Poruke za upoznavanje - Petrinja

nedjelja , 16.12.2018.

Iskrica FAQ










Dating Site: Poruke za upoznavanje






Jedini način za čitanje i slanje poruka je putem Iskrice. Obveza je svakog člana da odgovori na osnovna pitanja iz profila o visini, boji očiju, namjerama, spolnoj orijentaciji, izgledu. Uputstvo da promijenite lozinku je zbog Vaše sigurnosti.



poruke za upoznavanje

Nestale su mi slike iz galerije? E-mail adresa pripada identifikacijskim poljima i nakon što je unesete prilikom registracije više nemate opciju izmjene, prvenstveno zato jer se nigdje ne prikazuje.



poruke za upoznavanje

Upoznavanje Veza - Iskrica videofon je usluga koja vam omogućuje da besplatno i neograničeno pomoću slušalica, mikrofona i web kamere ostvarite video pozive s ostalim članovima. Nestale su mi slike iz galerije?



poruke za upoznavanje



Za voljenu osobu...
Rezultate pretrage možete sortirati prema nicku, posljednjoj aktivnosti, spolu, orijentaciji, godinama i mjestu stanovanja Mogu li spremiti pretragu? Ukoliko ovdje niste našli odgovore na svoja pitanja, pošaljite upit administratorima Iskrice na mail. Jedini način za čitanje i slanje poruka je putem Iskrice. Ne, nije potrebno ispuniti sve kriterije, mada vam to vraća najodređeniji rezultat. Pretraga po nicku, vrši se upisom riječi u zato namjenjeno polje. Zašto mi Iskrica ponekad sugerira da promijenim lozinku? Korisničko ime nije moguće promijeniti. Samo dobro razmisli šta i koga tražiš, napravi profil i započni svoju potragu na sajtu Upoznavanje veza. Pretraga profila vrši se na stranici za pretraživanje.

[Online dating email openers pua|Kako upoznati prijatelje|Znakovi sudbinske ljubavi]






Oznake: upoznavanje, veza

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.