...Kutak sretnih misli!

četvrtak , 29.05.2014.

Prof.Siguro daruje vam...



“Kažu da trebamo samo 3 stvari za istinsku sreću: osobu koju ćemo voljeti, posao koji ćemo strastveno raditi i nešto čemu ćemo se nadati“ – rekao je američki pisac Tom Bodett, a upotpunio poznati komičar Groucho Marx: “Ja, ne događaji oko mene, imam moć učiniti svoj dan sretnim ili nesretnim. Ja biram kakav će moj dan biti. Jučer je odavno prošlo, sutra će tek doći, ali ja imam danas. I danas sam odlučio biti sretan.“ I američka književnica Helen Keller imala je što reći o sreći: „Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga. Zato ne gledajte predugo u ona zatvorena, propustit ćete otvorena!“

Stvarajte svoj kutak sretnih misli, bilježite ih u poseban notes ili smartphone. I kada mislite da nemate sreće, samo prolistajte svoj sretni kutak i sreća će se vratiti! Možda baš u trenutku kada odlučite ugovoriti životno osiguranje za sebe i svoju obitelj u bilo kojoj poslovnici Erste& Steiermärkische Bank d.d., sreća u obliku novčanog dobitka stigne upravo vama. Ugovorite životno osiguranje sAktiv Premium do 2.lipnja jer možete osvojiti 2.000, 5.000 ili čak 10.000 kuna na Diners Club kartici. Recite sami sebi Zašto ne? i krenite....:)

Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium
sAktiv Premium je mješovito životno osiguranje koje se ugovara za slučaj smrti i doživljenja, uz višekratno plaćanje premije (godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno). Pristupna dob osiguranika je od 18 do 65 godina, a trajanje osiguranja od 5 do 40 godina. Posebna pogodnost sAktiv Premiuma je isplata 3% osigurane svote za rođenje djeteta pod uvjetom da je rođeno poslije 6 mjeseci trajanja osiguranja te trajno oslobađanje od plaćanja premije u slučaju invaliditeta od 80% ili više, kao posljedice nesretnog slučaja.
Odabirom police životnog osiguranja, birate stabilnu financijsku budućnost za sebe i svoju obitelj, a u „zlatnim godinama“ može vam omogućiti i dodatan izvor prihoda isplatom osigurane svote. Također, ovisno o potrebi, policu sAktiv Premium možete koristiti i kao jamstvo otplate kredita.

Ne propustite svoju priliku za osvajanje vrijedne nagrade!
Za dodatne informacije posjetite najbližu poslovnicu Erste&Steiermärkische Bank d.d ili nazovite info telefon 0800 7722. Pravila nagradne igre ‘’sAktiv Premium nagrađuje’’ možete pronaći na internetskoj stranici www.erste-osiguranje.hr. Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se 10. lipnja 2014. godine u 10 sati u sjedištu Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d., u Zagrebu.



Oznake: osiguranje, životno, životno osiguranje, osiguranje djece

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.