H r v a S T k a !!!!

petak, 12.11.2004.

'DA SANADEROV KOD' - POČETAK (RAZ)OTKRIVANJA TZV. HERR PREMIJERA

Petak, 12.11: Danas nema vremena.Jurim na dva teremina za mogući posao koji je bliže onome u čemu sam najuporabniji - mediji i investicije.Pročitao sam dva hrvatska magazina, Hrvatski list i Novo Hrvatsko slovo, koji (izmedju inog) objavljuju reportaže kako državni miljenici T-Com i VIP,dakle skupi prodavači hrvatskog zraka i magle stvorene telefonskim blebetanjem njenih gradjana,uopće ne poštuju zakon i rade sve van njega, iako je učinkovito pravosudje u Hrvatskoj temeljni preduvjet ,kako stalno ističe tzv. Herr doktor Ivo Sanader, pristupu Europskoj zajednici.
Evo, samo jedne male minijature o moralu i (pres)liku velikog hrvatskog europejca, Sanadera,koji brojem laži i nemorala opasno konkurira neinformiranom Danu Brownu, piscu bestsellera 'Da Vinciev kod'.
Naime, Sanader je svoju poziciju i karmu, uz svoje 'bogatstvo' kao 'uspješan poduzetnik iz Dijaspore',kakvim se predstavio pri svom dolasku u Hrvatsku', izgradio i na svom katoličanstvu, vjernoj odanosti Crkvi i svom bratu svećeniku.
Istina je slijedeća: taj manekenski smrad,koji je lijepo odjeven,kao i njegova zamjenica, na temelju poreza i naših izdvajanja, ODREKAO SE BOGA radi dva-tri tapšanja po ramenu u Rim, nakon usvajanja Ustava EU, jednog od najsramotnijih dogadjaja u povijesti civilizirane Europe.
Naime, Bog i kršćanstvo,motori i poluge kultiviranja divljih nomada i plemena na području danšnje EU, IZBAČENI SU IZ USTAVA!
Čak i spomen na njih, ka kriterije dobra i zla, pravednog i krivog.
IZBAČENI SU KAKO BI MOGLI RIJEČI NEKIM MUSLIMANKAMA,MUSLIMANIMA I TZV.ISLAMISTIMA KAKO NE BI TREBALE NOSITI VEO.
JEDAN BEZVEZAN,SULUDI I NEPOTREBAN VEO,KOJI JE REZULTAT MENTALNE NERAZVIJENOSTI PRIPADNIKA RELIGIJE NASTALE NA KRIVOM KOPIRANJU KRŠĆANSTVA (KOJA JE DONIJELA HRVATIMA I DRUGIM NACIJAMA MRAK,GENOCIDE,ANTIKULKTURU,ROPSTVO ITD. IZJEDNAČAVA SE S KRIŽEM.
Na to ta smrdljiva ulizica i 'veliki katolik' Sanader odmah pristaje,štoviše. Tvrdi kako je je Ustav EU besprijekoran i pravedan.
To je pokazatelj da je riječ o velikom lažovu i jednoj tipčini koji s karakternošću nema veze,nekmoli poštovanja prema stotinama tisuća hrvatskih žrtava koji padaju u odbrani za Europu (pred Osmanlijama koje smo zaustavili i omogućili EUropi razvoj) i borbi za hrvatsku domovinu (ratovi,Jugoslavija).
O njegovoj poslovnoj prošlosti i dalje istražuju novinari u Austriji ni Njemačkoj, obzirom da se o tom herr doktoru sve zna osim kako je stekao svoje navodno bogatstvo koje je donio u amanet kada je stigao u Hrvatsku, i to tek u petom redu HDZ-ovaca.
A danas je s drugom Žužulom i drugaricom Kosor prisvojio i toliko unakazio taj pokret i stranku,u funkciji rasprodaje hrvatskih interesa, da ne zaslužuje ništa drugo osim onoga što najviše boli političare balkanEUidne vrste poput njega.
A to je istina.
Istina o tome tko su on, Žužul,.Kosor,Mesić....
Za Pusićku, Linić, Račan se zna tko su.I što su.

- 10:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi