Prirodom do Zdravlja: Upala Pluća - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 31.12.2018.

Kapha dosha










Click here: Prirodom do Zdravlja: Upala Pluća






Hipokrat, otac moderne medicine, isticao je važnost sagledavanja vremenskih prilika prilikom procene zdravstvenog stanja nekog čoveka i određivanja terapije. Od 2 sata popodne ne jesti ništa ni piti strogo se pridržavajte ovog pravila ako želite uspješno izbaciti kamenčiće. Fitosteroli djeluju poput ženskog hormona estrogena.



Prirodom do Zdravlja: Upala Pluća

Premeštanje ventuza mora da bude ujednačeno, u pravcu kretanja venoznog toka. Koliko je opasna upala pluća :: Priroda ~ Ljubimci ~ Lepota ~ Zdravlje ~ Burek. Od vitamina sadrži sve esencijalne nutrijente — C, A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B9, a od minerala je bogata cinkom, željezom, kalijem, kalcijem, manganom, fosforom i jodom.



Prirodom do Zdravlja: Upala Pluća

Kapha dosha - Mijomi mogu biti mali kao zrno i veliki kalo lopta.



Prirodom do Zdravlja: Upala Pluća

Naj jednostavnije rečeno Bronhitis je upala dišnih puteva bronhija , ova upala muči većinu stanovništva u svjetu, kako starjie osobe tako i mlađe. Bronhi su jedna vrsta cijevi koji vode iz grla ždrijela , do disajnih puteva i alveola u ljudskim plućima. Ako kašalj potraje duže od tri mjeseca, to je znak da je u pitanju hronični Bronhitis. Postoje dve vrste Bronhitisa; akutni i hronični Bronhitis. Bronhitis može biti izazvan; bakterijama, virusima, parazitima, udisavanjem zagađenih čestica u vazduhu, konzumiranjem cigareta. Simptomi Bronhitisa Naj češći simptom Bronhitisa je Produktivan kašalj, i iskašljavanje žuto zelene sluzi. Osjećaj stezanja pluća i pritisak u plućima. Osjećaj Kao da su nam pluća puna nečega. Malaksalost, iscrpljenost, stalni umor. Zvuk pri udisanju i izdisanju vazduha najčešći je šištanje. Prirodni recepat za liječenje Bronhitisa: Kada imate jaki bronhitis sameljete dva do tri Limuna bez košpi, zajedno sa korom Limuna, u tako samljeven limun dodate 300 grama šećera i to sve izmješate, poslje mješanja dodate pola litre piva u tu smjesu. Stavite to u jednu posudu i zatvorite poklopcem, kuhate 30 minuta do 40 min u zatvorenoj posudi, kuhanje se vrši na pari. Kada ste dobili smjesu ohladite je, i uzimate tri puta dnevno prije jela na pola sata. Važna napomena - liječenje prirodnim putem traje duže nego ljekovima, ali je puno zdravije po nas.



Ovo su znaci raka pluća koje ne smete ignorisati
Ulijte u sterilizirane boce i pijte nekoliko puta na dan razrijeđeno s vodom. Kada predstoje važni ispiti za određene ljude ili djecu, tri sedmice prije ispita treba da se unosi što više biljnog fosfora u organizam. Cvekla - Cikla - lat. Uzmi pamuk loptu i potopite ga u tečnost preparata, a zatim nanesite mešavinu u lice, puštajući da ostane na petnaest minuta. Jednom čašom kozjeg mleka osigurava se 32,6 % dnevne vrednosti za kalcijumom i 27 % za fosforom, u poredjenju sa kravljim mlekom 29,7 % za kalcijem i 23,2 % za fosforom. Nedavna studija utvrdila je da konzumiranje četiri ili više porcija od 150 gramajužnog voca svake nedelje, smanjuje rizik od raka debelog creva i do 18 odsto, želuca za 31 odsto, usta za 53 odsto, a grla za 58 odsto. Upravo je kvaliteta biljaka važna za kvalitetan antiparazitni program. Konzumirati po jednu žličicu, dva do četiri puta dnevno nakon jela. Pri liječenju se u obzir moraju uzeti starosna dob, zanimanje, spol, uslovi u kojima se živi, dužina trajanja bolesti, navike i opće stanje bolesnika jer nije svejedno kako se pokušava pobijediti bolest. Svaki dan udišite čist vazduh koliko ste u mogućnosti vaša pluća će vam biti zahvalna.

[Kako gledati pornice|Zana-Barjednom nedeljno(1982)Spot|Muskarac trazi zenu bjelovar]






Oznake: kapha, dosha

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.