Muvanje cura preko fb - Susretit će se u sredini

utorak , 25.12.2018.

Kako naći curu preko Facebooka










Click here: Muvanje cura preko fb






Uz to, možete sebi i napraviti probleme ako naletite na nekog agresivnog dečka. Isprobaj novi način za upoznavanje cura Svaki normalan momak koji voli devojke i voli da se zabavlja, uvek traži nove načine da upozna nove devojke i vidi da li neka od njih ima baš ono nešto što on očekuje od prave devojke. Mogu li ti kupiti piće?



muvanje cura preko fb

Da upravo te fore. Vidi se odmah jel neko nesto krije, koliko vremena provodi tu, jel lajkuje slike, dodaje neke zenske samo zbog muvanja, komentarise i sl. Da je tvoja leva noga Nova godina, a desna Božić da li bi se mogli upoznati izme?



muvanje cura preko fb

TOP 6 APLIKACIJA ZA MUVANJE: Ovo su najbolji sajtovi za upoznavanje i dejt (FOTO) - Spomenite nešto čime Vas je ta osoba zainteresovala, bilo da je to nešto što je imala na sebi ili nešto interesantno čime se bavi.



muvanje cura preko fb

Pre nego što nekog dodate u prijatelje, nešto pitate ili kažete tj. Ako ste osoba ženskog pola, pre nego što krenete u akciju, pripremite malo teren. Nemojte postavljati svoje golišave fotografije, niti svake minute izbacivati omiljenu pesmu ili status. Izbegavajte slike iz ludog noćnog provoda sa gomilom pijanih drugarica. Ako ste momak, nemojte preterivati sa navijačkim statusima i izbegavajte prostačke fore. Oba pola bi trebalo da pripaze da ne izbacuju sliku ili status svake minute, jer vaši prijatelji ili osoba koja Vam se sviđa, može pomisliti da nemate život izvan Fejsa. Dobre fore za muvanje Kada ste uredili svoj profil, pređite na istraživanje simpatijinih sklonosti, saznajte šta voli, sluša ili gleda. Kada se odlučite da se javite na chatu ili pošaljete poruku u inbox, pitajte nešto što je zajedničko interesovanje, bilo to film, knjiga ili škola. Spremite konkretno pitanje koje bi ga moglo zainteresovati. Time ćete otvoriti teme za razgovor. Ako idete u istu školu ili na isti fakultet, imate olakšicu, jer uvek možete iskoristiti foru i pitati kakav je neki profesor i šta pita. Nemojte muvati sve redom jer se to lako sazna, pa možete ispasti očajni. Mnogi ne brišu poruke iz inboxa, zato pazite da ne pričate nešto što može nekog uvrediti. Ako se već znate, upotrebite neke zanimljive fore koje ona ili on već zna. Spomenite vaš zadnji susret, nešto u čemu ste zajedno učestvovali. Ukoliko tu devojku ili momka srećete u gradu, spomenite to. Iskoristite staru, dobru foru da se znate iz viđenja. Spomenite nešto čime Vas je ta osoba zainteresovala, bilo da je to nešto što je imala na sebi ili nešto interesantno čime se bavi. Pokažite da ste je nekako primetili i izdvojili iz gomile. Spomenite i neke zanimljive stvari iz svog života i pokažite da imate šta da ponudite. Ako na slikama vidite da ta osoba voli da putuje, pitajte nešto u vezi putovanja kao što je: na kojem ti je putovanju bilo najbolje, gde bi volela ili voleo da odeš, šta se interesantno ima videti na tom mestu na kojem je bila. Jedan od predloga je da kada vidite da taj momak ili devojka ima drugačiji muzički ukus od većine, spomenite da Vas je to zainteresovalo i da Vam nešto više kaže o tome, jer je ta osoba verovatno ponosna što se izdvaja iz mase i što je neko je to primetio. Prednost interneta je što možete da toj osobi pošaljete sliku ili video i da pitate da li joj se to sviđa. Ukoliko ste se odlučili za flert preko chata, nadamo se da smo Vam bar malo olakšali i da ćete za koju god foru da se odlučite ubaciti i nešto svoje i biti originalni. Kada Vam fore za muvanje upale, nemojte ipak dozvoliti da Vam u novonastaloj vezi, internet zameni duge šetnje kroz grad ili višesatne razgovore uz kafu sa osobom koja Vam se sviđa.



Kako se momci nabacuju curama u svijetu, a kako u Bosni
Kakvi su ti to štapići? Zaboravite na savete samoprozvanih gurua koji vam obećavaju da možete imati svaki devojku koju poželite i da svaku baš možete odvući u krevet. Dakle ovako ja spadam u onu stariju gardu muskraca,koji devojke muvaju uzivo. Ako krene da se kucka sa tobom onda siris pricu... Za razliku od drugih sajtova kod nas se nalaze samo orginalne i unikatne poruke koje ne možete naći ni na jednom drugom sajtu. Neke osobe loše komuniciraju preko Interneta a neke uživo. U poverenju, ja sam lopov i dosao sam da ukradem tvoje srce. Ako se već znate, upotrebite neke zanimljive fore koje ona ili on već zna. Igranje doktora je za malu decu! Prednost interneta je što možete da toj osobi pošaljete sliku ili video i da pitate da li joj se to sviđa.

[Gde upoznati nove ljude u beogradu|Plavi oglasnik kontakti žene|Seksi oglasi crna gora]






Oznake: Muvanje, poruke, SMS

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.