Kako povećati sigurnost djece na biciklu?

petak , 17.10.2014.

Prof.Siguro savjetuje roditelje
Kako povećati sigurnost djece na biciklu?



Prvi bicikl doista je nešto posebno, a prva vožnja pamti se zauvijek. Razigranost djeteta, kao što i sami znate, može dovesti do različitih nezgoda koje nije uvijek moguće izbjeći. Zato imajte na umu:
- neka vaš mališan uvijek nosi kacigu i štitnike za ruke i koljena
- prvih nekoliko tjedana uvijek provjerite zna li gdje je zadnja kočnica i kako se upotrebljava
- postavite na bicikl 'mačje oči', za sigurnost u prometu
- vježbajte kroz igru kako se ponašati u prometu kao mladi biciklist
- naučite ga da uvijek silazi s bicikla kada prelazi zebru
- dajte mu puno pažnje i poticaja, jer to što ste ga naučili voziti bicikl, pamtit će čitav život

Bez obzira jeste li djetetu mama ili tata, znate iz vlastitog iskustva kako život može biti nepredvidiv. Kako biste svojem djetetu omogućili zaštitu i u slučaju nepredvidivih životnih situacija, uz policu osiguranja za djecu sKoki ugovorite jedno ili oba dopunska osiguranja :
- dopunsko osiguranje djeteta za slučaj nastanka teške bolesti
- dopunsko osiguranje djeteta od nesretnog slučaja (nezgode) koje uključuje:
- isplatu osigurane svote za slučaj nastanka potpunog ili djelomičnog trajnog invaliditeta
- isplatu u iznosu 250,00 EUR za prijelom kostiju
- isplatu ugovorenog iznosa dnevne naknade za boravak u bolnici

sKoki je Erste mješovito životno osiguranje sa štednom komponentom čija je namjena olakšati djeci prve samostalne financijske korake u životu te im pružiti sigurnost i zaštitu u trenucima kada im je to najpotrebnije.

Dobro je znati: sKoki glavna obilježja
Premiju možete plaćati višekratno: godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno, kao roditelj - ugovaratelj i osiguranik. Trajanje osiguranja je minimalno 4 godine, uz uvjet isteka osiguranja između djetetove 17. i 25. godine života. Odlična pogodnost je i ova: ako vaši mališani završe sve razrede srednje škole s odličnim uspjehom bit će nagrađeni jednokratnom isplatom u iznosu 5% osigurane svote!

Ne čekajte predugo, neka sKoki skače uz vaše dijete, čim počne gugutati!




Oznake: osiguranje, osiguranje djece, osiguranje život, život, sea, ljubav, djeca

Morate odmah početi misliti na sebe

petak , 13.06.2014.

Prof.Siguro daje vam druga 3 razloga zašto imati životno osiguranje



1. razlog – vrijeme vam može biti prijatelj
Iako se čini da 100 ili 200 kn možda nije puno, pa te iznose radije potrošite na sitnice, razmišljate krivo! Ulažete li taj novac tijekom idućih 20 do 30 godina, vrijeme postaje vaš najbolji prijatelj, jer radi za vas. Uz to što vas štiti od opasnosti, daje vam nadu da starost neće biti crna (kao što mediji pišu) i da će vaši zadnji trenuci, biti sretni trenuci u životu

2. razlog – što više riskirate, to vam veća zaštita treba
Kakav je posao koji radite? Vozite li se puno? Putujete li često van zemlje? Jeste li kreditno opterećeni? Jeste li dobrog zdravlja? Kakvog su zdravlja vaš partner, partnerica, roditelji, djeca? Uplaćuje li vam poslodavac doprinose? Bojite li se bolesti u budućnosti? Uvijek imajte na umu, što više riskirate sada, to vam veća zaštita treba u budućnosti. A budućnost kreirate danas.

3. razlog – morate odmah početi misliti na sebe
Po isteku police, odnosno doživljenju, ono će postati važan dodatak vašoj mirovini. Ako se sami ne pobrinete još DANAS za sebe, nitko to neće učiniti za vas.

Pročitajte prva 3 razloga, zašto imati životno osiguranje!

Neka vam najveća briga bude vaša sigurnost i sigurnost najbližih, od najmanjih do onih najstarijih. Zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police Erste životnog osiguranja. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu i nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Za više informacija o Erste osiguranju Vienna Insurance Group d.d. i ponudi životnih osiguranja posjetite www.erste-osiguranje.hr




Oznake: osiguranje, osiguranje djece, osiguranje život, život, sigurnost, obitelj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.