NAUČNO DOKAZANO: 10 saveta za bolje flertovanje! - Stvarne djevojke

nedjelja , 23.12.2018.

Naučno dokazano: muškarci žive duže ako su oženjeni inteligentnom ženom!










Click here: NAUČNO DOKAZANO: 10 saveta za bolje flertovanje!






Međutim, vi ciljate ka nečem između druge i treće kategorije, poput nežnog dodira po licu ili blagom dodiru oko struka ili podlaktici. Eliminišite ometače Drugi ometač pažnje, siguna sam i najveći, je telefon. Uglađen flert se ispoljava kroz interest na mnogo oprezniji način i pregršt finih manira. Ne morate da imate Šekspirovsko shvatanje engleskog jezija da biste krenuli u flert.



NAUČNO DOKAZANO: 10 saveta za bolje flertovanje!

Međutim, vi ciljate ka nečem između druge i treće kategorije, poput nežnog dodira po licu ili blagom dodiru oko struka ili podlaktici. Sa više od 10. Sa koliko olova, katrana, formaldehida i naftnih destilada ona truje svoje telo dok to radi?



NAUČNO DOKAZANO: 10 saveta za bolje flertovanje!

Naučno dokazano: muškarci žive duže ako su oženjeni inteligentnom ženom! - Uvek je bilo dileme da li muškarci žele da imaju lepu ili inteligentnu ženu pored sebe? Ali, ovo istraživanje dokazuje da ce osoba koja se brine o inteligenciji svog partnera biti u boljem položaju da se brine o svom fizičkom i mentalnom zdravlju.



NAUČNO DOKAZANO: 10 saveta za bolje flertovanje!

Uvek je bilo dileme da li muškarci žele da imaju lepu ili inteligentnu ženu pored sebe? Koji je odlučujuci faktor? Naučnici su došli do veoma interesantnog zaključka koji ce jednako zanimati i žene i muškarce. Naime, nedavno istraživanje je pokazalo da žena sa velikom inteligencijom i oštrim umom mogu produžiti život muškarca. Pored toga, takođe pomaže u sprečavanju nastanka demencije. Opšte je poznato da intelektualno stimulativne igre sprečavaju pojavu ovih bolesti jer stimulišu rad mozga. Dakle, logično je da partner koji stalno podstiče vaš intelekt ima ogroman uticaj na razvoj vaših kognitivnih sposobnosti. Jednostavno, da oženi inteligentnu ženu. Devojke koje imaju visoku inteligenciju postaju odgovorne i nezavisne žene. Muškarci koji poseduju ovu osobinu takođe uspostavljaju zdrave odnose sa ženama i stvaraju ugodno porodično okruženje za svoju ženu i decu. Nažalost, ideja da se lepota žene vrednuje više od intelekta ostaje. Ali, ovo istraživanje dokazuje da ce osoba koja se brine o inteligenciji svog partnera biti u boljem položaju da se brine o svom fizičkom i mentalnom zdravlju. I to bi pozitivno uticalo na društvo u celini.



Seranovi 103 epizoda (Ljubav je trpni pridev)
Međutim, egzokrini sistem je prva linija odbrane našeg tela u borbi protiv patogena. Obratite pažnju na okolinu. Koliko god se muškarci ne slagali oko izgleda jedne žene, takva žena uvek izaziva pažnju. Razigran flert se koristi sa ciljem da se poveća sopstveno samopouzdanje, nego da se uspostavi veza sa nekim. Verujte nam na reč, fraze koje ste gledali u filmovima definitivno ne prolaze u stvarnom životu. Ali, ovo istraživanje dokazuje da ce osoba koja se brine o inteligenciji svog partnera biti u boljem položaju da se brine o svom fizičkom i mentalnom zdravlju. Ali efektivnost vašeg osmeha ima veze sa tim da li ste muško ili žensko. U drugu kategoriju spada tzv. Duži vizuelni kontakt oslobađa feniletilamin, molekul odgovoran za ubrzavanje privlačnosti. Znamo da ste svesni da je flertovanje 1001 stvar, međutim postoje tehnike koje su mnogo efektivnije od samo direktnog pogleda sa osobom kojoj ste naklonjeni.

[Gole mlade mame|Katolicki online dating|Vidi portal]






Oznake: Naučno, dokazano:, muškarci, I’ve, duše, ako, Su, oženjeni, inteligentnom, ženom

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.