H r v a S T k a !!!!

srijeda, 01.06.2005.

POLITIČARI KONAČNO KREĆU PREMA ZATVORIMA

Krdo polusvijeta koji su se predstavljali kao hiperbogati poduzetnici iz dijaspore i njima slični civilizacijski otpaci koji su zauzeli glavne političke prostore, poligone za njihov kriminal i neodgoj, konačno se (zahvaljujući i ovako opskurnim mediskim izriačjima poput ovog bloga) kreću prema mjestu koje im, osim minskih polja, najprikladnije odgovara.
Zatvorima.
Ajde Rolande...

CIT:
Žuvanić prijavljen Uskoku
Odvjetnik Krešimir Krsnik podnio je kaznenu prijavu protiv bivšeg ministra zbog izgubljene dobiti tvrtke Divan, kojoj je bivša vlada još 2003. oduzela dozvolu za drugu fiksnu telefonsku mrežu u Hrvatskoj, a koju joj je nedavno vratio Upravni sud
ZAGREB - Odvjetnik Krešimir Krsnik podnio je kaznenu prijavu protiv bivšeg ministra pomorstva, prometa i veza Rolanda Žuvanića zbog izgubljene dobiti tvrtke Divan, kojoj je bivša vlada još 2003. oduzela dozvolu za drugu fiksnu telefonsku mrežu u Hrvatskoj, a koju joj je nedavno vratio Upravni sud.
Krsnik je za Vjesnik rekao da je kao privatna osoba učinio ono što je morala pravna država, a to znači reći političarima dosta, jer su zbog njihovih »igara« hrvatski građani oštećeni za najmanje milijardu eura, kaže Krsnik.
»Riječ je o zločinačkoj organizaciji, a sa svim dokazima koji se nalaze u kaznenoj prijavi upoznat je i Uskok«, napominje Krsnik.
Žuvanić u utorak nije htio komentirati podizanje kaznene prijave. U nedavnom razgovoru za Vjesnik rekao je da je monopol u fiksnoj telefoniji vjerojatno mogao biti ukinut i prije 1. siječnja 2005. No, pitanje je je li onda Deutsche Telekom, bez produljenja monopola, kupio 2001. i po kojoj cijeni još 16 posto dionica HT-a, kaže Žuvanić.
Što se tiče vraćanja dozvole tvrtki Divan, a koja je oduzeta za vrijeme kada je on obnašao funkciju ministra pomorstva, prometa i veza, rekao je da je »često govorio o tome«.
No, kao da nitko ne želi saslušati činjenice, a one pokazuju da su u Upravnom nadzoru nad radom bivšega Vijeća za telekomunikacije, koje je dodijelilo dozvolu, počinjene povrede materijalnog zakona, kaže Žuvanić.
Podsjetio je i da tvrtka Divan, koju je nakon vraćanja dozvole Ante Krznarić, vlasnik, nedavno prodao Ingri, nikad nije zatražila dozvolu. Bivši predsjednik Vijeća je sam na svoju ruku izdao dozvolu.
Osim toga, kaže, u trenutku dobivanja dozvole Divan nije bio registriran za obavljanje telekomunikacijskih usluga. Dakle, nije ispunjavao osnovnu pretpostavku za dobivanje takve dozvole.
Žuvanić ističe da nikad nije vodio »kampanju« protiv Divana, nego da je potpisao navedeno rješenje kao ministar u uvjerenju da je ono ispravno i utemeljeno na zakonu. Sve te činjenice navode se u rješenju o ukidanju dozvole, što je potvrdio i Upravni sud. Ne želim ulaziti u presudu Upravnog suda, kaže on.
Što se tiče navodnog sukoba interesa, rekao je da je postao zaposlenik Optima telekoma (OT) 11 mjeseci nakon što je prestao biti ministar. »Nisam više na nikakvom položaju zbog kojeg bi sebi ili svojima bližnjima mogao omogućiti stjecanje nekakve dobiti ili pogodnosti«. Dakle, nemam sukoba interesa, kaže on.
»Osim toga, nisam napravio ništa što bi bilo u sukobu sa zakonom. OT nije zatražio ili dobio dozvolu za fiksnu mrežu, koju je platio osam milijuna kuna, kada sam ja bio ministar, nego lani da bi na vrijeme ušao u fiksnu telefoniju«, zaključio je Žuvanić.
IZVOR: VJESNIK


O Sanaderčini i njegovoj hrpi ljudskih fekalija koji su sve zaigrali na jednu antihrvatsku,samoljubnu i koristoljubnu varijantu, istina o njima tek se pokreće, dok oni probisvjeti eurokrati u Bruxellesu-masno plaćeni za ..kanje u prazno-tumače kako je francusko NE zapravo pobjeda Europske Unije.

CIT:
AROGANCIJA I PREPOTENTNOST EVROPSKIH BIROKRATA SPLASNULA JE NAKON FRANCUSKOG REFERENDUMA, A TO BI MOGLO UBRZATI ULAZAK HRVATSKE U EUROPSKU UNIJU

Francusko NE ustavu Unije, uzdrmalo je Europu, i onu staru, a ne manje i ovu novu. Svi se boje da je to kraj Europske unije, medjutim to je jedino kraj politickih iluzija staroga kontinenta. Brojna birokracija morat ce nastaviti svoj hod kao ono u Andesenovoj prici kad je jedino dijete glasno izgovorilo da je kralj gol, tako ce i birokrati htjeti prikazati necim da Unija i dalje ide naprijed, pa ubrzaju ulazak Hrvatske u EU. Kako bi sebe spasili, neopasna im Hrvatska upravo treba. Europa ionako nece biti kakovu su je predvidjeli. Hrvatima takodjer vise odgovara ulazak u ovakovu Europsku uniju nego u neku novu i nepoznatu. Prepotentnost Unijinih politicara u jednom je danu unistena, jer na kraju krajeva, to je veliki poraz za sve njih. U tom njihovom porazu ja vidim prednost za Hrvatsku. Od sada i Hrvati mogu njima dobaciti, a tko vas treba ako cete i dalje od Hrvatske praviti sprdnje i eksperimente?! U tom Unijinom zlu, vidim puno dobrog za Hrvatsku i njene stanovnike. Od prosle nedjelje EU treba Hrvatsku koliko i Hrvatska treba Uniju. Tako ja procijenjujem novonastalu zbilju.
IZVOR: Josip Remenar

- 11:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2005 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi