srijeda, 27.08.2008.

:::::::::the sad one:::::::

Jej! A evo da van se malo javin…hh..moj bearshare van je TeaiVicky pa ako ga imate ili mislite imat…skype-teicatačkica……hhh….ima ludih ljudi…29. ien na predstavu Miljenko i Dobrila…baš me zanima kako će bit…hehe…i od 29. po završetku predstave službeno počinju moji dani tuge jer lito završava i zna se ko ide u srednju..šmrc…ubit ću se….ova godina…će me ubit…al doslovno….osin ako ja ne ubijen nju šta je malo vjerojatno…hehe…
Kupila san bilje..moran još neke gluparije od pribora kupit i to je to…sve mi govori da se bliži škola….ajme…kako bi se zaderala……..neeeeećććććććććuuuuuuuu….i još mi ka 'Zvuci Bijaća' (THE ŠKOLSKI BAND-jea rajt) moramo pivat za prvaše…užas…a za po ure poslin toga ien ja u svoje nove pobjede….želin samo reć da mi je ovo lito bilo predobro i jedno od boljih….tnx svima na svemu….zbogon moje srednjoškolke…….i pozdrav osmon razredu..ništa mi drugo ni ne preostaje…šmrc….
By: the sad one


20:29 | Komentari (59) | Print | ^ |

subota, 23.08.2008.

evo mene opet....hehe..

Haj!Pa evo da van se malo javin…bila san na plesu…lolita…ono šta san pisala…sićate se…e pa bilo je predobro..bila san na predstavi keks i glad …bilo je presavršeno….predstava prva liga…ka da su profesionalci…stvarno..bravo i bravo…danas mi je bratecu rođendan..ja san naravno morala naručit tortu….a kako je mali lukav…izmamija je mobitel novi novcati sony ericsson od ujne…on samo zatraži….i odma dobije…a ja ono…ma neću, ne triba…pa pitat ću i ja odsad pa nadalje…a mislin ono….koji je to funcut čoviče....sljedeći tjedan se iden šišat na kratko…hehe..bit će predobro..znan…haha…
Vidila san nekidan barunku, čagu i ruku..predrago mi je šta san ih vidila…onda smo se izljubile , ispričale…i znate kako to već ide….hehe…
A šta je bilo nekidan na plaži..Kate, jel se sičaš?gee..užas….fala bogu da nisan išla opet na bile sutradan….neki stranac doša meni..ima 17 god..i sta on mene nešto ispitivat…tttt….ovo…. ono…na kraju pita on mene da oću li se doć kupat i sutra…ja kažen oću, kako ne..bože moj…ka ono…ma da ne bi..luđak…hehe..idemo dalje…
E da, provala san instalirat msn…pa nije išlo javljalo mi je neku grešku..ne znan…uglavnon…sad van se dopkan priko i mesha iliti (bearsharea)…programa za skidanje muzike…i ludo je..ima nekih malo opičenih ljudova..al ono…te san instalirala skype…ipak…gabi me moja nagovorila…haha..
Volin vas sve..javin van se uskoro….
Pozz: Kati, Jopi, Gabici, Tei, Lucijani….i svima koji posjećuju ovaj blogec…tnx =)


11:57 | Komentari (19) | Print | ^ |

nedjelja, 17.08.2008.

haj!hej!

Bok ljudeki! Evo javljan van se da van kažen šta san radila ovih par dana…dan prije velike gospe svake godine iden na misu s babon…ka neka bolesna tradicija…haha…i uglavnon…ja van se nisan prestala smijat cilin puten…i na misi…moja baba i njene prijateljice su se karale(svađale),beštimale(a išle su na misu)….ja san umirala od smija..baba mi je rekla da od mojih godina, a i prije-puši…MOJA BABA!!!!!!!!!!ne mogu virovat…..mislin, znala san da puši dugo ali ne baš toliko dugo…da je ona krala duvan svome ocu…nisan sebi mogla doć…a koje su to bapske provale bile…nisan mogla zraka uvatit koliko san se smijala…ali doslovno…grozno!
A onda 16. je bija mojoj Gabi rođendan: Gabi, sretan rođendan!
I Petrici je bija rođendan: pa Petra, sretan rođoš!
Prvo san išla Petri di je bilo predobro…ma savršeno…isplesala san se…srića da nisan ostala dulje…haha…ja niti ne znan kako san se dovukla do gabi…i kad smo došli kod gabi….pričali smo…ja san ih nagovarala da plešu..na kraju smo svi plesali…islikavali se u svin mogućin pozama…ali naravno Naomi Campbell (Josipa) ipak je prednjačila u tome….isplesala san se..al stvarno,i to mi je bilo najbitnije…hehe…Teica je plesala s menon….ma predobro je bilo..danas mislin da ću se ić divit ipak mrvicu profesionalnijin plesačima iz plesnog kluba Lolita…tu kraj moje kuće…hehe….onda 20. iden na predstavu 'Keks i glad' o čemu ću vas detaljno izvijestiti (vjerujte)..haha…
A eto….ne znan o čemu da van još pričan….ajme škola će za manje od 15 dana….lagala bi kad bi rekla da mi ne fali niko i ništa….ali opet mislin da ću požalit šta san to rekla (vrlo skoro)…ne znan..nadan se da bi možda ipak mogli složit ove godine…malo kasno…ali..
Ljubin vas sve…fala van na komentarima…idete svi u linkove jer ste mi predragi i supić su van blogovi…hehe….cmok =)
Pozdrav: Kati, Jopi, Gabici, Petri, Lini, Lucijani, Luci, Barunki, ma i Tei mojoj koju san ipak nešto uspila naučit na Gabinon rođ…haha..i ne znan ni ja kome još…
Blogovcima mojin:Ivi, Tonki&Luciji&Mii, Dei, Heleni…ma svima..volin vas!


