Slobodne zene iz varazdina - Stvarne djevojke

nedjelja , 16.12.2018.

Poruka poduzetnica iz Čakovca i Varaždina: Ženama nitko bolji položaj u društvu neće pokloniti, za njega se žene moraju izboriti!










Dating Site: Slobodne zene iz varazdina






Kroz njih smo uočili da čak jedna četvrtina žena koje žele biti poduzetnicama ima veliku dozu straha i manjak samopouzdanja, uvjetovan i često izostankom same potpore u obitelji, posebice kod bračnog partnera. Potporu ovoj inicijativi Virtualnog ženskog poduzetničkog centra nije propustila dati i Ivana Ipša, iskusna poduzetnica, koja ne propušta priliku podržati žene gdje god je to moguće. Mi smo kreatori svojih djela, mi pretačemo misli u uspjeh i u uspješne aktivnosti, mi smo ti koji pokrećemo svijet u nama i oko nas! Među njima je i Osječanka Sanela Jelčić, koja već godinama živi u Varaždinu i prvi se puta susrela upravo na ovom ženskom networkingu sa sadržajima Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.



slobodne zene iz varazdina

Smatram da su ovakva druženja, točnije networking potrebni ženama međusobno, ali i da se povezuju i surađuju s muškarcima. Sve počinje i završava s nama. Lijepo je naći se u društvu žena koje imaju petlju ostvarivati svoje snove i ambicije, a mi koje to imamo malo manje snaći ćemo se učeći od njih.



slobodne zene iz varazdina

Poruka poduzetnica iz Čakovca i Varaždina: Ženama nitko bolji položaj u društvu neće pokloniti, za njega se žene moraju izboriti! - Sve počinje i završava s nama. Jer od naših kolega možemo puno toga naučiti, vidjeti puno pozitivnih primjera, ali i predočiti njima ženski pogled na poduzetništvo i poslovne ideje - poručila je Gordana Kadoić.



slobodne zene iz varazdina



Ispovijest tuzlanske prostitutke - Koliko košta seks uz cestu
U Čakovcu je druženju nazočio veliki broj poduzetnica, ali i žena te mladih djevojaka koje žele upoznati poduzetništvo i njime se jednog dana aktivno baviti. Nije ovo što sam čula nešto što ne znam i sama, ali je divno predstavljeno, podsjetilo me je što žena često zaboravlja biti kao i ono što žena treba paziti da uvijek bude. Ovo je simpatično, edukativno druženje s puno pozitivne energije i puno inspirativnih sadržaja. Za to treba imati i volje i vremena, jer žene trebaju nekada misliti i na sebe' Nedavna studija s Harvarda pokazala je da iznimno visok broj studentica tog uglednog američkog sveučilišta svjesno želi potisnuti karijerne ambicije, pa čak nikada ih i ostvariti da bi se mogle udati, te realizirati kao supruge i imati svoju obitelj. Sve počinje i završava s nama. Jer od naših kolega možemo puno toga naučiti, vidjeti puno pozitivnih primjera, ali i predočiti njima ženski pogled na poduzetništvo i poslovne ideje - poručila je Gordana Kadoić. Kao poduzetnici jako mi je važno upoznavati druge poduzetnice iz moje županije i šire, radi zajedničke potpore i radi buduće suradnje. Potporu ovoj inicijativi Virtualnog ženskog poduzetničkog centra nije propustila dati i Ivana Ipša, iskusna poduzetnica, koja ne propušta priliku podržati žene gdje god je to moguće. Vidjela sam na ovom druženju da prolazimo kroz slične ili iste situacije, a iskustva su dragocjena da ne doživimo pogreške ili neuspjeh. Kroz njih smo uočili da čak jedna četvrtina žena koje žele biti poduzetnicama ima veliku dozu straha i manjak samopouzdanja, uvjetovan i često izostankom same potpore u obitelji, posebice kod bračnog partnera. Muškarci imaju uvijek pivo poslije posla, neki hakl, to su sadržaji gdje se oni međusobno podupiru, surađuju, a žene uvijek trče obaviti obiteljske obaveze, paze na djecu, nemaju vremena ni za sebe, a kamo li za druženja.

[Pof free dating app screenshot 5|Speed dating bydgoszcz 2015|Dating sites that take paypal]






Oznake: poruka, poduzetnica, iz, Čakovca, i, Varaždina:, ženama, nitko, bolji, položaj, u, društvu, neće, pokloniti, za, njega, se, žene, moraju, izboriti!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.