Aplikacija viber za android - Susret s djevojkom

četvrtak , 20.12.2018.

Mob&IT










Click here: Aplikacija viber za android






Čekamo vaše komentare ispod vesti i na , i. Dostupan je na svim Android uredjajima osim od skoro u Srbiji , kao i na ostalim smart telefonima. Ako ste odradili prethodne korake ili već imate Viber nalog, nastavite sa koracima ispod: 1.



aplikacija viber za android

Alat vam daje sve potrebne detalje o Viber historiji korisnika, a može se integrisati i u WhatsApp, te daje podatke o lokacijama, internet historiji, pozivima, porukama i svemu onome što neko na svom telefonu radi. Connect with friends and family using instant messaging, voice calls, or live video chats Choose a contact from your phone book or simply enter a phone number to add a new contact on Viber messenger. Pomoću Winka je nadalje moguće podešavanje vremena nakon kojeg će poslana poruka biti izbrisana, kako na telefonu s kojeg je poslana, tako i na telefonu osobe koja je primila poruku. Pomenutu opciju možete da menjate samo jednom na svaka 24 časa.



aplikacija viber za android

Mob&IT - Ukoliko posetite Play Store preko proxy-a, ove aplikacije možete videti da i dalje stoje na Play Store-u. Probao sam i na drugim telefonima sa mojom karticom,suda pokazuje isto.



aplikacija viber za android

Ne treba da brinete ako ne znate da koristite pametan telefon! Niko u startu ne zna sve i nije na odmet pitati! Zato danas predstavljamo početničko upustvo koje će vam pomoći da instalirate Viber aplikaciju! Za početak da razjasnimo šta je Viber i čemu služi. Viber je aplikacija koja je namenjena internet pozivanju i dopisivanju. Viber najpre koristi informacije vaše SIM kartice tj. To dovodi do toga da ne morate da pretražujete i dodajete prijatelje, već kada se oni prijave na Viber dobijate obaveštenje da ih od tada možete kontaktirati. Pozivanje se vrši preko interneta, bez utroška minuta iz paketa ili kredita koji imate na stanju. Kako podesiti Viber na telefonu? Preko Google Play ili App Store prodavnice, u zavisnosti od operativnog sistema koji koristite, pretražite Viber aplikaciju. Ikonica ove aplikacije izgleda kao mala ljubičasta porukica u obliku oblačića, sa belom slušalicom unutar nje. Kada dodirnete na nju, u okviru opisa aplikacije, možete pročitati čemu Viber služi, koje su novine donešene poslednjim ažuriranjem i kakvi su komentari ostalih korisnika Viber-a. Logično, da biste instalirali aplikaciju treba tu i dodirnuti. Nakon prihvatanja, u panelu sa obaveštenjima ćete naći informaciju da se aplikacija preuzima i instalira. Kada se sve to završi Viber aplikacija će se pojaviti na početnom ekranu ili među ostalim aplikacijama koje imate na telefonu u meniju. Klikom na linkove koji su navedeni u daljem tekstu možete direktno sa računara preuzeti Viber: Kako biste postavili Viber, ispratite sledeće uputstvo: Postavljanje Viber-a je lagan proces sve dok pratite dato upustvo. Kada startujete aplikaciju ona će od vas zatražiti broj telefona koji koristite na tom uređaju. Unošenjem tačnog broja prelazite na sledeći korak gde treba da potvrdite postavku kodom koji vam je poslat SMS-om na broj koji ste prethodno uneli. Često se dešava da sistem telefona sam registruje kod u primljenoj poruci tako da nećete morati ručno da unosite. Nakon potvrde imate korak u kom unosite svoje ime i sliku. Time ste priveli postavku Viber-a kraju. Kako biste koristili Viber pročitajte sledeće savete: Sam interfejs Viber-a je tako osmišljen da svaki korisnik može u startu da se snađe. Na vrhu Viber-a se mogu naći tri ikone koje ćete najviše koristiti. Prva je za dopisivanje, druga za pretragu Viber kontakta i treća za istoriju Viber poziva. Dodirom na kontakt prikazuje se slika kontakta, opcija za poziv i dopisivanje. Eto to je ono što morate da znate kako bi ste instalirali i koristili Viber.



Kako instalirati Viber za Android
Sve što vam je potrebno je internet konekcija, Viber aplikacija i možete uživati u besplatnim porukama i pozivima! U naredim redovima donosimo načine kako možete pratiti nečije poruke i pozive putem Vibera, bez obzira bilo to na bilnom telefonu, tabletu ili desktop verziji popularne aplikacije. Sada klikom na ikonicu osobe ćete imati tri opcije: Viber, All i Viber Out. Ipak, ni nakon nekoliko dana i u toku pisanja ovog teksta 7. Foto: Promo Favorites — nove i korisne Čet ekstenzije koje za korisnika čuvaju sve korisne i važne GIF-ove, linkove i YouTube video klipove na jednom pristupačnom mestu. Viber automatski prikuplja kontakte iz vašeg imenika i registruje ko još ima instaliran Viber na svom uredjaju. Odaberite način developer i uključite Device Discovery. Unutar Command Prompt idite na mapu gdje su vam odzipani Wconnect tools. Od kako su se pojavili smart telefoni, komunikacija se sve više svodi na besplatne servise kao što su Skype, iMessages, WhatsApp, Facebook Messages i drugi. Pokusavao sam da prebacim u online rezim, ali bezuspesno. Viber vam omogucava da potpuno besplatno razgovarate, saljete poruke i razmenjujete slike sa prijateljima sirom planete. Viber is part of the Rakuten Group, a world leader in e-commerce and financial services.

[POF.com ™ Die führende Kostenlose Online Dating Seite für Singles & Kontaktanzeigen|Brkic, N., Upravljanje Marketing Komuniciranjem, 2003.|Opustajuca masaza varazdin]






Oznake: Viber, besplatne, poruke, &, pozivi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.