Ugledajte se na - susjeda!

četvrtak , 27.06.2013.

Važno je biti na pravome mjestu!

Sreća prati odvažne, tvrde mnogi uspješni ljudi, zbog čega oni koji čekaju, jednostavno završe čekajući. Zašto nije dobro čekati s pravim odlukama u životu zna profesor Siguro, potvrđeni stručnjak za sigurnost, od tisuće usrećenih obitelji:

1.Tko ra(d)no rani, tri sreće (z)grabi. I doista, ako se uvijek trudite pratiti pozitivne trendove i biti u toku, imat ćete više sreće u životu. (Za)garantirano.
2.Kada ugledate priliku, potrčite za njome. Pronađite bolji posao, počnite štedjeti male iznose za velika zadovoljstva, pokrenite vlastiti biznis...jednostavno krenite.
3.Potrudite se biti okruženi uspješnim i sretnim ljudima, s kojima želite raditi ili se družiti
4.Potrudite se biti na pravim mjestima u pravo vrijeme. Ne odbijajte pozive na zanimljive kave i društveni networking
5.Ugledajte se na susjede...one pored svoga stana ili kuće i one koji su pored vas online, na socijalnim mrežama, forumima, blogovima. Ljudi svakodnevno daju provjereno dobre savjete, i to besplatno.

A za 100% sigurne trenutke, izaberite Senior Plan. Osigurajte financijska sredstva sebi i svojim najdražima u trenutku kad im je najteže. Senior Plan doživotno je osiguranje za slučaj smrti s višekratnim plaćanjem premije. Korisniku police – vašoj djeci, bračnom drugu, roditeljima...se u slučaju smrti isplaćuje osigurana svota i do tada pripisana dobit. Odlična pogodnost Senior Plana je da životno osiguranje možete ugovoriti i za nekog drugog, što znači da ugovaratelj osiguranja i osiguranik ne moraju biti ista osoba. Svoju premiju možete plaćati mjesečno ili godišnje. Pristupna dob osiguranika je od 18 do 70 godina, najduže trajanje plaćanja premije 10 godina, a dinamika plaćanja mjesečno ili godišnje.

Za sve informacije posjetite Vama najbližu poslovnicu Erste banke, internetsku stranicu www.erste-osiguranje.hr ili nazovite besplatni info telefon 0800 7722

I zapamtite: važno je misliti na budućnost
Vaš prof.Siguro

Oznake: sigurnost, život, posao, biznis, životno, životno osiguranje, mirovina, starost

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.