Trazim zenu za brak iz hrvatske - Pula

petak , 21.12.2018.

LI NEKO DA OŽENI Žene iz regiona za brak sa Hrvatima nude 10.000 evra i još ponešto










Dating Site: Trazim zenu za brak iz hrvatske






Nije ni to bas lako. Dođem do njega dva-tri puta nedeljno u stan da me vide komšije, a svratim mu i do posla. Nezaposlene devojke koje po svaku cenu žele da odu iz svojih neevropskih država pribegavaju tom manje popularnom, ali prihvatljivom rešenju.



trazim zenu za brak iz hrvatske

Procedura U postupku odobravanja takvog boravka strancima u svrhu spajanja porodice, policijski službenici imaju pravo da prikupljaju, proveravati i na drugi način obrađuju podatke o strancima. Osim provere sa samim bračnim drugovima u njihovom domu, provere se obavljaju i kroz razgovor s drugim građanima. Eto, ona je spremna da plati, ja sam javio, kontaktirajte me da vas spojim i eto to je to… javite se u inbox. Ona je udovica, starija od mene, ali bez dece.



trazim zenu za brak iz hrvatske

LI NEKO DA OŽENI Žene iz regiona za brak sa Hrvatima nude 10.000 evra i još ponešto - Osim bračnog statusa, mladoženji se time menja i izbor karijere jer da bi brak imao smisao, budući da se hrvatsko državljanstvo ne dobija automatski, treba da ode u Nemačku na radno mesto koje će mu osigurati mlada.



trazim zenu za brak iz hrvatske



Upoznavanje
Plaćam joj mesečno iznajmljivanje sobe u stanu i na taj način smo izbegli probleme s kontrolama. Međutim, ovakav aranžman podrazumijeva menjanje života mladoženje pa takve dobrovoljace nije lako naći. Ne nude samo neevropljanke novac za evropski brak, već na je tržištu i dosta muških ponuđača. Osim toga, isplata na rate je i garancija da novi mladoženja neće nestati nakon što dobije miraz. Razgovori i provere se prvenstveno odnose na okolnosti upoznavanja supružnika, koliko dugo su bili u vezi pre stupanja u brak, jesu li već ranije bili u braku i imaju li djecu iz tih brakova, gde su zaposleni i koliko dugo, jesu li prijavljeni na istoj adresi stanovanja, običaji prilikom sklapanja braka. Roditelji i sestra su mi pomogli i sakupili četiri hiljade evra pa sam preko upućenih osoba potražio pogodnu ženu u Hrvatskoj. Međutim, sin njenog pokojnog supruga, koji je znao sve činjenice, zatražio je da pola imovine prepiše njemu. Ono sto je strasno je sto ce ih mnoge uhvatiti policija pa ce biti jao. Na taj način devojka nema problema s ostankom u Nemačkoj te može sebi naći posao. Njemu nije bilo teško otići iz Hrvatske jer je pobegao od nesretne ljubavi, a ja sam jedva dočekala otići iz svog sela u kojem imamo jedan semafor. Ona se brinula za svog muža kada je oboleo pred smrt, a kada je umro nasledila je njegovu imovinu.

[Nezeljeno dopisivanje na facebooku|Online dating horror stories tumblr|Dating bridge players]






Oznake: Li, NEKO, da, OŽENI, žene, iz, regiona, za, brak, sa, Hrvatima, NUDE, 10.000, evra, i, još, ponešto

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.