PZR WORLD

< kolovoz, 2007  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

PALI/GASI

Opis bloga
LUPI PETAMA, I RECI EVO SVE ZA PZR!!!

Promovirajte pzr, bit chemo vam zahvalni... Jako zahvalni!!! zujo

Moto PZR-a je: ALWAYS OUTNUMBERED, NEVER OUTGUNNED!!!
(ilivamga, UVIJEK NADBROJČANI, NIKAD NADJAČANI!!!!)
Dugavljanska bolesna zajebancija... Ništa više, ništa manje....

Faxolomac:
H_R_C
Pomočmi mega gnjavator:
M_E_G_Y
Jedno godišnji meterolog:
ChMarko
Daleki otpadak:
Sever

Naša mail adresa je pzr4life@globalnet.hr

Ako neko želi terorizirat Megya, može to učiniti na slijedeći način:

AJSIKJUOM (icqom) na broju 433-379-216
ili
EMESENOM (msn-om) na adresi pukovnik087@hotmail.com

E pa ubacit ču i ja svoj EMEZEN garfild86@hotmail.com

Kao, za neki početak bilo bi dobro da kažemo nešto o nama voditeljima ovog bloga i o budućnosti ovog bloga, a naravno i o prošlosti naše radijske emisije koju samo sada pretvorili u textualni dio tj. prenjeli zvučne efekte u textualne. Blog će se obnavljati svaki 3 dan(razlog poznat redakciji PZR-a)
Sada bi bilo dobro da napišemo nešto o nama: voditelji ovog pravog bloga bit će dvojac bez kormilara, ili ti dva best frenda koji se znaju od kad su «prestali srat u gaće», znači dugogodišnji frendovi, Hrc & Megy, koji su iz jednog dijela Novog Zagreba, iz najlijepšeg i najboljeg kvarta u Zagrebu, iz kvarta kojeg dolazi najviše fora, ludosti, trikova, TV voditelja poput Knjaza, dakako to je kvart koji DUGAVE zovu!
Ok sad znate odakle i ko smo, a osim nas voditelja spominjat će se i mnogo gostiju poput gostujućeg gosta (Čmarka?!?=/&%$), severa, diče debeli, Hrc-ove drage, Megy-eve cure, te još mnogo puno osoba!

Napokon upoznali ste nas i naše gluposti ali nije to samo što mi znamo nego smo mi i dečki dobrog srca, pomazemo ljudima, borimo se protiv diječije pornografije, trudimo se da bi zaustavili nasilje nad ženama ( mi inače jako volimo žene, cure, djevojke, samo nježniji spol) i borimo se da bi zaštitili pirate, prženje je legalno ako se koriste prave smjese!

Image Hosted by ImageShack.us
-Ovo sam dakako ja, u pozi: " ne diraj lava dok spava !"

Image Hosted by ImageShack.us
-I moj dragi prijatelj, Megy u pozi: "pokušaj me nasmijati, haha!"

Image Hosted by ImageShack.us
-I naš poznati jednogodišnji meterolog ChMarko u pozi slavnog: " Winston Churchill "

Alkotest
Ako vam je naš logo mutan, onda ste trijezni... Spijte si malo, bu vam bolje!
Image Hosted by ImageShack.us






www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws

href="http://www.bigoo.ws/">
Glittery texts by bigoo.ws




PAY RESPECT TO OUR OUR HOMELAND!!!
MySpace Layouts

MySpace Layouts



Nemojte zanemarit psa zbog nas... Inače...
Myspace layouts

Myspace layouts

COUNTER STRIKE!!!!!
Broj (ne)tužnih i (ne)razočaranih ovom stranicom * izgubljeni živci i spaljeni mozak kreatora ove stranice
/ stanje na burzi u Indoneziji
=
Counter
Counter

17.08.2007., petak

SURFANJEM DO ZARADE

1. Kako mogu zaraditi dok surfam netom!?
Dok surfate netom (dakle dok radite nesto sto Vi zelite na netu) na baru koji je smjesten u doljnjem ili gornjem djelu vaseg ekrana se prikazuju reklame i zbog toga ste placeni, ne morate nista raditi!
2. Koliko sam placen/a za prikazivanje reklama?!
0.60 dolara po satu
3. Kada mogu zatraziti ispaltu!?
Cim skupite 50 dolara ... ne bi trebalo biti problem skupiti tu svotu u mjesec dana
4. Isplacuju li skupljene novce i u Hrvatsku!?
Svakako, putem cekova ... primjere izdanih cekova mozete pogledati na stranici

