Imate policu životnog osiguranja i želite je modificirati? Evo kako!

srijeda , 25.12.2013.

Pitanja čitatelja, odgovara prof.Siguro
Imate policu životnog osiguranja i želite je modificirati? Evo kako!

U suradnji s profesorom Sigurom, stručnjakom iz područja životnog osiguranja, doznali smo odgovore na pitanja koja zanimaju veliki broj čitatelja našega portala.

Ante, Zadar: Koje promjene po polici mogu raditi za vrijeme trajanja osiguranja?
Prof.Siguro: Ovisno o ugovorenoj polici osiguranja kao ugovaratelj osiguranja možete zatražiti sljedeće promjene ugovora tijekom trajanja osiguranja:
- produljenje ugovorenog trajanja osiguranja
- promjenu visine premije osiguranja
- promjenu ugovaratelja osiguranja
- promjenu korisnika za slučaj smrti
- promjenu korisnika za doživljenje

Promjena ugovorenog trajanja osiguranja, promjena godišnje premije i promjena osigurane svote mogu se izvršiti na početku nove osigurateljne godine.

Zaštitite sebe i svoju obitelj

Kako je svakom čovjeku najveća briga sigurnost najbližih, od najmanjih do onih najstarijih, ne odgađajte najvažnije, zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police Erste životnog osiguranja. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu i nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Erste osiguranje Vienna Insurance Group d.d. (Erste osiguranje) osnovano je 2005. godine kao prvo osigurateljno društvo orijentirano isključivo na prodaju polica životnih osiguranja u banci i to kroz mrežu poslovnica Erste&Steiermärkische Bank d.d. Dio je osigurateljne grupe VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe prisutne u 24 zemalja Srednje i Istočne Europe s tradicijom dugom 180 godina.
Za više informacija o Erste osiguranju i ponudi životnih osiguranja posjetite www.erste-osiguranje.hr

Mudra je odluka ugovoriti Erste osiguranje!


Oznake: osiguranja, osiguranje, osiguranje djece, osiguranje zivota, rizik, smrt

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.