5 zlatnih savjeta za uspješnu novu godinu

srijeda , 08.01.2014.

Nova godina odličan je start za željeni uspjeh kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Stara poslovica kaže: kako krenemo u Novu, tako ćemo je provesti čitave godine. Stoga se svakako potrudite napraviti sve pretpripreme, a zatim zakoračite što hrabrije. Primijenite ovih 5 zlatnih savjeta profesora Sigura i Nova Godina bit će vam iznimno uspješna!

1. Postavite privatne i poslovne ciljeve. Zapišite, kao kada ste bili dijete, sve ono što si najviše želite i zatim svaku veliku želju rascjepkajte na stotine koraka. Zapamtite da je i najmanji početak – početak ostvarenja te želje. Ako ste vizualni tip, dodajte željama fotografije, primjerice izrezane iz novina
2. Bacite ili donirajte stvari koje više ne koristite. Tako ćete privući nove stvari u svoj život
3. Čistite redovito svoj dom kako biste privukli novu, pozitivnu energiju
4. Budite zahvalni na svemu što imate, bez obzira imate li malo ili puno.

Najvažnije od svega, budite sretni u trenutku u kojem jeste i vjerujte da će svemir učiniti sve kako bi vas doveo na pravi put.

I 5. zlatni savjet - osigurajte se. Poslušajte izreku: jednom se živi, i ovaj svoj jedan život zaštite maksimalno. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d. te tako osigurajte svoju budućnost i budućnost svojih najmilijih. sAktiv Premium vama i vašoj obitelji omogućuje financijsku stabilnost te ublažavanje posljedica nepredvidivih životnih situacija.

sAktiv Premium ugovara se za slučaj smrti i doživljenja, a premija se uplaćuje višekratno (godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno). Za slučaj doživljenja, korisniku police isplaćuje se osigurana svota i pripisana dobit, a u slučaju smrti, korisniku police isplaćuje se osigurana svota i do tada pripisana dobit. Ovisno o potrebi policu sAktiv Premium možete koristiti i kao jamstvo otplate kredita.
Potražite svoju informativnu ponudu klikom na informativni izračun Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d.

erste-osiguranje.hr/calculator

Oznake: osiguranjem osiguranje djece, osiguranje zivota, nova godina, zlatni savjeti

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.