18:46 | Komentari (28) | Print | ^ |

utorak, 12.08.2008.

::::::world,hold on......(4 me)..hehe..::::::::

Haj ljudeki….ajme..napokon mi je počelo lito..ali zapravo…tek san se sad uspila počet odmarat jer nisan imala vrimena za ništa…ka šta znate….imala san nastupe…rođendane…bila san u babe..uglavnon san čuvala rodjake…išla non stop na more…i družila se s mojon ekipon…ljubin vas! Isplesala san se…uf…a kad se samo sitin šta me čeka…nakon 15…..na roćkasu…wuhu…15. mi je rođoš gabici i petri…ja nean blage veze šta ću in kupit..više san sve ideje ispucala…geee….a je mi nešto na pameti..al opet….za 20 dana šk…po****it ću…moran gledat još cilu godinu one debile…ajme…možete li vi virovat da san se cilo lito družila s 4 osobe iz razreda…s tin da bi maksimum njih 5-6 još viđala…a štaš…tnx svima na komovima…našla san par novih blogova…i svi mi se sviđaju…tako da ste svi u linkovima…baš neki zanimljivi ljudovi…hehe…pozzz: G&K&J, Lucijani, Mari, Paulini, Emi(koja je napokon bila na ovon blogu), Barunki(za koju se nadan da je dobro),…ma svima…svima…ljubin vas..i znan da san vas pola zabbboravila…sry..drugi put… lavju!cmok! =)


15:34 | Komentari (69) | Print | ^ |

ponedjeljak, 04.08.2008.

....And everyone's looking round, think's that i'm going crazy......

Ej ljudi! Ma evo odlučila ja napisat novi post jer san
stavila novi dizz ka šta vidite…i jednu malu sličicu…
(i hope you like it)….pa mi se sve zbrčkalo..tako
da…uskoro iden u babe…za tjedan dana. Tako
da ne znan koliko ću van se javljat jer bi po svemu
sudeći tribala ostat najviše pet dana..al opet….ostajen
do Gabinog i Petrinog rođendana…ajme, šta će
to bit…ludilo…ja ne znan kako ću se dovuć do doma…nakon…rođendana..hehe…e Gabi,
donit ću ti cd-ove..ugl-ništa rocka-mnogo
tehna…..hahaaha…ha…that's it…
čujemo se…. peace…;-)

lavju! =)


12:38 | Komentari (17) | Print | ^ |

subota, 02.08.2008.

::::::::::bleeding love::::::::::

*Haj ljudi! Prvo bi van se tila ispričat šta van nisan dugo pisala. Moj net, znate…But everything's gonna be allright (kao što pjesma kaže). Jer sad iman adsl pa će sve bit lakše i brže.
radin novi msn....pa van javin adresu kad to zgotovin.... Pa se nadan da se odsad i tin puten čujemo. ;-P

*A sad da van malo pričan o sebi…hehe…pa ovako:07.07. je bija mojoj Jopi rođendan, 13-07. smo imali nastup (VIS Simbol), 20.07. san imala predstavu koja je jako dobro prošla te smo pobrali simpatije publike.
Kate je trenutno u Njemačkoj, Jopa se sprema za pir, ka i Paulina…Paulina mi je cila nekako u svon filmu, a i Barunka brate…hehe..no comment…Tako da ostajemo ja i Gabi same na par dana…ja mislin da će to bit legendarno, jel'da Gabi?

*Gabi se upisala u ekonomsku, Kate&Jopa u gimnaziju, a ja san još u osnovnoj..šmrc…cilih godinu dana…ajme,ubit ću se…ali opet se nadan da neće bit mrtvilo i teška dosada cilu cilcatu godinu…sve ostalo je super, a toplo se nadan da će tako i ostat. Ljubin vas sve..komajte mi….
P.S. Šta se tiče naslova, ima nešto u tome, ali nešto o tome-drugi put!
Love, Te@!


11:09 | Komentari (3) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.