Kako znati da ste srodne duse - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 17.12.2018.

Sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života










Click here: Kako znati da ste srodne duse






Prirodno je i normalno da vašeg partnera ne zanimaju šminkanje i tretmani lepote koliko vas zanimaju, ali malim gestom, na primer kupovinom nekog proizvoda za koji ste mu nekada u priči spomenuli da vam je na listi želja, vaš će vam partner pokazati da vas sluša i da mu je stalo do svega što je vama važno i što vas uveseljava. U tim fazama, ovakav odnos može postati frustracija i patnja, sve dok oba blizanca ne spoznaju da je prihvatanje i bezuslovna ljubav ono što treba da nauče kako bi došli do sopstvenog ispunjenja kroz jedinstvo sa drugom polovinom duše. Sa njima možemo biti u porodičnim, prijateljskim ili ljubavnim odnosima. Blizanačka srodna duša je samo jedna u životu, polovina energetski identična našoj.



kako znati da ste srodne duse

Nema nikakve veze što ponekad imate razmirice ili što ponekad uradite nešto glupo. Štaviše, na srodne duše se u velikoj meri oslanjamo kako bismo razvili svoju ličnost.



kako znati da ste srodne duse

Sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života - One će se ujediniti tek kada budu bile bezbedne i snažne, u svom individualnom sopstvu.



kako znati da ste srodne duse

Ne postoji ništa što biste morali da krijete od njega. Veza sa cenzurom je toliko stresna i konstantno ste u strahu da ne uradite pred njim nešto na šta bi on pomislio da je to odvratno ili čudno. Sve one stvari koje ste mrzeli na sebi, sada su stvari koje obožavate. Ako vaš partner može da vas voli i kada se upozna sa vašim naglim promenama raspoloženja bez ikakvog razloga, možete i vi. I to je lepo… Ne postoji situacija u kojoj vi ne možete da nađete način da se zabavljate. Bilo da ste oboje na sahrani, čudnoj poslovnoj proslavi, ili svadbi nekog rođaka, vas dvoje ćete ukev naći način da se uklopite i dobro zabavite. Vaš partner vas konstantno tretira kao zvezdu. Vaše prijateljice pričaju o momcima koji se jako čudno ponašaju prema njima i kako im sve to smeta, a vama imponuje sve što čini vaš. Nema nikakve veze što ponekad imate razmirice ili što ponekad uradite nešto glupo. On vas i dalje tretira onako kako vi najviše volite zato što je on pravi za vas… …nastavak na sledećoj stranici….



Srodne Duse
Srodne duše sa lakoćom se prepoznaju i bez straha od osude pokazaće svoje pravo lice već pri prvom susretu. Uz sve navedeno u tekstu bitno je prijateljstvo,razumevanje i poverenje. Ako imate potrebu da držite partnera za ruku, naslanjate glavu na njegovo rame i ako vidite slične postupke i s njegove strane, znači da ste puni iskrene ljubavi jedno prema drugome i da je vaša veza poprilično jaka i puna poverenja. I to je lepo… Ne postoji situacija u kojoj vi ne možete da nađete način da se zabavljate. No, iz loših situacija izlazite odlučno. Vaše prijateljice pričaju o momcima koji se jako čudno ponašaju prema njima i kako im sve to smeta, a vama imponuje sve što čini vaš.

[Zmaj jebe|Na zagrebačkoj obilaznici poginuo muškarac, policija traži svjedoke nesreće|Tehnologija u medicini]






Oznake: sedam, znakova, da, ste, pronašli, ljubav, svog, života

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.