H r v a S T k a !!!!

utorak, 16.11.2004.

SALE (SANADER) I ŽUKI (ŽUŽUL) S DRUGOVIMA BEOGRADSKIM - SASTANAK LAŽOVA!

Politika se u Hrvatskoj još uvijek shvaća kao vještina manipulacije,sposobnosti javnog kriminala za koji se ne kažnjava i dar za laganje i obmanjivanje masa, ljudsku 'kvalitetu' koju,barem, sudeći prema rezultatima izbora,neuki puk itekako cijeni.
Poglavito se mistificira definicija države,za koju 7/8 Hrvata nema pojma zapravo što zapravo jeste, pa su komunisti i njihovi nasljednici u 'demokratskom okruženju' praktično razdvojili dva pojma:
- interes naroda i upravljanje sveukupnim bogatstvima države u najboljoj vjeri,
- državna politika> koja se svodi na interese par političara,administracije,'poduzetnika', koji svi zajedno u svojim radnjama pljačkaju generacije naroda, lažu ih i bezočno se bogate na razne načine.

Hrvatski politički princip je da čovjek koji nema znanja i obrazovanja o ekonomiji i ne može uspješno voditi niti osnovati poduzeće, uglavnom biva postavljen za jednog od ministara ekonomije,jer treba ga uhljebiti,ako čovjek ništa drugo ne ume da radi i ako ništa drugo niti ne zna.

U svijetlu gorenavedenih činjenica,Sale (Sanader) i njegov ključni privjesak Žuki, išli su u Beograd pokloniti se ubojicama i agresorima,te konačno obaviti jedan sastanak na državničkoj razini.
Kako Sanader 'ume da lepo blebeće' (pogledati njegovu tzv. Jamstvenu karticu iz listopada 2003,vašarski artefakt političkog kriminala bez kaznene i materijalne odgovornosti), on i Žuki će zasigurno uznastojati zadovoljiti svoje financijere - desetorazredne službenike iz EU - i vratiti 'izbegle i proterane Srbe' u Hrvatsku.

Pritom SANADER I ŽUKI NISU NITI JEDNOM RIJEČJU SPOMENULI 200.000 PROTJERANIH HRVATA IZ BOSANSKE POSAVINE I BOSNE, OD KOJIH SE VRATILO SAMO 8.0O00,A OSTALIMA SU SRBI,ČETNICI I DONEKLE MUSLIMANI ZAPRIJEČILI I MATERIJALNO ONEMOGUĆILI POVRATAK.
Važna je razlika da su Hrvati u Bosni na svom povijesnom teritoriju, dok su Srbi kao Vlasi naseljavani od osmanlijskog terorističkog režima i Austroaugara na pusta područja Like i južnije.
Stoga Srbi nisu nikakvi starosjedioci niti autohton narod na području Hrvatske (niti BiH),nego obična manjina koja nema nikakvih posebnih političkih prava u Francuskoj, SAD itd.

I dok Sanader i Žuki 'ima da rone suze nad nesretnim srpskim narodom',na emisiji prohrvatski (barem na riječima) orijentiranog voditelja Ace Stankovića 'Nedjeljom u 2' gledatelji su glasovali 75% protiv odlaska Sanadera u Beograd.
U toj je emisiji (14.11.2004),izmedju inog, gost novinar Aca Tijanović rekao 'kako ne smatra da je Draža Mihajlović ratni zločinac' i stavio ga u kategoriju s kardinalom Stepincem!!!!?????
No, baš Sanadera (vjerujem da ga već u Berogradu zovu:SALE) i Žukija briga za narod dok oni vode - državnu politiku! ( Samo čije države?)

Sale je sebe već razotkrio gurajući srpsku gaduru Kosor u prve planove.
Sale je sebe i svoju 'uspješnost' koju je uvezao iz 'dijaspore' u Hrvatsku dokazao i (be)zakonskim terorizmom u odnosu na kuću koja je njegova i u kojoj živi Takodjer, i rečenicom po kojoj je razvidno da i sadašnja 'vlast' može krasti od naroda jer 'da su Tomčić i Čačić krali'.
Ako jesu,zašto onda ne izadje s dokaznim postupcima i krene u kazneni postupak, s oduzimanjem nepravično i nezakonski stečene imovine.
Toga se Sale,medjutim, tek sjetio (a nakon desetljeća pljačke u Hrvatskoj koje je i sam bio čimbenik), kada su njega i Žukija prozvali za pokušaj pljačke hrvatskog naroda s Bechtelom.
I još su nam poslije tog otkrića Sale i Žuki pričali kako će se odustajanje od tog pokušaja kradje Hrvata s Bechtelom loše odraziti na rating Hrvatske u svijetu.
Loše je za taj 'svijet' (kojega oni poznaju) što je javnost zaustavila kriminal s političkog vrha države?

Usput,je li Sanader pitao svoje drugove beogradske što je s Hrvatima u Bačko i drugim hrvatskim lokacijama? Je li Sale pitao za prava Hrvata? Naravno da nije, niti mu je tako što palo na pamet!

Srpska manjina (ispod 10 % ukupnog stanovništva) je u Hrvatskoj desetljećima vladala Hrvatima. Srbende su bili direktori, rukovodioci, ravnatelji itd. Po tome smo unikatna europska zemlja koju je upravo EUropa gurnula u taj civilizacijski ponor vladavine 'čika Steva'.

SALE KAO JAMAC: Sjetimo se kako je prije godinu dana Sanader, sada Sale ponudio jeftino isprintanu kolornu tzv. Jamstvenu karticu po kojoj je on odgovoran (ali po praksi u Hrvatskoj ni zakonski niti materijalno) za :
-povrat duga umirovljenicima (još ništa nije ispunio, bez plana i programa je, osim baljezganja o nekakvim fondovima i tome slično),
-ukidanje dopunskog osiguranja umirovljenicima i dragovoljcima (nije ispunjeno),
-gospodarski rast (uvoz i dalje raste, uvjeti proizvodnje i poduzetništva su nikakvi,poglavito u odnosu na slojeve i dobi financijske podrške i tržišta kapitala u kojem banke imaju apsolutnu moć u monetarnoj politici RH. A banke financiraju, i to skupo, isključivo potrošnju > kupovinu uvozne robe < te potiču stambenu štednju koja je sama po sebi vrijednost),
- otvaranje novih radnih mjesta (ni od toga ništa,ali hrvatska je javnost već preživjela onu besramnu idiotariju Vesne Pusić i Mesićeva HNS-a iz 2000. godine : 200.000 RADNIH M(J)ESTA!)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Utorak,9:00> Kratka crtica o Hrvatskoj stranci pravaša (HSP):
Koliko su 'pravaši' elektronski pismeni, dokazuje i podataka da već četri mjeseca šaljem emailove s njihove web stranice za učljanjenje, no nakon što sam već tri ili četiri puta sve uredno ispunio (uključujući i JMBG), još se nitko nije javio ni na moj telefon ni email (a što piše na njihovoj aplikaciji).
Prema tome, hrvatski političari očigledno u većini predstavljaju sociološke parazite koji su kulturološki, po znanju i stvarnoj sposobnosti, nesposobni biti bilo što drugo osim nesposobnih političara koje, pak štite imunitet, (ne)pravosudni sustav,medjuinteresi itd.


- 10:13 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi