Linkovi


Kratki vodic kroz zaradu na netu

utorak, 12.01.2010.

Da se vratimo osnovama internet zarade..

Malo sam puno previše skočila naprijed, a nisam objasnila osnove..

dakle:

PAY TO CLICK ilitiga PTC

Kao što jeć znate, ja sam na:



a moja statistika se vidi na samom banneru. Ako se želite učlaniti, kliknite na link i slijedite upute

Prvo morate zapamtiti takvi programi nisu nikakva prevara! Riječ je o sasvim jednostavnom principu reklamiranja, koji vam, nakon registracije na njihovu stranicu, daje listu reklama na koje vi klikate. Stranice plaćaju svoje reklamiranje njima, a vi dobivate "dio kolača" od njih, to je osnovna logika. Pay-per-click stranice vas „tjera“ da gledate te reklame tako što se morate zadržati na svakoj stranici 30 sekundi (iako zavisi, na nekim je vrijeme i nesto drugačije, ali u prosjeku se vrti oko 30s). Hehe, smijesno, ne morate ih čak ni pogledati, samo čekate 30 sekundi i kraj priče.

Znači, na svakoj reklami morate ostati (recimo) 30 sekundi i nesmijete imati više reklama otvorenih odjednom. Za to vrijeme vi niste obavezni gledati reklamu: slobodno surfajte ili se bavite bilo čime drugim dok ne otkuca 30 sekundi, vidjet ćete, ima tajmer. Svaki oglas donosi (zavisno od stranice, ali većinom) 1 CENT i dozvoljeno ga je otvoriti jedan put dnevno. Zarada se ne čini nesto velikom, čista matematika, evo primjera:

10 ponuđenih reklamnih stranica x 0,01 $ = 0,10 $ dnevno

0,10 $ dnevno x 30 dana u mjesecu = 3 $ mjesečno!



Zvuci smiješno zar ne? Iako, i tri dolara mjesečno su bolje nego ništa, s obzirom da ne ulažete APSOLUTNO NIŠTA! E sad, u čemu je "caka" i stvarna zarada? Caka je u takozvanim refferal-ima – ljudima koje vi preporučite za ove stranice, tj. ljudima koji su se na stranice registrovali preko vaseg link-a.

POANTA: Vi za svaki njegov klik dobijate jednako onoliko koliko i oni sami, s tim da cijene po kliku variraju od stranice do stranice... Neke daju više, neke manje...
Znači, idemo opet na malo matematike (naprimjer):

VI: 10 ponuđenih reklamnih stranica x 0,01 $ = 0,10 $ dnevno

1 vaš refferal = isto toliko

= 0,20 $ dnevno za vas!

Ako isto uzmemo za primjer sa 20 refferal-a i ovim istim parametrima zarade po kliku i brojem reklama, onda je matematika slijedeća:

» Vas klik na 10 reklama dnevno = $0.10
» Klik 20 vaših referrala na iste te reklame = $2.00
» Vasa ČISTA dnevna zarada = $2.10
» Sedmična zarada = $14.70
» Mjesečna zarada = $63.00

Ovo već nije loše, zar ne? Isplata se vrši, većinom, preko AlertPay-a ili PayPal-a... doduše, PayPal ne podržava primanje novca u Hrvatsku, ali za to postoji AlertPAy
Ako imate web stranicu, ovo je prilika da dovedete posjetitelje na nju. Zarađeni novac možete konvertati u klikove na svoju stranicu - VI postajete jedan od ovih „oglašivača“. Jedan prikaz košta (opet, zavisno od stranice, ali u prosjeku) 2 centa, ali ako zarađujete preko vaših referala, možete dovesti gomilu posjetitelja na svoj site


Za početak, morate otvoriti online račun na koji če Vam se isplačivati novac putem čeka kojeg čete dobiti na svoju kućnu adresu. Trenutno najpopularnija i najsigurnija stranica za otvaranje takvog računa je: AlertPay nešto više o AlertPay ovdje dolje, na linku
A ako imate svoju karticu i želite dobiti novac direktno na nju, jednostavno je povežete sa AlertPay-em i novac (kad ga skupite dovoljno) će vam sjesti na vašu karticu




Znači - da biste uopće mogli zarađivati putem interneta, morate se učlaniti na gore navedeni AlertPay. Samo kliknite na banner, i to je to.

- 12:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.01.2010.

Nakon duugo vremena

Tako to obično biva..

nisam duugo vremena pisala, ustvari, već sam jednom prije par godina bila navučena na blog, pa sam obrisala SVE.. previše me ljudi prepoznalo, previše sam intime iznosila, sad NEĆU.
Odlučila sam da ovo bude svojevrsan dnevnik/podsjetnik na aktivnosti i obaveze na NeoBux-u

Dakle, član sam od drugog mjeseca, a Golden member sam od četvrtog mjeseca 2009. Golden članstvo košta 90$, a ja sam do sada ne samo vratila tih 90$, nego i zaradila poprilično.

Sve lijepo piše na banneru ispod:



Svaki banner je personaliziran što znači da nigdje nećete vidjeti dva bannera koji će imati ISTI zarađeni iznos, osim ako se ne radi o istoj osobi koja reklamira svoj link.

Ono što me oduševilo na stranici je njihov forum, pogotovo dio na našem jeziku

Ako provirite malo tamo, sigurno ćete me pronaći, moj username je mala07.

Kako sam 31.12. ostala bez posla, moram se baciti malo na oglašavanje svog linka na netu, a malo sam zahrđala.
Sad imam viška vremena, valjda ću se snaći u moru opcija.

Hvala na čitanju,

lp,
mala07

- 22:28 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Banner exchange






- 20:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2010  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Siječanj 2010 (3)
Svibanj 2009 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Banner exchange

Worldbannerexchange Banner

Worldbannerexchange BannerWorldbannerexchange Banner



www.bannerexchangenow.com