8 navika koje će vam promijeniti život

petak , 31.01.2014.

S profesorom Sigurom u Novu 2014.



Bez obzira kakve ste odluke donijeli na završetku stare godine, one su vaše odluke i veselite se ispunjavati ih. Uz njih, ukomponirajte i ovih 8 jednostavnih promjena profesora Sigura, nakon kojih ćete osjetiti kako za sreću doista nije potrebno puno i kako uz male napore možete biti puno, puno sretniji.

1. U krevet uvijek legnite sretni. Riješite nesuglasice s partnerom, zagrlite djecu, pročitajte knjigu koja vas veseli, odgovorite na poruku prijatelja, pogledajte komediju koja će vas nasmijati....brige prepustite danu, a večer smiraju i ugodnom počinku
2..Pamtite samo dane sreće i veselja. Zapisujte lijepe događaje ili pohranjujte fotografije s obiteljskih druženja na kojima ste se lijepo proveli. Bitno je zadržati lijepe uspomene, a sve ružne zaboraviti. Tako ćete uvijek moći prisjetiti se opet i iznova zašto se blagoslovljeni onime što imate
3. Plešite sami kod kuće. Stavite s vremena na vrijeme omiljenu glazbu i jednostavno zaplešite sami sa sobom. Osjećaj slobode koji daje ples uvijek je poseban
4. Kada brinete, brinite oko lijepih stvari
5. Zaboravite na ružan komentar, analizirajte pozitivan
6. Nađite svoj hobi. Posvetite par sati tjedno hobiju koji će u vama buditi strast
7. Slijedite svoj san. Imate li neostvarenih snova, vrijeme da ih krenete realizirati baby koracima je upravo – sada!
8. Jednom godišnje, posjetite mjesto na kojem još nikada niste bili. Stvarajte uspomene na novim mjestima, iako ona bila udaljena samo stotinu kilometara

I navika koja će vam promijeniti život – uplaćujte osiguranje i činite to za sebe. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d. te tako osigurajte svoju budućnost i budućnost svojih najmilijih. sAktiv Premium vama i vašoj obitelji omogućuje financijsku stabilnost te ublažavanje posljedica nepredvidivih životnih situacija.

sAktiv Premium ugovara se za slučaj smrti i doživljenja, a premija se uplaćuje višekratno (godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno). Za slučaj doživljenja, korisniku police isplaćuje se osigurana svota i pripisana dobit, a u slučaju smrti, korisniku police isplaćuje se osigurana svota i do tada pripisana dobit. Ovisno o potrebi policu sAktiv Premium možete koristiti i kao jamstvo otplate kredita.
Potražite svoju informativnu ponudu klikom na informativni izračun Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d.

calculator


Oznake: životno, zivotno osiguranje, osiguranja, osiguranje djece

Profesor Siguro daje vam 24.000 kuna!

četvrtak , 02.05.2013.

3 koraka do novca koji bi vam mogao upotpuniti kućni budžet!

Troškovi skijanja koje još uvijek otplaćujemo ili troškovi novog outfita za naše školarce posve su slatki, ali i poveći, stoga je profesor Siguro (mudar kakav jest) napravio plan s 3 laka koraka do upotpunjavanja kućnog budžeta.

Prof.Siguro, kao što već sigurno znate, je mudar intelektualac koji zna odgovore na sva naša pitanja. Iako djeluje kao štreberko, on je vrlo zabavan lik kojemu su top prioriteti osmišljavanje iznimno korisnih savjeta, dijeljenje 60-godišnje mudrosti građanima i danonoćna zaštita svih malih, velikih i srednjih obiteljskih članova.

Ovo su njegova 3 ovotjedna savjeta uz 3 jednostavna koraka:
-odmah nakon odlaska s posla (5 minuta ranije jer nema šefa), skoknite do najbliže poslovnice Erste banke i neka to svakako bude u razdoblju od 2.travnja do 3.lipnja
-u razgovoru sa šarmantnom bankaricom, ugovorite sAktiv Premium životnog osiguranja
-policu pohranite na sigurno (svakako prije pokažite boljoj polovici) i spavajte mirno jer ste napravili nešto iznimno važno za budućnost svoje obitelji.
Sve do 17. lipnja osjećajte se i ponašajte vrlo sretno, jer možda ste baš vi sretnik koji osvaja jednu od vrijednih nagrada: 1 x 10.000 kuna, 3 x 3.000 kuna ili 5 x 1.000 kuna na Diners Club Standardnoj kartici.

„Sreća nije nešto što se događa vašem susjedu, šefu ili kolegi s posla. Ona pripada i vama!“ – prof.Siguro

O životnom osiguranju

sAktiv Premium je mješovito životno osiguranje koje se ugovara za slučaj smrti i doživljenja i kod kojeg se premija uplaćuje višekratno (godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno). U slučaju doživljenja ili smrti, korisniku police isplaćuje se osigurana svota. 3% osigurane svote isplatit će vam se za rođenje djeteta, a čak 6% osigurane svote, dobijete li blizance. Trajno oslobađanje od plaćanja premije dolazi u slučaju invaliditeta od 80% ili više, kao posljedice nesretnog slučaja, dok za dodatnu sigurnost možete kombinirati sAktiv Premium i dopunska osiguranja. Ovisno o potrebi, policu sAktiv Premium možete koristiti kao jamstvo otplate kredita. Policu, koja može trajati od 5 do 40 godina, možete ugovoriti već od 18 godine života pa sve do navršenih 65 godina. Minimalna godišnja premija iznosi 180 eura, a minimalna osigurana svota 1.500 eura.

Informativni izračun životnog osiguranja potražite na linku http://www.erste-osiguranje.hr/calculator

Pravila nagradne igre „sAktiv Premium nagrađuje“ možete pronaći na internetskoj stranici www.erste-osiguranje.hr

Izvlačenje sretnih dobitnika bogate nagradne igre održat će se 17. lipnja 2013. godine u 10 sati u sjedištu Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d., u Zagrebu, Miramarska 23. Za sve informacije posjetite najbližu poslovnicu Erste banke ili nazovite info telefon 062 37 2700.

„Zgrabite život u svoje ruke!“ – vaš prof.Siguro

Oznake: zivotno osiguranje, osiguranje zivota

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.