H r v a S T k a !!!!

srijeda, 17.11.2004.

TRAŽITE USTAVNO PRAVO NA - GOSPODARSKI KRIMINAL!!!

Zakoni,koji su tijekom 90-ih bili karikatura odslika stvarnih okolnosti koje su ti zakoni i propisi trebali regulirati,kao i pravosudni sustav koji nije kaznio nijednog gospodarskog kriminalca i njihove mentore političare, dozvolili su i kasnije legalizirali kriminal kao gospodarstveni modus operandi i vivendi rada,stjecanja vlasništva i bogaćenja.
Shodno tome, nijedan Hrvat danas ne smije biti optužen ako pokušava opljačkati poduzeća i kapital na način kako su to zakoni,propisi i politička volja izrijekom dozvoljavali današnjim 'tajkunima', vlasnicima najvećih poduzeća u RH i sličnim.
Smisao demokracije je da svima bude dozvoljeno ono što je bilo dozvoljeno nekima (na temelju čega ti izabrani sada vladaju zemljom), odnosno da ti izabrani budu primjereno kažnjeni za očiti kriminal po principu zdrave prosudbe.
Zastara zakona itd. kod ovakvih zlodjela pljačke javne imovine predstavljaju kretenarije kojim ponižavaju Hrvate, sužnjeve svog neinformiranja i adminstracija svih okupatora, od nekad turskih, pa austrougarskih,komunističkih do današnjih 'demokratski' gospodarstvenih.
Ustavno pravo Hrvata je izjednačenost u pravima i obvezama s drugim gradjanima Republike Hrvatske, pa ako se tim drugim gradjanima Hrvatske s najviših političkioh i pravosudnih instanci svjesno tolerirao i legitimirao gospodarstveni kriminal, to je nešto na što svaki Hrvat ima pravo.

- 10:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi