Fakultet elektrotehnike i računarstva - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 31.12.2018.

Prof. dr. sc. Mirta Baranović, dipl. ing.










Click here: Fakultet elektrotehnike i računarstva






Rangiranje se vrši na osnovu uspeha iz srednje škole i ostvarenih rezultata prijemnog ispita. Fakultet mijenja ime u Strojarski fakultet. Pimje Halleyev komet Halleyev komet okeće se oko Sunca s peiodom od 76 godina godine zabilježena je njegova najmanja udaljenost od Sunca, tzv.



Fakultet elektrotehnike i računarstva

Nikola Bogunović Formalne metode - mitovi i stvarnost 11. Pimjećene spialne i obitalne pecesije binanih neutonskih zvijezda, u skladu s pedviđenim gubitkom enegije usljed začenja gavitacijskih valova 198.



Fakultet elektrotehnike i računarstva

Prof. dr. sc. Mirta Baranović, dipl. ing. - Iste godine postao je samostalnom visokoškolskom ustanovom.



Fakultet elektrotehnike i računarstva

Zbog nedostatka prostora, nastava se u prvoj akademskoj godini odvijala na više mjesta u gradu: u Društvenom domu OLT-a, Elektroslavoniji te u prostorijama. Kasnije je studij preselio u prostore Elektrometalskog školskog centra i nabavio vlastitu laboratorijsku opremu, a početkom postao je dijelom Elektrometalskog školskog centra kao osnovna organizacija udruženog rada. Iste godine postao je samostalnom visokoškolskom ustanovom. Godine Studij je, unatoč materijalnim i statusnim poteškoćama, upisan u registar znanstveno-istraživačkih organizacija, a sljedeće je godine preimenovan u Studij elektrotehnike. Pod novim je imenom pokrenut i nov program obrazovanja inženjera elektrotehnike i elektronike, a istodobno je napušten stari program elektrostrojarstva. S obzirom na veći broj novozaposlenih profesora i asistenata, kao i na hrvatski zajednički nastavni plan i program obrazovanja inženjera elektrotehnike, započele su pripreme za prerastanje studija u fakultet. Godine studij je prerastao u Elektrotehnički fakultet. Nadolazeći usporio je razvoj fakulteta jer je uslijed velikosrpske agresije poginulo nekoliko asistenata i studenata fakulteta, a zgrada i oprema su oštećeni. Poslije završetka rata, prostori su obnovljeni vlastitim sredstvima fakulteta, sredstvima Ministarstva znanosti Republike Hrvatske kao i sredstvima inozemnih znanstvenih ustanova. Od do izrađena je projektna dokumentacija za nadogradnju trećeg kata u zgradi na prostoru EMŠC-a, u Trpimirovoj ulici. Nadogradnja, koja je započela , a prekinuta je zbog financijskih poteškoća, konačno je dovršena Dana te godine je, u nazočnosti brojnih osoba iz akademskog, vjerskog i političkog života, svečano otvorena obnovljena i nadograđena zgrada. Godine završena je izrada novih nastavnih planova i programa za sveučilišne i stručne studije, koji obuhvaćaju sva područja elektrotehnike i računarstva. Godine fakultet je od Sveučilišta na korištenje dobio zgradu u sveučilišnom kampusu, čije je uređenje dovršeno , pa se nastava od tada, osim u glavnoj zgradi u Trpimirovoj, održava i ondje. Dana na sjednici Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku prihvaćena je promjena imena u Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija.



Prosječni ferovac: Kako upecati žensku na facebook-u
Godine završena je izrada novih nastavnih planova i programa za sveučilišne i stručne studije, koji obuhvaćaju sva područja elektrotehnike i računarstva. ZNA GeoSMOD 036-0361983-2020 1. Dokaz dugog Kepleovog zakona Dugi Kepleov zakon je posljedica očuvanja momenta količine gibanja planeta u putanji oko Sunca. Što je težina tijela? Povjesni pegled azvoja nebeske mehanike Oko 150 godine, gčki matematiča, astonom i geogaf C.

[Cura traži par|Oglasi žena traži muškarca rijeka|Jutarnji list hr vijesti]






Oznake: Fer.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.