RADIO RIVARELA - ISJEČCI IZ PROGRAMA
Ovdje su dijelovi programa Radija Rivarela sa Novigradskog proljeća 2005. Isječci su u Real Media formatu, a izrezani su iz snimke onoga što je išlo van iz odašiljača radija osim clipa br. 1 kojeg ekskluzivno objavljujem samo ovdje na blogu (emitiran je ali se NIJE NAŠAO na finalnoj CD kompilaciji "16 ZA 16 x 2".

1. NOVIGRADSKA RAZGLEDNICA
2. PJESMA O ŽOHARU

Radio Rivarela

16.05.2005., ponedjeljak

SVEMU DOĐE KRAJ....

.....pa i ovom blogu. Bilo je i vrijeme. Kilavio sam punih 5 mjeseci da bih ga kako-tako formatirao i završio. Kad se pogleda unatrag i nije nešto ali vjerujem da će čitatelji shvatiti što je to Novigradsko proljeće, Radio Rivarela i pojam stvaralaštva nadarenih učenika. Ako nekome još uvijek nije jasno, nema problema. Tu su Psihovi blogovi pa neka se zainteresirani jave, a za sve ostale kojima se ovaj blog nije svidio, predviđena je ova KNJIGA ŽALBE s lijeve strane koju možete aktivirati putem maila koji je dolje desno u okviru.
Radio Rivarela je bila jedna od zaista lijepih epizoda u mom radu s klincima željnim znanja o radijskom stvaralaštvu i tehničkom aspektu proizvodnje i emitiranja radijskog programa. Jedni od drugih smo mnogo naučili.....o poslu, o druženju, o toleranciji, o svemu. I druženje sa drugim "proljećarcima" ostavilo je traga: jedno nezaboravno iskustvo i lijepa sjećanja koja će uvijek ostati.

Obećajem da ću u skorije vrijeme u okvir s lijeve ili desne strane staviti zvučne isječke iz programa. Kakav bi to bio radio-blog bez zvuka. Samo da nađem malo više vremena za tu akciju...

Ne znam hoće li Radija Rivarela biti na Novigradskom proljeću 2006. godine. To će pokazati vrijeme. U svakom slučaju, svom nasljedniku u vođenju tehnike Radija Rivarela, ma tko god bio, želim svaku sreću i mudrost.

Na kraju bih se oprostio s jednom meni vrlo posebnom pjesmom Cat Stevensa čiji tekst možete vidjeti na dnu ovog posta. Mislim da je prigodan. Baš za ovu priliku.
Pozdrav svima.
Slušajte radio.
Bilo koji.

CAT STEVENS

NEVER

I know there'll be another time
there's going to be another moment
there'll never be another you
there's going to be another story
there's so much left for you to do love

there'll never be another you
there's going to be another spring
and it won't always be winter
and it'll always be spring
there's going to be another kingdom
there's so much left for you to know love

there'll never be another you
will be there when you need me
darling you'll Just have to say
but you know i'll be there anyway
you ve got to have faith in me darling
gut to have faith in yourself
faith in your wealth

i know there'll be another spring
and it won't always be winter
and it'll always be spring
there's going to be another story
there's so much left for you to know love
there'll never be another you
there'll never be another you
there'll never be another you love


- 12:07 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2005  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ČEMU SVE OVO?
Radio Rivarela službeni je radio Škole stvaralaštva "Novigradsko proljeće" koja se svake godine održava u istarskom gradiću Novigradu (Cittanova). Radio Rivarela je od prošle 2004. godine po prvi puta uz Internet počeo emitirati i na FM frekventnom području preko odašiljača male snage (300 mW) koji se smatra eksperimentalnim uređajem, koji se kod nas na tržištu može legalno nabaviti i za kojeg nije potrebna dozvola za emitiranje. Radio Rivarela potekao je iz radijske radionice Škole stvaralaštva. To je (vjerojatno) jedini radio na svijetu koji svoj program (za sada) emitira samo 9 dana godišnje. Ovo je javni dnevnik RADIJA RIVARELA.
GLAZBENE ŽELJE....
....i sve ostalo što želite znati o Radio Rivareli ili o Novigradskom proljeću možete 24 sata na dan slati kao upite mailom AKO KLIKNETE MIŠEM OVDJE.


Company logo design
Logo Design