Gaj sms oglasi - Susretit će se u sredini

nedjelja , 23.12.2018.

Srbija gay upoznavanje licni oglasi po gradovima:










Click here: Gaj sms oglasi






Sve što treba da uradiš je da napraviš profil. Svi kontakti su potpuno besplatni i sadrže brojeve telefona. BG, IMAM SMESTAJ 063 77 35 129 BG. Direktor sam u jednoj privatnoj firmi, oženjen i otac dvoje dece.



gaj sms oglasi

Ne nize od 175cm. GAY BG,35, ZGODNE POJAVE, NEFEM, UNI, TRAZI TIPA, DECKA ZA SEX,DRUZENJE. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Samo konkretni koji su za vidjanje...



gaj sms oglasi

Gay Sms Oglasi - Na pravom ste mestu!



gaj sms oglasi

Trazite Beograd upoznavanje, kontakt ili licni oglasi Beograd? Na pravom ste mestu! VAZNO: Slanjem oglasa sa svog broja telefona prihvatate ovog sajta i cinjenicu da ce vas broj telefona i oglas biti vidljiv na sajtu odmah posle slanja. Najstroze je zabranjeno reklamirati seksualne usluge za novac, kao i trazenje dopuna za telefon! DISKRETAN,UREDAN U SORTSKOM FAZONU OBLACENJA,LEPOG IZGLEDA... PUSIO BIH MLADJEM AKTIVNOM POCETNIKU KOJI JE NEISKUSAN, PERVERZAN I KOJI ZELI DA STEKNE ISKUSTVO A MOGU I ISKUSNI AKTIVNI ILI UNI MOMCI KOJI DRZE DO SEBE I SVOG IZGLEDA DO 26GOD. STARIJI I DEBELI STOP! PRVO SMS SA OPISOM NA POZIVE I SKRIVENE NE ODGOVARAM! DISKRETAN,UREDAN U SORTSKOM FAZONU OBLACENJA,LEPOG IZGLEDA... PUSIO BIH MLADJEM AKTIVNOM POCETNIKU KOJI JE NEISKUSAN, PERVERZAN I KOJI ZELI DA STEKNE ISKUSTVO A MOGU I ISKUSNI AKTIVNI ILI UNI MOMCI KOJI DRZE DO SEBE I SVOG IZGLEDA DO 26GOD. STARIJI I DEBELI STOP! PRVO SMS SA OPISOM NA POZIVE I SKRIVENE NE ODGOVARAM! Sajt GAY SMS OGLASI ne odgovaraju za istinitost navedenih oglasa i ne proveravaju verodostojnost samog teksta pristiglog putem SMS poruke. Svaka neovlašćena distribucija materijala sa ovog sajta ili pokusaj zloupotrebe biće krivično gonjen. © Copyright - Sva prava zadržana.



SEX U SRED BELA DANA
Sexi mi je tip u trenerci,patikama 064 49 860 94 GAY KRAGUJEVAC Decko iz Kragujevca zelim da mi se javi mlad nefem decko iz KG da mu drkam kitu ili da me guzi,moze i strejt decko koji bi probao da kara zgodnog tipa uz max diskreciju. Što jasnije sastavite oglas, to imate veću šansu da pronađete ono što tražite. ZELIO BI UPOZNATI LIJEPOG,AKTIVNOG GAY MUSKARCA ZA DRUZENJE. GAY ZA EXTRA DEV I DECKA KOJI ZELE UZBUDJENJE SA ATRAKTIVNIM,ZGODNIM,DOMINANTNIM I KULTURNIM MOMKOM 24G. Najstroze je zabranjeno reklamirati seksualne usluge za novac, kao i trazenje dopuna za telefon! Godina: 34 Iz: Beograd Status: slobodan Opis: Upoznao bih ozbiljnog muškarca koji se ne boji osuđivanja sredine zbog svojeg seksualnog opredeljenja. Ovo je mesto namenjeno gay muškarcima spremnim na. Ne dajem odmah broj, to se podrazumeva tek kad steknem poverenje. NEKO KONKRETAN ZA PREPODNEVNI HOMOSEX DO 30G.

[Razvedene matorke|Erotske price sex sa psom|Napaljene gospodje]






Oznake: srbija, upoznavanje, licni, oglasi, po, gradovima:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.