Imam policu životnog osiguranja. Zašto ugovoriti i dopunsko osiguranje?

srijeda , 01.01.2014.

Pitanja čitatelja, odgovara prof.Siguro
Imam policu životnog osiguranja. Zašto ugovoriti i dopunsko osiguranje?

U suradnji s profesorom Sigurom, stručnjakom iz područja životnog osiguranja, doznali smo odgovore na pitanja koja zanimaju veliki broj čitatelja

Petra, Samobor: Zašto ugovoriti dopunsko osiguranje, ako već imam policu životnog osiguranja?
Prof.Siguro: Odlično je što imate ugovoreno životno osiguranje za sebe i svoju obitelj. Jednako tako dobro bi bilo da ugovorite i dopunsko osiguranje, koje vam pruža dodatnu zaštitu. Uz malo povećanje premije, možete dobiti jednu višu razinu osigurateljne zaštite:
- za slučaj smrti kao posljedice nesretnog slučaja, isplatu dvostruke svote osiguranja
- za slučaj smrti uslijed prometne nezgode kao posljedice nesretnog slučaja, isplatu trostruke osigurane svote
- za slučaj trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja, isplatu dodatnih novčanih sredstava
- za slučaj operacija, isplatu dodatnih novčanih sredstava
Život je prepun nepredvidljivih situacija, opasnosti, krivih odluka koje mogu utjecati na ostatak vašeg života...Zaštitite sebe i svoju obitelj

Kako je svakom čovjeku najveća briga sigurnost najbližih, od najmanjih do onih najstarijih, ne odgađajte najvažnije, zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police Erste životnog osiguranja. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu i nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Erste osiguranje Vienna Insurance Group d.d. (Erste osiguranje) osnovano je 2005. godine kao prvo osigurateljno društvo orijentirano isključivo na prodaju polica životnih osiguranja u banci i to kroz mrežu poslovnica Erste&Steiermärkische Bank d.d. Dio je osigurateljne grupe VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe prisutne u 24 zemalja Srednje i Istočne Europe s tradicijom dugom 180 godina.

Za više informacija o Erste osiguranju i ponudi životnih osiguranja posjetite www.erste-osiguranje.hr iti Erste osiguranje!

Oznake: osiguranja, osiguranje, osiguranje djece, osiguranje zivota

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.