Daljnje upute

Prvo što treba da uradite je da se registrirate na cashfiestu. Pošto to obavite potrebno je da skinete (download) njihov program Cash Fiesta Bar. Program je veoma mali - 300kb, i brzo se skida (1 min). Skinite ga u neki folder na vašem računalu, pa dok ste se ulogirali na internet, kliknite na ikonicu (zeleni dolar) na vašem desktopu, i cashfiesta bar je aktiviran. Program je napravljen tako da se na njemu prikazuju reklamni baneri. Što znaći da vas ova jedna od najboljih pay to surf kompanija plaća za gledanje reklama. Na lievoj strani programa nalazi se dječak koji hoda - to znaći da se na vašem računu skupljaju bodovi (POINTS), kad dječak stane potrebno je na njega kliknuti mišem ili kliknuti na baner do njega da bi ustao i nastavio skupljati bodove.

www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=garfild86



ZARADA - za jedan sat proveden na internetu možete sakupiti preko 600 bodova. Vrijednost 1000= 1,666 dolara. Dodatne bodove možete zaraditi ako kliknete na baner koji se prikazuje, i besplatnim registracijama na sajtove njihovih sponzora, igranjem igara na njihovom sajtu. CashFiesta plaća čak do osmog kruga referrala. CashFiesta sigurno nudi najbolje odrađen program CashFiesta Bar. Na njemu u svakom trenutku možete pročitati koliko ste bodova zaradili i koliko refferala imate.

Ovaj način zarade je za sada najbolje rangiran u odnosu na druge vrste zarade jer firma najbolje plaća , dakle ne postoji lakša , brža i sigurnija zarada od ove.

www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=garfild86



Referral--- to je osoba kojoj si ti preporučio neki program, npr. Cashfiestu, pomoću URL koda, tj. linka (koji izgleda ovako=http://www.paidemail.com/index.html?=michael, njega dobiješ pri registraciji) i ti zato dobiješ naknadu, tj. bodove (oni predstavljaju novac).
Postoje više stupnjeva referrala, neki imaju i do 15, npr. ja tebi preporučim program (to je 1 stupanj za koji se daje najviša naknada), onda 2 stupanj je kada ti nekome preporučiš program, 3 kada taj kojem si ti preporučio program preporuči nekome drugom itd.... Ovo je jako dobra shema za zaradit što više novaca a i pomoć drugima da zarade. Moj blog je posvećen tome da ja vam preporučam programe na koje sam ja registriran i time dobivam naknadu, a i da vama približim programe kako bi vi zaradili. Kada ste se vi registrirali, najviše pozornosti posvetite referralima, kao što sam ja izrađivanjem ovoga bloga. Stoga, što više referrala to više novaca, zapamtite to.

www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=garfild86

Skepticizam- to je najveća boljka za ne koristit ove programe, svi se bojimo, i ja sam se bojao a kada sam zaradio da mi pošalju prvi ček ($60), onda je strah nestao a i mislim da će vama nestat straha čim se uvjerite u isplativost ovih programa, preporučavam vam Cashfiestu
koja je najjednostavnija i najlakša za koristit, i super je isplativa, zakon je. Bacite strah i probajte jer nećete požalit, nemate šta izgubit a dobit hoćete:)


Cashfiesta isplata
1000 bodova=$1, 1h=600 bodova=0,60$. Zarada se kontrolira putem njihove stranice, kad se uloguješ, pišu ti bodovi pa si izračunaš, bodovi * 0.60= $, od 1 do 15 u mjesecu se može zatražiti slanje čeka i viditi stanje u $. Novac dobivaš putem čeka. Novac se isplaćuje mjesečno i to minimalno čekom od $50, a možeš i zatražit isplatu i za više iznose($100,$150,$200,$500,$1000........$5000) Ček se ja mislim može unovčati u svim bankama, najbolje da pitaš nekog tko se razumije u to, npr. roditelje.

Tips!
Pazite da čovječuljak ne zaspi i ne počne hodat po reklamama, uvjek malo škicajte dolje.

Nemojte klikat na nikakve reklame u tom programu jer niste obavezni i ne donose nikakve dodatne poene.

Preporučite program što više referrala i više ćete novaca zaradit.


Nemate sta izgubiti, mozete probati i uvjeriti se... ili reci da ste probali pa nije islo


www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=garfild86

kratka racunica: ako surfate 5h dnevno x 0.6dolara/sat = 3 dolara, a onda mozda i nemora biti tako, moze vam malo brze ici i brza je zaradica... i cim skupite 50 dolara mozete zatraziti da vam isplate cek izmedju 1 i 15 u mjesecu!
- 12:32 - Okini ga!!! (2) - Papirologija... - Kaj je ovo???