Brine li vas koliku ćete mirovinu imati u budućnosti?

utorak , 22.04.2014.



10.000 dodatnih razloga za životno osiguranje

Želite li zaštititi sebe i svoju obitelj?
Brine li vas koliku ćete mirovinu imati u budućnosti?
Otplaćujete li kredit?

Ako ste potvrdno odgovorili na bilo koje od ovih pitanja, vrijeme je da osigurate svoju budućnost i budućnost svojih najmilijih.
Vrijeme je za sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja vama i vašoj obitelji omogućuje financijsku stabilnost te ublažavanje posljedica nepredvidivih životnih situacija.
Ugovorite li policu životnog osiguranja sAktiv Premium do 2. lipnja, možete osvojiti 2.000, 5.000 ili čak 10.000 kuna na Diners Club kartici.

Živite aktivno i sigurno uz sAktiv Premium
sAktiv Premium je mješovito životno osiguranje koje se ugovara za slučaj smrti i doživljenja, uz višekratno plaćanje premije (godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno). Pristupna dob osiguranika je od 18 do 65 godina, a trajanje osiguranja od 5 do 40 godina. Posebna pogodnost sAktiv Premiuma je isplata 3% osigurane svote za rođenje djeteta pod uvjetom da je rođeno poslije 6 mjeseci trajanja osiguranja te trajno oslobađanje od plaćanja premije u slučaju invaliditeta od 80% ili više, kao posljedice nesretnog slučaja.
Odabirom police životnog osiguranja, birate stabilnu financijsku budućnost za sebe i svoju obitelj, a u „zlatnim godinama“ može vam omogućiti i dodatan izvor prihoda isplatom osigurane svote. Također, ovisno o potrebi, policu sAktiv Premium možete koristiti i kao jamstvo otplate kredita.

Ne propustite svoju priliku za osvajanje vrijedne nagrade!
Za dodatne informacije posjetite najbližu poslovnicu Erste&Steiermärkische Bank d.d ili nazovite info telefon 0800 7722. Pravila nagradne igre ‘’sAktiv Premium nagrađuje’’ možete pronaći na internetskoj stranici www.erste-osiguranje.hr. Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se 10. lipnja 2014. godine u 10 sati u sjedištu Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d., u Zagrebu.




Oznake: osiguranje, osiguranje djece, osiguranje života, životno, životno osiguranje, Erste, Erste osiguranje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.