prošo

petak, 10.08.2007.

zadnji post

Pozdrav svima........ Evo, došlo je vrijeme da napišem zadnji post. Premda je prošlo par mjeseci od zadnjeg puta kad sam nešto napisal i premda sam mislil da više nebum ništ pisal, odlučil sam napisati jedan oproštajni post. Više je razloga zašto sam tako odlučio. Kao prvo, blogovi su uvelike izgubili na popularnosti. Gledam malo blogove od frendova i ne sjećam se kad sam vidio neki novi post. Kao drugo i najvažnije, nekak sam izgubil inspiraciju. E sad, da drugi pišu postove, vjerojatno bi i ja više pisao. Ali ovako.......
Najvažnija vijest koja se desila u međuvremenu je svakako ta da sam upisal medicinu. Sad tek shvaćam kak sam bil blesav kaj sam samo na medicinu išel jer se lagano moglo destiti da se «poskliznem» jer je ove godine odaziv na medicinu bil dosta veći nego prijašnjih godina. Ali da ne duljim, upisal sam se u Zagreb i sad mogu uživati u ljetu. Zadnjem ljetu, kak mi se čini..... Kad smo već kod faksa, sutra idem u Zagreb da mi majstor uzme mjeru za krevet, da napravim radni stol i tak....... Trebalo bi preseliti i električni klavir ali za selidbu ima vremena. Za vrijeme boravka u Zagrebu bil bum kod bake. Ona bu bila vjerojatno na 3. katu, ja bum na 1. i 2. bil. Al to se još moramo dogovoriti.
Nadalje, poslije rođendana (15.8.) idem na more na Zlarin i tam bum se zadržal jedno vrijeme. Teta i bratići bi se trebali vratiti za to vrijeme u Zagreb i tam bum se sam baš opustil. Onak bum se legel na onu mrežu, pil bum hladnu pivicu, čital neku dobru knjigu i pustil bum mozak na pašu........
Bil sam u Makedoniji s tatom da posjetim rodbinu i mogu reći da je Makedonija prekrasna zemlja. Skopje je predivno, ali najviše mi se svidio Ohrid. To je pravo turistiško mjesto. Samo ću reći jedan podatak: obijal sam se u pol jedan u noći. Drugim riječima, sve je živo otvoreno do 5 ujutro, sve vrvi od turista. Makedonke su predivne žene. Jedino su mi dojam pokvarili albanski krajevi koji su puni smeća. Uopće me ne čudi što Makedonci i Albanci nemaju dobre odnose. Ali sve u svemu, zemlja me se jako dojmila, tamo imam super familiju i mogu reći da ću se sigurno vratiti.
Kaj se tiče pijanstva, mogu reći da se nisam previše napil poslije prijemnog. Pil sam pivice skoro svaki dan ali ništ posebno. Iznimka čini jedan petak kad sam se s meglom, gomzijom, benčekom i kompanijom uništil kod megline bake u dragoslavec selu. Ono, vjerojatno ste se barem jedanput probudili ujutro i pomislili: «prokleti alkohol........». E, ja sam tu rečenicu nakon te fešte izgovaral cijeli dan.
Skoro sam svaki dan na košarci na haklu. Žao mi je kaj više neću moći trenirati ko prijašnjih godine ali šta je tu je. Izabral sam jedan od najtežih fakulteta i sumnjam da bum imal puno vremena za hobije. A ne znam, vidjet ćemo.

Ljudi moji, šta reći....... Hvala svima koji su me čitali, koji su ostavljali komentare, koji su zajedno sa mnom proživljavali moje dogodovštive........ Blog ću ostaviti da se ponekad, dok bum malo veći, nasmijem svojim tekstovima. Svima želim puno sreće u životu, da budete veseli i zdravi, a vi meni držite fige da budem uspješan student i da vam čim češće dolazim u Čakovec. :-D :-D :-D :-D :-D :-D


Doviđenja, ili možda bolje reći

ZBOGOM

- 22:57 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2007  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga:

  • Evo i mojih komentara na današnja zbivanja...... uživajte!
    Free Web Site Counters

    Site Counter

Linkovi

  • premonitoran-ko ga zna, nek mu ne bude žao
    Oksitoneza-svestran čovjek, zakon, sve naj
    Parabola-jako dobar čovjek, trebali bi se bolje upoznati jer je zakon
    kiko-ljubitelj kladionica, tipovi.... :)
    ina-zakon cura koja ima smisla za humor i koja je jako često happy
    nikica-jako dobra cura koja voli sport i jako se voli smijati :D
    kikica-fenomenalna, ide u gimku, jako voli gledati dečke kak igraju košarku
    mateja-ROLLING ON THE RIVER!!!!!! :))
    tena-lijepo pjeva, spika engleski, jako super osoba, stvarno sve najbolje mislim o njoj......
    mišel-bili smo si najfrendovi dok smo išli u niže razrede, sad je u njemačkoj i jedva čekam da dođe u hrvatsku
    ro3xa-zakon cura koja misli da ja loše mislim o njoj što je sasvim krivo zbog toga jer mislim da je baš simpa i cool. a to kaj rušim njene teorije, to je druga stvar...... :))))

moje zanimacije i hobiji

  • KOŠARKA
    KLAVIR
    GITARA
    ČITANJE
    DRUŽENJE
    ..............
    ..............