9 tajnih WhatsApp trikova za koje niste znali - Pronađi pratnju

petak , 28.12.2018.

9 tajnih WhatsApp trikova za koje niste znali










Click here: 9 tajnih WhatsApp trikova za koje niste znali






Ne treba vam Facebook da biste imali Messenger Svako sa brojem mobilnog telefona može imati Messenger i sve njegove funkcije, čak i ako nema Facebook nalog. Dobit ćete popis webstranica gdje se ta slika sve nalazi. Utišajte grupne poruke Član ste neke grupe na WhatsAppu s velikim brojem članova koji stalno šalju poruke, a nisu uvijek namijenjene vama?



9 tajnih WhatsApp trikova za koje niste znali

Samo 15 minuta smejanja može imati jednako dejstvo za zdravlje krvotoka kao i pola sata aerobnog vežbanja. Kliknite na More ikonu, zatim na location. Naime, možete objaviti 3D objekat na Facebook-u kao status!



9 tajnih WhatsApp trikova za koje niste znali

Mob&IT - Toliko brzo napreduje da ste možda neke mogućnosti ove aplikacije i propustili.



9 tajnih WhatsApp trikova za koje niste znali

Pre dve godine objavio sam članak u kojem sam naveo nekoliko, tačnije 6, ne toliko poznatih mogućnosti koje nudi Facebook —. U ovom članku sam sastavio novih 9 mogućnosti za koje možda niste znali. Ako znate za još neke zanimljive Facebook mogućnosti i smatrate da malo ko zna za njih, slobodno napišite u komentaru na kraju ovog članka. Oni nisu dostupni u spisku koji možete videti kada kliknete na smajli na dnu četa, a nisu bili vidljivi ni ranije. Kliknite na ikonicu spajalice pored smajlija i odaberite fajl iz računara. Taj fajl će biti poslat osobi na čet i tu će ostati. Maksimalna veličina je 25MB po fajlu. Ta osoba će moći da pinuje objave, promeni profilnu sliku, prihvati zahtev za prijateljstvo, ali ne i da piše u vaše ime ili čita vaše poruke. U link ispod zamenite YYY sa korisničkim imenom jedne osobe, a ZZZ sa korisničkim imenom druge osobe: www. Svakako da to možete uraditi i za vaš profil + profil nekog vašeg prijatelja. Ako želite možete pogledati šta Facebook sve zna o vama i šta je dostupno oglašivačima, te ukloniti ono što ne želite da znaju. Pisao sam o tome već pa pročitajte —. Naime, možete objaviti 3D objekat na Facebook-u kao status! Ipak, potrebno je da 3D objekat bude izvezen u posebnom formatu i tek nekoliko softvera imaju tu mogućnost. Primer možete videti na Saznaj Novo Facebook stranici —.



Špijuniranje i pracenje mobilnog telefona UPUTSTVO
Njegovi moćni sastojci će rastopiti kamenac i prljavštinu lako i brzo. Nemojte pritisnuti control+alt+delete, pritisnite control+shift+escape kako biste direktno otišli na task manager. To nikada nije dobra ideja. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne. Evo nekoliko trikova kako izvući više iz njih. Da li na web-stranici ima kolačića treće strane? Drevni su Egipćani verovali kako se srce može samo kretati unutar tela. Regenerator nanositi tamo gde mu nije mesto Naravno, regenerator spada u negu kose i nakon pranja daje kosi mekoću, kosa se lako češlja i ima lep sjaj. Potom isključite zrakoplovni način rada. Android korisnici mogu vidjeti samo generalne statistike ukupnog broja poslanih i primljenih poruka. Istovremeno to znači da nećete moći vidjeti istu informaciju kod vaših kontakata.

[Casopis smokvin list|O cemu se dopisivati sa njom|Igrice za starije]






Oznake: za, Ovih, 6, tajnih, google, Chrome, trikova, Sigurno, niste, znali, a, mnogo, Su, moćni, i, obožavaćete, ih

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.