Pesma dodirni mi kolena - Lijepe djevojke

četvrtak , 20.12.2018.

ZVEZDA HITA MI Zana Nimani je odavno napustila prostore jugoslavije, a danas izgleda OVAKO! (FOTO)










Click here: Pesma dodirni mi kolena






Album je snimnjen u , , između 20. Danas radi kao menadžerka u jednoj finansijskoj kompaniji. Dodirni mi kolena, to bih baš volela.



pesma dodirni mi kolena

Mogla sam da probam sve što sam želela da pevam, a Vargina je zasluga i u tome što je sve to strašno snimljeno i producirano, da se čuje apsolutno svaka reč. Jednim od najvećih hitova bivše Jugoslavije ostavila je veliki trag u svetu muzike, jedna od najpopularniih grupa po njoj je dobila ime, a onda je otišla.



pesma dodirni mi kolena

ZVEZDA HITA MI Zana Nimani je odavno napustila prostore jugoslavije, a danas izgleda OVAKO! (FOTO) - Sam kraj kad si se oslobodio, kad si počela da se smeješ, da je otpočetka bilo tako, to bi bila petica. Budući da ih odbijaju u PGP RTB-u, početkom jeseni 1980.



pesma dodirni mi kolena

Sa ovim albumom grupa se prebacila na više pop zvuk. Međutim, izvesni tragovi njihove prethodne faze su bili očigledni i na ovoj ploči. Album je snimnjen u , , između 20. Uz dolazak nove pevačice, grupa je promenila svoj stil ka komercijalnijom pop muzici. Gost na ovom albumu je bila srpska popfolk i kasnije zvezda. Sadašnja pevačica se pridružila grupi 1990. Osnivač grupe Radovan Jovićević je napustio grupu 1999. Kao koncertni i studijski muzičar Miljan je saradjivao i svirao sa grupama Moby Dick, Magazin,Saša Vasić,Amadeus bend, Calcutta, Queen Real Tribute i mnogi drugi.. Na njegov predlog u grupu Zana dolazi i gitarista Saša Vasić, Z. Posle odlaska Srđana Dunkića na mesto bubnjara dolazi. Ova postava se održala do dan danas i obeležila 30.



Sara Lukić - Dodirni mi kolena 2017.
Nekoliko meseci nakon njenog rođenja, pevačica je napustila Beograd u kojem je dotad živela i radila i nikad više se nije vratila. Ovo je jedna od retkih pesama koju bih voleo da slušam, a da mi ne dosadi. Uz dolazak nove pevačice, grupa je promenila svoj stil ka komercijalnijom pop muzici. Danas radi kao menadžerka u jednoj finansijskoj kompaniji. Kao diplomirani pravnik radi u firmi koja se bavi menadžmentom.

[Oglasi burza rada|Zena skorpija| Kako steći prijatelja]






Oznake: ZVEZDA, HITA, mi, Zana, Nimani, je, odavno, napustila, prostore, Jugoslavije, a, danas, izgleda, Ovako, foto

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.