Najljepse poruke za upoznavanje - Stvarne djevojke

utorak , 18.12.2018.

ljubavni










Click here: Najljepse poruke za upoznavanje






Ovaj praznik je ime dobio po Svetom Valentinu koji je pogubljen jer je tajno venčavao vojnike. Ne teži za onim što će biti. Kad izgubis ono sto najvise volis onda i dalje nastavljas da zivis mada je zivot taj gori od smrti. Cveće i poruka odnosno čestitka su tradicionalno najbolji poklon devojci ili ženi za dan zaljubljenih.



najljepse poruke za upoznavanje

Voli, da bude manje onih koji pate. Nek te grle vetrovi, nek te ljube kise, meni je tek 16, a tebi malo vise!!! Nisi Bog i zato necu da te molim!



najljepse poruke za upoznavanje

Povezani tekstovi - U snovima te imam samo za sebe i ne dajem te nikome! Ti si limun u čaju i šećer na kraju!



najljepse poruke za upoznavanje

Dan zaljubljenih ili dan Svetog Valentina je praznik koji se proslavlja 14-og februara. U pitanju je praznik rimokatoličke crkve. U početku proslava dana valentina bila je namenjena rano-hrišćanskim svecima odnosno to je bio način na koji neko postaje svetac-mučenik. Ovaj praznik je ime dobio po Svetom Valentinu koji je pogubljen jer je tajno venčavao vojnike. U četrnestom veku ovaj praznik prvi put biva povezan sa romantičnom ljubavlju. U to vreme je bila popularna otmena ljubav koja se iskazivala cvećem i čestitkom. Ta tradicija se zadržala svo do današnjih dana. U pravoslavnoj crvki ovaj datum , 14 februar, se obeležava kao dan Svetog Trifuna, zaštitinika vinove loze, vina i vinogradara. Njega zapravo slave vinogradari i gostioničari. Pored osnovnog običaja , obrezivanja loze i i zalivanja vinom ponekog čokota, domaćice dočekuju goste, a domaćicama u čast se nosi cveće. Cveće i poruka odnosno čestitka su tradicionalno najbolji poklon devojci ili ženi za dan zaljubljenih. Najlepše ljubavne poruke za devojku Dan zaljubljenih je dan kada i najbolji i najhrabriji stanu na crtu. Inspirisani njome, inspirisani ljubavi, reči dolaze same i rađaju se neke od najlepših ljubavnih poruka. U ljubavi nema mudrosti i lukavsta, ljubav je jednostavna, ljubav ne tražiš ljubav daješ, a ako ti se ona vrati onda je to prava ljubav. Ukoliko ste ipak veliki romantik možete joj pesmu napisati. A pesama o ljubavi ima mnogo i pesme nikad dosta.



Volecu te zauvek-Najtuznija ljubavna prica o rastanku!
Drugi muškarci kao da ne postoje. Ja zelim te samo na cas! Pogledaj se u ogledalo i videces kako izgledaju moji snovi! I da si otrov, ja bih te probala. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprosteno ti je!!!! Sta da saram sta da pisem kad te volim koliko i disem. Ponovo ti govorim da volim te, po ko zna koji put ja ti priznajem da svaki ovaj tren sa tobom radost je, hvlala bogu sto mogu biti kraj tebe. Marina ljubavi moja ti si moja kap usred kise. Poslalo: Prestani da me smatras ludim samo zato sto sam lud za tobom. Ako ikada ostarim znam ko ce mi pomoci. Dobro došla na Zemlju.

[Muškarca za brak|Jebacina u srbiji|Prirodom do Zdravlja: Kamenac u bubregu]






Oznake: Lejla

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.