H r v a S T k a !!!!

ponedjeljak, 08.11.2004.

NEZAPOSLENI: LAŽU VAS OGLASIMA!!!

Obzirom da sam zaslugom pravosudja upao u kanalizaciju življenja, izgubio (zasad) milijune i milijune kuna obične štete,te bio nezaposlen gotovo osam godina,neka moja iskustva mogu pomoći tisućama ambicioznih mlad(j)ih ljudi,kao i stromglavljenim srednjovječnim i starijim Hrvatima,koje ponižavaju po tzv. oglasima,intervjuima,probnim rokovima itd.
Ovaj kratki tekst se odnosi na sadržaj oglasa i stanje koje ćete zateći kada odgovorite na iste.
Prije svega, oglasi vrste: [B]Financijski savjetnici, investicijski savjetnici itd.[/B], koji će raditi u dinamičkom i stimultivnom okruženju, uglavnom su čista laž, poglavito ako se njima obećavaju stalna radna mjesta i tome slično. Prvo, trebati ćete proći 'obuku' kroz tzv. seminare na kojima će Vas drilati kako da budućim mogućim klijentima ponudite proizvod, potpištete ugovor na 10-20 godina i odmah uzmete predujam.
Kod odredjenih osiguranja, za takvu operaciju dobijate 100 kuna, umanjeno za troškove benzina, živaca i poreza.
Dakle,kao 'savjetnici' uglavnom ste jeftini trgovački putnici koji uvjeravaju ljude kako je ono što prodajete prava stvar za njih, makar oni o tome (iako su ponekad obaviješteni od tzv. telefonskih centara organizacija čiji ste sužanj) nemaju pojma. Mnogi niti znaju zašto ste došli,drugi misle da ste došli radi neke odredjene stvari,a treći su uvjereni kako Vi njima donosite nešto.
Oni koji Vas angažiraju bave se kao višim poslovima,koje normalan obrazovan i sposoban Hrvat može obaviti gledajući televiziju.
Sudbina jedne atraktivne srednjovječne gospodje,koja može sutra izaći na duplerici Playboya, nagnala me je da upozorim čitatelje ovog bloga na lažne informacije u ogalsima. Uvijek prije nazovite telefonom, raspitajte se o čemu je riječ,nemojte i Vi postati žrtva 'poslovnog', odnosno 'posaonog inženjeringa', poput onog 'financijskog inženjeringa' čije su žrtve bili vaši roditelji, ili Vi sami.
Okolnosti (neimaština) nas omedjuju i definiraju, ali nemojte nikad izgubiti dostojanstvo, čak i radi nekog sitnog jednokratnog dobitka čime dugoročno prodajete svoju dušu nizašto.
Jer kriminal kao osnovna političko-gospodarska djelatnost u ovoj državi neće trajati vječno,zakoni i propisi u cilju utvrdjivanja činjenica (što je svrha pravde i pravičnosti) izmijeniti će se čim ovo zemljom počne rukovoditi (a ne vladati) pošteni, sposoban (ali ne u kriminalu,što je sintagma uspješnog i sposobnog političara u Hrvatskoj) i vizionarski nastrojen političar.
Dotad kao poslovni savjetnik mogu Vam samo poručiti: bavite se politikom i kriminalom, posebice kriminalom kojeg uvjetuje politika i političari za svoju korist,jer je to jedino profitabilno područje u Hrvatskoj.

- 11:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi