Only the Good Die Young

ponedjeljak, 18.09.2006.

Čisto Onako...

Ej svi dobri ljudi!!!
Evo mene... I ja sam se napokon odlučia napisat novi post, jer sam vidia da zapuštam blog...tako da...prijeđimo na stvar...
Ne znam o čemu ću pisat ali jebe mi se. Evo počela je škola... Jebote nisam mogo dočekat školu, jer mi je lito stvarno dopizdilo... Lito je završilo prije nego šta je trebalo, gostiju je bilo jako malo... Ono mi vanka, a vanka ni pasa...a kamoli gosta. E jebiga.
Jedva sam čeko školu jer sam okinia razred pa sam ko ono trebo upoznavat novi razred... Razred pun ženskih (11) a ja sam od muških... E jebiga mislia sam da će mi bit dosadno preko godine, da se neću imat s kim zajebavat i pričat ali sada vidim da su i ženske okej za zajebanciju. A jebiga čini mi se da ću morat nekako preživljavat s njima ovih nekoliko godina. Ali me kučke po cile dane tuku... Nabijem ih.
Ali se opet lijepo prisjetit ovoga lita...zajedničkih, ružiona...itd. Bilo je tu svačega od pijanstava, bižanja u Split da se nejavim starcima, bižanje na koncert sa motorom (40km) također bez javljanja starcima....sve do spavanja u vlastitoj rigotini... A stari na sve to kaže: TI NISI NORMALNO DIJETE. E jebiga stari znam da ti je ža šta nisi koristia kurtone... E sad me trpi. A jebiga lito mi je prošlo tako brzo... Ali sam bar radia i zajebavo se i upozno pun kurac novih ljudi....
A sada ćemo se preko ove zime krpat kako god znamo jer nemamo mjesto za ružione... I sad u četvrtak je Đuri rođendan (Ali ga slavi u Subotu) pa smo mu obećali da ćemo se svi napit ko svinje.
P.S. Ma šaljem sve blogere u tri... jer mi malo posjećuju blog... Ajdete u kurac... Zadnji post samo 23 komentara... Marš u kurac.. Ljut sam!
E jebiga ljudi neznam više šta da pišem... Nadam se da ćemo se još čut... Aj Pozdrav!!!
- 03:44 - Komentari (40) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>