Srodne duse slike - Susretit će se u sredini

utorak , 25.12.2018.

Srodne duše










Click here: Srodne duse slike






Oni se mogu pojaviti u obliku rođaka ovde na zemlji, ili bi mogao biti bilo ko u vašem životu. Tada su u stanju da prihvate da partner ima drugačiji bioritam, želje i navike i da to iskoriste na najbolji način. Jedanaestoro farmera ispričat će svoje priče u nadi da će im potencijalne srodne duše poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale. Kad tad ce te je pronaci!!!



srodne duse slike

Ogromna netrpeljivost između dve osobe na prvi pogled može da ukaže i na to da one nisu spremne na sudbinski susret koji se upravo dogodio, ali ne mogu ni da ostanu ravnodušne jedno na drugo, zato odmah nastaje tenzija, svađa, netrpeljivost i slične burne reakcije. Naime, mnoge natalne karte imaju kompatibilnost, ali prekida je puno. Katkad se dogodi da sretnemo srodnu dušu i tek poslije shvatimo da je ta duša bila kod nas, a mi je nismo prepoznali. Često su te veze pune strasti, ljubavi i drame jer imaju mnogo pitanja da riješe iz prošlih života.



srodne duse slike

Srodne duše - On to objašnjava tako što s godinama sazrevamo i menjamo se pa tako ako nam je neko apsolutno odgovarao u 17 godina, jer smo bili na istom mentalnom, duhovnom i emotivnom nivou, možda nam nimalo ne bi odgovarao u trećoj ili četvrtoj deceniji jer bi došlo do raskoraka u sazrevanju ili bismo evoluirali u različitim pravcima. Ona je po prirodi vječna, ispunjena duhovnim znanjem, srećom, ljubavlju i težnjom za aktivnošću i služenjem.



srodne duse slike

Poruka Majstora Maitreye, Područje mnogih nagađanja i područje za koje studenti postavljaju pitanja je pitanje srodne duše. Tko su srodne duše? Srodne duše su dvije duše koje imaju mnogo toga zajedničkog. Često postoji veza iz prošlih života. I često su astrološki savršeni. Ponekad nisu, ali se vrlo dobro nadopunjuju. To su duše koje su došle na zemlju kako bi surađivale u posebne svrhe. Te dvije duše ne moraju živjeti zajedno, biti seksualni partneri, čak ne moraju živjeti niti u istom gradu ili zemlji. Naravno da mogu i živjeti zajedno, raditi zajedno, biti oženjeni. No sve ovisi o srodnim dušama i njihovoj odluci na koji način će surađivati. Posao koji obavljaju specijalne je prirode. Nešto što važno i što se mora učiniti. Vrlo često ti poslovi imaju veze s humanitarnim radom i duhovne su prirode. U jednoj je inkarnaciji također moguće imati više srodnih duša. Ponekad, kada je posao s jednom srodnom dušom završen, on je završen jer je završena i karma između te dvije duše. U tom slučaju jedna strana može otići, što je stvar vlastite odluke. Desi li se to pojavljuje se druga srodna duša i otvara se novo poglavlje života. Duše koje su se odlučile za takvu vrst služenja sa svojom srodnom dušom, duše su koje su predati svoju slobodu i slobodnu volju za dobrobit čovječanstva i zemlje. To su posebne duše i posao koji čine nije jednostavan, niti je lako surađivati sa srodnom dušom. Netko će pomisliti da zbog činjenice što su dvije duše srodne da su savršeno sretni, što i jesu do određenog stupnja. Ali oni su zajedno samo zbog posla. Kada se vrate natrag u duhovni svijet vratit će se sami i možda se više nikada neće vidjeti, zasigurno ne kao životni partneri. Potrebno je imati mnogo hrabrosti za taj posao. Srodne duše bave se specijalnim zadacima i zbog toga su vrlo blisko povezane s nama u svijetu duhovnosti. Svrha,a to govorim iz osobnog iskustva je ,duhovna,emocionalna, izgradnja,takodjer iskustvo kroz koje trebamo proci da bi napredovali na svim razinama. Najcese se radi o patnji,karmickom iskustvu,ucenjem o ljubavi,ljubavnom intenzitetu,upoznavanjem sebe,svojih kvaliteta,iskusenja da li smo spremni fizicki se upustiti u takav odnos pa cak i po cijenu promjene mjesta boravka …zato da bi prosirili svijest o sebi,vlastitoj snazi,te vlastitim kvalitetama. Iskustvo sa srodnom dusom ne bi trebalo olako shvatiti jer u koliko ne odradimo tu zadacu pojaviti ce se u slijedecim inkarnacijama i u ovom zivotu u trenutku kada svjesno se najmanje nadamo. Dakle,duboko uranjanje u sebe i ucenje.



Napravi ovako i srest ćeš ljubav svog života!
A zatim su probali da proniknu u ono što spaja emotivne parove koji su, po sopstvenom priznanju, srećni u ljubavi jer su našli svoju drugu polovinu. Srodna duša je osoba čija duša ima čvrstu vezu sa vašom dušom. Iako priprema kofere za novo putovanje, kaže da joj već pomalo nedostaje pozorište. Jyotish nam nudi sagledavanje ljubavi i načina kako volimo, ali da li takva situacija govori nešto o pravim ljubavima? Ali, treba li zauvek živeti sa srodnom dušom? Sudbinski događaji su ono što osoba ne može da izbegne i ne mora da se odnosi iskljucivo na ljubav.

[Kada se OŽENITI?|Besplatno dopisivanje preko interneta|Dominacija u likovnoj kulturi]






Oznake: domaće, devojke, plaćene, da, budu, strancima

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.