jedna u letu poludjela ptica... :)

petak, 07.01.2005.

Slagala sam ladice sad i našla novčanik od ljeta i u njemu hrpetinu papira, gluposti svakakvih. I nađem jedan papir.. bilo je to negdje u sedmom mjesecu možda, bili smo vani frendica, ja, Z., i ne znam tko, netko još.. Bili smo poprilično veseli :) , i malo smo se slikali pa šarali po rukama i svašta... i onda smo, ne znam ni ja zašto..., odlučili svatko svakom napisat neko pisamce...heh...kao hvala na...i sad na čemu. I sad sam našla to što sam ja njemu pisala. ( moj bivši dečko, za neupućene :) ) Pa evo ...

Hvala što si uz mene svaki put kad povraćam, hvala što mi nosiš vodu s jedinog mjesta koje radi dok ležim na travi kod klupice ( da, sjećam se tog, hehe ), što me pratiš kući, što mi daješ svoje frutke, hvala ti za travu :DD i hvala što mi tražiš majice kad idem kući...hvala ti što postojiš...

ok, ne glasi točno tako, izostavila sam par riječi, ali otprilike...
Ma ni ne znam šta sam pisala to.. Neka, nema veze.

Ne znam šta više da pišem... nisam otišla van.. Rekla sam da neću i sad me frendica zove i ja već uzmem robu i dem se obući i onda ipak nisam... A pa super je to, prvi put da sam napravila tak nešto..hahha. Baš sam ponosna na sebe, uspijela sam ne otići van!!
Pisat ću kasnije najvjerojatnije opet nešto, idem sad okolo malo... Pozdrav!

- 21:35 - Komentari (34) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.01.2005.

Svi su u vezama… dobre, loše, čini mi se da nema veze i da je ljudima postalo važno imati curu ili dečka, nije važno jesu li pritom sretni ili ne. Ne znam zašto.
Ok, naravno da ima iznimaka, ali i puno gore navedenih slučajeva..
Promatram malo ljude oko sebe i vidim da pola njih zapravo nije sretno u tim svojim vezama i vezicama.. Uglavnom su nesretnije cure, uglavnom su one te koje više pažnje pridaju dečkima, i više se trude i tako, više se živciraju…
Znam, ima puno dečki koji su totalno dobri…ali čini mi se da ih je sve manje i manje. I onda zaključujem da je možda bolje ne biti u vezi.
Imam jednu jako dobru prijateljicu. S dečkom je već dvije god, on je stariji godinu od nas. Otkad je s njim, totalno je drugačija. Promijenila se je puno. Mislim, ok, ja kužim da se osoba promjeni malo, ali ne kužim kako netko može prestat radit stvari koje voli i izlaziti na mjesta koja voli.. ne razumijem kako netko može sebe mijenjati zbog drugih. Ona je inače uvijek bila uvijek u pokretu, vani, zabavljala se je skroz…na svaki koncert išla i svašta radila, a sad ne ide gotovo van. Sva je neka ozbiljna i odrasla. A zapravo takva nije, znam da nije jer je par puta kad smo bili vani bez njenog dečka, rekla da bi jako htjela da ga nije upoznala.. voli ga puno i sve to, ali ne želi živjet kao da ima 30 godina.. rekla je da bi htjela da ga je upoznala pet- šest godina kasnije. Kad smo vani negdje i on ju nazove, mora odmah ići da se on ne naljuti. Ili ako se nešto dogovore, a ona se ne pojavi točno na vrijeme, počne se derat na nju. Nema veze ako smo mi tamo, ne smeta to njemu. Totalno se par puta izderao na nju da sam mu htjela reći da prestane i da se smiri malo, ali nisam..kad već ona neće. Još bi to i donekle shvaćala da je ona neka slaba osoba, cura bez stava, povučena…. Ali nije, baš je suprotno od toga i uvijek je bila. Ne znam onda zašto ne promijeni nešto. Voli ga očito. I puno se trudi, kad se posvađaju, šalje mu sms-ove stalno, zove ga i ovako sto puta na dan, poklanja mu stvari.. radi puno stvari s njim i za njega.
A on je inače stvarno super dečko.. mislim stvarno je. Kad sam vani s njim, totalno je zanimljivo. I ok je kao prijatelj. Ona isto, super cura, volim biti vani s njom, pričat s njom… nije dosadna. A kad su zajedno, obadvoje prestanu biti to. Kao da postanu neke druge osobe. Ako su zajedno vani na nekom mjestu, čini mi se da se ne zabavljaju onako kao bi željeli… ne znam. Možda ja na to gledam drugačije… čudno.
Možda su jedno drugom dosadili? Ili samo previše vremena provode zajedno? vjerujem da cijeli dan, svaki dan i je previše…
A opet, ako ju on voli, zašto se on prema njoj ponaša kao da joj je vlasnik? Ne sviđa mi se to. Nekad davno sam joj rekla nešto o njemu u tom smislu, a ona mi je rekla da ne želi znat bolje šta ja mislim ako je loše… a ok, šta ti ja mogu..
Primijetili su to i drugi.. a opet, nitko ništa ne govori.
Njezini su starci užasno sretni jer se je ona jako smirila otkad je s njim i postala je «dobra» djevojčica.. prije je bila ( možda čak malo i previše) luda, ma svašta, droga, bježala od kuće…masa stvari. Nije postala dobrica, njima se čini. Ono što vide im je dovoljno. Ili žele vjerovati u to. I sad sam potpuno odlutala s početka, od onog o čemu sam htjela pisat, ali nema veze. Možda i nisam, eto- cura je prestala bit ono što je i ono što želi biti zbog dečka, da bi ju on prihvatio i volio takvu.. super, prestala je radit gluposti, i to je jedino dobro. Vidi se velika razlika kad je s njim i kad nije. Uvijek prihvaća sve ono što on kaže, ili ako pričamo o nečem…najprije ima svoje mišljenje pa ako se njegovo ne poklapa s tim, i ona ga promijeni. Nenormalno. Mislim da ne valja pretvarati se da si nešto što nisi… da, možeš neko vrijeme.. Koliko dugo je to moguće?
Ne znam, nikad ne bih htjela biti s dečkom koji nema svoj stav, koji ne zna šta voli a šta ne i koji se stalno prilagođava mojem mišljenju. Lijepo je kad netko radi, voli i misli sve što i ti, ali ako je to samo pretvaranje, kakva korist od toga ?

