Kako 100% postati sretniji

četvrtak , 15.05.2014.

Prof.Siguro otkriva - kako 100% postati sretniji



Prema statistikama, više od 95% osoba izjavilo je da ih ove stvari čine znatno sretnijima:
• provođenje vremena s vlastitom obitelji
• posvećivanje vremena sebi i svojim hobijima
smijeh u dobrom društvu
• kada su zdravi i osigurani

Ako sve gore navedeno radite manje od 2 sata dnevno, vrijeme je da pojačate tempo i radite što više stvari koje vas čine sretnijima. Imajte uvijek na umu da je najvažnije biti zdrav i zaštititi svoj i život svoje obitelji. Tako dugoročno imate čemu se veseliti i biti sretniji :)

Ugovorite li policu životnog osiguranja sAktiv Premium Erste osiguranja do 2. lipnja, možete osvojiti 2.000, 5.000 ili čak 10.000 kuna na Diners Club kartici. I to je još jedna prilika da postanete sretniji!

Živite aktivno i sigurno uz sAktiv Premium
sAktiv Premium je mješovito životno osiguranje koje se ugovara za slučaj smrti i doživljenja, uz višekratno plaćanje premije (godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno). Pristupna dob osiguranika je od 18 do 65 godina, a trajanje osiguranja od 5 do 40 godina. Posebna pogodnost sAktiv Premiuma je isplata 3% osigurane svote za rođenje djeteta pod uvjetom da je rođeno poslije 6 mjeseci trajanja osiguranja te trajno oslobađanje od plaćanja premije u slučaju invaliditeta od 80% ili više, kao posljedice nesretnog slučaja.
Odabirom police životnog osiguranja, birate stabilnu financijsku budućnost za sebe i svoju obitelj, a u „zlatnim godinama“ može vam omogućiti i dodatan izvor prihoda isplatom osigurane svote. Također, ovisno o potrebi, policu sAktiv Premium možete koristiti i kao jamstvo otplate kredita.

Ne propustite svoju priliku za osvajanje vrijedne nagrade!
Za dodatne informacije posjetite najbližu poslovnicu Erste&Steiermärkische Bank d.d ili nazovite info telefon 0800 7722. Pravila nagradne igre ‘’sAktiv Premium nagrađuje’’ možete pronaći na internetskoj stranici www.erste-osiguranje.hr. Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se 10. lipnja 2014. godine u 10 sati u sjedištu Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d., u Zagrebu.







Oznake: osiguranje, život, životno osiguranje, nagrade, osiguranja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.