Evo šta o analnom seksu kažu žene koje su ga isprobale! - Stvarne djevojke

petak , 18.01.2019.

PODIJELI NA










Click here: Evo šta o analnom seksu kažu žene koje su ga isprobale!






Administratorima se možete obratiti ovde: online alo. Konačno, postoje i žene kojima se analni seks sviđa. Odjeća bolničarke koju vam je dečko kupio onako, iz fore?





Zašto se njemu to toliko sviđa? Normalna veza ne poznaje zabrane, a sistem koji govori o poželjnom i nepoželjnom nije dobar. Nema pristojnog odgovora na tako glupo pitanje - i svima koji se bave seksualnošću, a sa kojima sam razgovarala, na licu se vidjelo da me pri ovom pitanju smatraju potpuno neupućenom.





PODIJELI NA - Neće koristiti seks kao alat za pregovaranje ili kako bi dobila nešto materijalno od mlađeg muškarca. Starije žene obično imaju odraslu i samostalnu decu što im ostavlja više vremena da se brinu za sebe i svoje potrebe.





Bravo Tinchy :D uopće to ne vidim kao neku vrstu bolesti ili ružne i neprimjerene namjere. Da je ružno i neprimjereno pod takvim bi se i vodilo. Sad je od osobe do osobe kome se to sviđa ili ne sviđa. Al' sve je stvar ukusa. Ne želim te ni pitat kako bi opisala BDSM ili nešto slično. Nisam ljubitelj toga, al ne vidim razloga za osuđivanje i uopće takvu kritiku. Isto tako za tebe takvi mogu rec da si zadrta,a mozda nisi nikad ni uzivala u odnosu opcenito,i mene sokaju ovakve izjave zena koje kao da su dosle iz kamenog doma lol. Sta se ove teme tiče-tko voli nek izvoli ali svakako ne smatram da je netko bolesan zato sta mu se ovo svidja,,ne treba nikoga osudjivati,svi imamo razlicite ukuse,a super je kad si partneri medjusobno odgovaraju pa uzivaju u istim stvarima. Pravila za pisanje komentara Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo. Administratorima se možete obratiti ovde: online alo.



Hrvatice sve više gledaju porniće
Ne želim te ni pitat kako bi opisala BDSM ili nešto slično. Svaki put kad je na to pristala, danima je osećala bol u anusu. Foto-ilustracija: Profimedia Starije žene uživaju u podučavanju mlađih muškaraca Mlađi muškarci osećaju moć i znanje starije žene, što je vrlo podsticajno. Reset ticker Adjust speed. Ali, da budem potpuno iskrena: kad sam vidjela statistike o porastu analnog seksa, ostala sam zatečena. Ali češće je analni seks tema nevolja - mnoge studentkinje osjećaju pritisak da tako nešto moraju da urade, otkrivaju oni. Dakle, moguće je da danas, u doba interneta i onlajn ispovesti, ta brojka bude veća nego 1990-ih kada smo koračale uverene da samo mi radimo neke stvari.

[Šta žena pomisli kada prvi put vidi nečiji penis?|Najjeftiniji hotline|Kratke frizure za starije žene 2017]






Oznake: PODIJELI, naš

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.