Za puno ljudi je ova gore veza super, ja sam možda luda, ne znam. Zapravo, znam, nije super. Nije super jer negdje na svijetu za svaku osobu postoji savršena osoba i mislim da nitko ne treba prestati tražiti dok ju ne nađe!
….
….
….
I još malo mojih gluposti… slomila sam prst nekako danas. Malo boli, ali podnošljivo je. Imam za učit opet. Ajme…pa kad čitam šta pišem, činim se sama sebi ko neka cura koja uči cijelo vrijeme…daleko od toga. Da..
Idem u subotu na rođendan kod frenda, nadam se. Kaže mi mama da ne idem zbog prsta. Ma daaaj, idem ak stignem, naravno. Da, tamo će bit Z., dečko moj drago bivši, i baš me zanima hoćemo pričat ili ćemo se opet ponašat ko budale. Neće biti dobro.
Kupila sam danas bon za 35 i nemam više ni kune u novčaniku…a moji mi neće dat jer ne znaju da sam sve potrošila, a ne smijem im reći….puno je bilo. Aaaaaaahahah. Ništa. Neću kupovat sendviče u školi pa će se skupit.
Dugačak je ovo post,,,,baš me zanima hoće vam se dat čitat :D
Pozdrav
Sat vremena spajanja na net!!!

- 00:29 - Komentari (11) - Isprintaj - #

utorak, 04.01.2005.

Počela škola, sve po starom… ne volim školu. Da, ništa čudno. Kraj polugodišta će… moje ocjene nikad još nisu bile ovak loše. Zapravo, nisu uopće loše, samo što nisu onako dobre ko inače.. briga me baš. u drugom polugodištu ću se potrudit više :DDD… tak da bude ok. I da ne moram na maturu, i da moji starci budu zadovoljni, i ja isto…. Valjda.
Kupila sam super suknju.. i sad sam ju probala, super je, i na starke i marte, i sama… trebam učit još bar 4 sata za sutra, a nestalo nam je kave u kući :D, stvarno nemam pojma kako ću to izvest… namjeravam bit budna do 4… vjerojatno neću…
Bila sam u gradu jučer s frendicom u jednom kafiću, onak su neki ko separei i neki mali zidići između stolova tak da se ne vidi za drugi stol, ali može se čuti…
I pričale mi o svemu.. baš o svemu, i nekim glupostima, i slale smo poruke s mog moba njenom dečku da vidimo hoće odgovorit… onda smo pričale o Novoj godini, i dođemo nekako do jednog dečka s kojim sam ja bila. Nekih 15 minuta smo sigurno o njemu pričale.. i kad smo kretale, padne mi labello kod tog drugog stola, ja se sagnula (nisam uopće gledala ko sjedi jer sam tražila labello, našla..) i uzimam kaput kad mi kaže neki dečko- ej bok, pa gdje si ti… hahahahhaha. Bio je to ovaj gore. ja totalno iznenađena…pretpostavljam da je čuo.. jedino ak nije nagluh. nisam se nadala da ću ga tu sresti, inače ni on ni ja ne idemo tamo baš. kažem i ja njemu bok i izađemo van i baš dok smo izlazile sretnemo D.- još jednog dečka s kojim sam bila. Njega nisam pozdravila, ni on mene, nismo se baš najljepše razišli.. i tak. Smiješno je bilo.
Došla kući, Prijatelji, nešto malo bzvz po bilježnicama gledala… otišla na Internet, čitala blogove, ostavljala komentare okolo…
Danas ništa posebno. Poslije škole na kavu, opet… neću više to piti. Spavala do sedam skoro. Pa sam gledala tv…. Internet…blablablaaaaa. Sad donijela tanjur u sobu i fino jedem pred kompom…. A onda moja omiljena aktivnost, učenja……

Jel imate u petak nastavu? Ja da.. ma zapravo, svejedno mi je.

- 23:11 - Komentari (25) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.01.2005.

Vaša djeca nisu Vaša djeca,
Ona su sinovi i kćeri čežnje
života za samim sobom.
Ona dolaze kroz Vas, ali ne
od Vas i premda su s Vama ne
pripadaju Vama.
Možete im dati svoju ljubav,
ali ne i svoje misli, jer ona
imaju vlastite misli.
Možete se upinjati da budete
kao oni,
ali ne tražite od njih da
budu poput Vas,
jer život ne ide unatrag, niti
ostaje na prekjučer.
H. Gibran: Prorok



- 22:29 - Komentari (18) - Isprintaj - #

subota, 01.01.2005.

SRETNA NOVA GODINA!!

Da.. sretna nova..svima.
Meni je bilo super, mogla bi toliko toga pisat, ali totalno sam umorna...ne mogu. Stvarno je odlično bilo.
Danas mi je cijeli dan zlo, jako, odvratno mi je zlo :) i stalno spavam i cijelo sam vrijeme u nekom polusnu, evo maloprije sam se probudila, nešto malo jela i opet otišla u krevet...
Ahahhahah, dogodilo se jučer nešto skroz smiješno...pišem sutra o tome.
Mislila sam si napravit neki popis želja, odluka....za ovu godinu, sad mi se-pogađate- ne da...isto sutra. I neki mali osvrt na proteklu godinu... i to ću, da.
Sad idem opet spavat,joooj ..
Pa sveukupno sam budna bila samo pola sata danas..ne valja to. Ne idem van, mislila sam otić samo na čokoladu, čaj ili tak neki topli napitak...al čini mi se da bi se ispovraćala da počnem hodat i stavim bilo šta u usta :))
Super mi je bilo...uopće se ne sjećam šta sam slilala fotoaparatom, ali vidim da je film gotov...heheh. Zapravo, sjećam se 4 slike. Ostalo....
vidjet ćemo. SRETNA NOVA GODINA!!!! Meni je počela dobro poznatim osjećajem umora i strganosti....fuj...znate no kad samo želite normalno zaspat. Čovječe, kad sam se probudila ruke su mi se toliko tresle da čašu vode nisam mogla držat u njima...
Pusa

- 21:45 - Komentari (16) - Isprintaj - #