Poze u sexu forum - Stvarne djevojke

utorak , 18.12.2018.

La photo du jour










Click here: Poze u sexu forum






Lizao mi je obadve rupe nekoliko minuta,a onda se podigao i sjeo na krevet. Stani malo,ustala sam se i obrisala je,legla sam opet kraj njega,nastavio je sa milovanjem,polako mi stavljajuci prst unutra,onako mokar izvadio ga i njezno ga stavio u anus,zajaukala sam od preljepog osjecaja,njezno ga turao samo malo duboko unutra. Dakle, predigre i milovanja u trajanju od nekoliko sati.



poze u sexu forum

Ukoliko zelite iz njih izvuci najvecu kolicinu putenosti, zapocnite igru vrlo lezerno, pomalo nevino i zabavno. Nakon nekoliko dana mozda i tjedana dosao sm k prijatelju Tanjinom sinu da malo popricamo. Onda pogleda u sekicu.



poze u sexu forum

Bosanski forum - Lanaaaaa,ovo je ludo ali tako mi godi. Tom prilikom sam joj blago dodirnuo grudi i talas uzbudjenja me zapljusnu.



poze u sexu forum

DZONPI wrote:Najveca prednost u sexu je poza sguza sledja. Kakva prednost pa prvo ako je znaru nevidis facu dalje Mozes podbacit jastuk ispod stomaka tako da se pozadina uzdigne a pogled puko ko SA Bjelasice trece Mozes zadat udarce jal lijevi jal desni dalje kako god naciljas neces promasit jer ima rezervna rupa. Mana kad prdne tesko izbjec. Mmmm, nije loša ta muška perspektiva ali iz ženske je bolja kad je žena gore. Ako on leži kao mrtvo puhalo, stisneš ruke u šake i njima mu se nasloniš na trbuh, da malo reagira. A ako baš pretjera, rukom iza sebe i zgrabiš ga za krunske dragulje. A tebi sve vrijeme dobro! DZONPI wrote:Najveca prednost u sexu je poza sguza sledja. Kakva prednost pa prvo ako je znaru nevidis facu dalje Mozes podbacit jastuk ispod stomaka tako da se pozadina uzdigne a pogled puko ko SA Bjelasice trece Mozes zadat udarce jal lijevi jal desni dalje kako god naciljas neces promasit jer ima rezervna rupa. Mana kad prdne tesko izbjec. Nabolja stvar je mozes da gledas utakmicu dok posao radis.... DZONPI wrote:Najveca prednost u sexu je poza sguza sledja. Kakva prednost pa prvo ako je znaru nevidis facu dalje Mozes podbacit jastuk ispod stomaka tako da se pozadina uzdigne a pogled puko ko SA Bjelasice trece Mozes zadat udarce jal lijevi jal desni dalje kako god naciljas neces promasit jer ima rezervna rupa. Mana kad prdne tesko izbjec. Mmmm, nije loša ta muška perspektiva ali iz ženske je bolja kad je žena gore. Ako on leži kao mrtvo puhalo, stisneš ruke u šake i njima mu se nasloniš na trbuh, da malo reagira. A ako baš pretjera, rukom iza sebe i zgrabiš ga za krunske dragulje. A tebi sve vrijeme dobro! Ima tu jedna caka kako se brani od takvih muckih poteza i zadaje jos bolnija kontra DZONPI wrote:Najveca prednost u sexu je poza sguza sledja. Kakva prednost pa prvo ako je znaru nevidis facu dalje Mozes podbacit jastuk ispod stomaka tako da se pozadina uzdigne a pogled puko ko SA Bjelasice trece Mozes zadat udarce jal lijevi jal desni dalje kako god naciljas neces promasit jer ima rezervna rupa. Mana kad prdne tesko izbjec. Mmmm, nije loša ta muška perspektiva ali iz ženske je bolja kad je žena gore. Ako on leži kao mrtvo puhalo, stisneš ruke u šake i njima mu se nasloniš na trbuh, da malo reagira. A ako baš pretjera, rukom iza sebe i zgrabiš ga za krunske dragulje. A tebi sve vrijeme dobro! DZONPI wrote:Najveca prednost u sexu je poza sguza sledja. Kakva prednost pa prvo ako je znaru nevidis facu dalje Mozes podbacit jastuk ispod stomaka tako da se pozadina uzdigne a pogled puko ko SA Bjelasice trece Mozes zadat udarce jal lijevi jal desni dalje kako god naciljas neces promasit jer ima rezervna rupa. Mana kad prdne tesko izbjec. Mmmm, nije loša ta muška perspektiva ali iz ženske je bolja kad je žena gore. Ako on leži kao mrtvo puhalo, stisneš ruke u šake i njima mu se nasloniš na trbuh, da malo reagira. A ako baš pretjera, rukom iza sebe i zgrabiš ga za krunske dragulje. A tebi sve vrijeme dobro! Vama cim udje dobra je poza.



SEKSI POZE KAMASUTRA-SEX POSITIONS KAMASUTRA
Zazelio je da ga jasem da se jebem polako,da se jebem koliko god hocu i kako god hocu. Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice - 18+ ~ Burek. Ima prelepu picku jake crne dlake joj pokrivaju celu picku ali ja to volim. Pzva me posl par minuta da jedemo. Visoka je 178 cm ravnog stomaka, za njene godine odlicne guze igrudi velicine cetvorke koje ja naprosto obozavam. Muž legne na leđa, lagano savije noge, a ja čučnem iznad njega i namjestim se tako da mu okrenem leđa i pridržavam se za njegova koljena. Glavni moto kojeg se valja drzati: Sve tece, sve klizi. Rekao sam joj da je moram poljubiti i poljubio sam je i obalio rukom po guzici na sto mi je rekla da sam vrlo nestsan mlad momak i da dodjem sto prije da to nastavimo… Smijala se i lizala srednji prst. Leto je ubrzo proslo i doslo je vreme povratka na fakultet. Vadim joj ga iz usta silazim sa kreveta i njih dve okrecem tako da je sekicina guza na ivici kreveta. Ako on leži kao mrtvo puhalo, stisneš ruke u šake i njima mu se nasloniš na trbuh, da malo reagira.

[Zavodjenje.com > Knjiga|Brak za papire austrija|Kineskinja trazi muskarca za brak]






Oznake: forum, Klix.ba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.