Zašto je dobro biti glasan tijekom seksa - Brzog datiranja

ponedjeljak , 31.12.2018.

Net.hr










Click here: Zašto je dobro biti glasan tijekom seksa






Jeste li ikad imali problema s partnerom kojemu je glasnoća smetala? Lakše ćete disati Uzdisanje i vrištanje za vrijeme seksa zaista će vam pomoći da lakše dišete, a to je vrlo bitno kada je riječ o opuštanju i boljem užitku u seksu, tvrdi Kerner. Seks u nama budi zvijer, a ne profesora matematike, zar ne? Iako se nekima od nas može činiti stresno tražiti savršene poklone za bližnje i jedva čekaju da sve ovo završi, znanost nam govori da bi trebali prigrliti darivanje i gledati na njega kao način da sebe učinimo zdravijima.



Zašto je dobro biti glasan tijekom seksa

Seks s partnerom koji vas voli zbog onoga što jeste može biti vrlo koristan za jačanje samopouzdanja i tako posredno doprinijeti kvaliteti vaših odnosa u krugu prijatelja i na poslu. Bojite se da ona neće željeti vezu, ako vi budete previše navaljivali na odlazak u krevet? Neće, ako ga ne bude u vašoj spavaćoj sobi.



Zašto je dobro biti glasan tijekom seksa

Zašto je dobro voditi ljubav tijekom menstrualnog ciklusa? - Stvar je u prebacivanju odgovornosti s jedne osobe na drugu, dok ste zapravo oboje odgovorni za nered.



Zašto je dobro biti glasan tijekom seksa

Ekipa naučnika s Univerziteta u Lankaširu objavila je 2011. Otkriveno je da većina pripadnica ljepšeg pola proizvodi zvukove u krevetu, ali ne nužno dok doživljavaju orgazam. Umjesto toga, 66 njih je priznalo da stenju da ubrzaju partnerov orgazam, dok 87 odsto žena to čini da bi se osjećalo više seksi i samopouzdanije. Da li su žene glasne samo zbog muškaraca? Stenjanje se zato smatra prilično mudrom strategijom glumljenja orgazma, ali u tome zapravo nema ničeg mudrog. I ženke životinja su glasne za vrijeme seksa Žene nisu jedini primati koji proizvode zvukove za vrijeme seksa. Istraživanja u životinjskom carstvu otkrivaju da, na primjer, ženke majmuna babuna, ispuštaju veliki broj kopulacijskih zvukova. Oni postaju sve kompleksniji kako se približavaju ovulaciji, i kad se pare s babunom koji je više rangiran na njihovoj društvenoj lestvici. Ženke makaki majmuna takođe proizvode kratke i glasne povike koji su okidač orgazma mužjaka, a trebalo bi istaći da to nisu jedini primjeri. Seksualne performanse i primatologe na stranu, vokalizacija tokom seksa je svakako odličan način da žene dobiju ono što žele u krevetu, a očigledno je da su danas glasnije nego ikada ranije, jer se na to podstiču. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite. Nije dozvoljeno postavljanje eksternih URL-ova u komentarima! Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za novi izgled i funkcionalnosti portala Vijesti, možete pisati na. Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za PREMIUM sadržaj možete pisati na.



Why we love, why we cheat
Ostale razloge pročitajte na. Poboljšava samopouzdanje Samopouzdanje je važno ne samo za vas, već i za ljude oko vas. Uvijek se možete sama zaigrati. Na primjer: jedan tretman strastvenog, nezaboravog seksa ma,i običnog seksa sagori oko 200 kalorija. Znam da to činimo i možemo jer je Diane Keaton upravo oko činjenice da se i stariji ljudi seksaju, razvila čitavu drugu polovicu svoje karijere. Nedavna istraživanja pokazuju da muškarci koji redovito ejakuliraju pet ili više puta tjedno imaju manju vjerojatnost za razvoj raka prostate. Koje je najčešće pogrešno mišljenje o ženama koje preferiraju glasan seks? Međutim, nikako se nemojte siliti na mokrenje, preporučuju ginekolozi. Već smo spomenuli da je seks odlična tjelovježba, a sada nadodajemo da redovni seks 2 do 3 puta tjedno smanjuje rizik od srčanog udara kod starijih muškaraca.

[Chat geek squad|Zene za udaju iz hrvatske|Brak za papire nemacka]






Oznake: zašto, je, dobro, voditi, ljubav, tijekom, menstrualnog, ciklusa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.