E ljubavi u dalekom gradu - Susretit će se u sredini

utorak , 01.01.2019.

Hej Ljubavi U Dalekom Gradu Lyrics










Click here: E ljubavi u dalekom gradu






N Kako ne razumijes da te volim? Putuj putuj pismo moje, da pronadzes mjesto svoje, a kad nadzes mjesto svoje ti Luda sam za tobom, što cu sa sobom, uvjek si uz mene ne mogu bez tebe uz tebe je svaki dan kao najljepši san bez tebe ne mogu živjeti ni dana!



e ljubavi u dalekom gradu

Nije ljubav samo kada su skupa dvoje, ni onda kada se slatke usne spoje. Ako i obrisu suze, ipak ce teci. Poruka ova nek te razveseli salje ti je neko ko te mnogo zeli, vec odavno ti si zelja srca moga, poljubac ti saljem preko mobilnoga....



e ljubavi u dalekom gradu

Hej Ljubavi U Dalekom Gradu Lyrics - Zelim biti dio tvog zivota, tvojih zelja i snova... Reci mi što je ljubav pa cu ti reci da li te volim.



e ljubavi u dalekom gradu

Ti i ja u istom gradu rodjeni Pod istom zvezdom,los znak. Opet sam sanjao da rusimo to nase gnezdo. Gradom kruze price da me varas Nekog tamo imas ti,a ja im kazem na istoj adresi zivecemo ljubavi. Nije svejedno,kad ti ljubav kradu Kad nekog volis u dalekom gradu Ja te jos sanjam u Beogradu. Nije svejedno,pazi koga sanjas. Sa kim se budis i sa kime spavas. Ja cu ti doci kad se ne nadas. Ti u jednom gradu,ja u drugom,sam, I noci bele,los znak,jer pada mrak,a kilometri me od tebe dele. Gradom kruze price da me varas,nekog tamo imas ti,a ja im kazem na istoj adresi Zivecemo Ljubavi. Nije svejedno,kad ti ljubav kradu Kad nekog volis u dalekom gradu Ja te jos sanjam u Beogradu. Nije svejedno,pazi koga sanjas. Sa kim se budis i sa kime spavas. Ja cu ti doci kad se ne nadas. Ja te jos sanjam u Beogradu. Nije svejedno,pazi koga sanjas. Sa kim se budis i sa kime spavas. Ja cu ti doci kad se ne nadas.



NIKOLA LIKNIC & ork. Igora Lestanca - Hej ljubavi u dalekom gradu - ( Live ) - ( Hit Radio Uzivo )
Svitanja bez tebe puna su praznine, kad oblaci pisu tvoje ime... Dok sve se rusi, sto nam ostaje? Proklinjem sudbinu svoju sto sam od tebe daleko ja venem bez ljubavi tvoje koju sam danima ceko Ref. Samo tebe sanjam, snovi puni tuge, samo tebe zelim ne postojim za druge... Ne trazi od mene da ne volim.

[Google Play Usluge i Google Play prodavnica|Dlakave milf|Sex u doboju]






Oznake: Halid, Muslimovic, &, Hej, ljubavi, u, dalekom, gradu, text, lyrics

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.