Riješi ovaj kratki test i doznaj što ti donosi budućnost!

srijeda , 23.10.2013.

Budućnost je velika zagonetka, rekli su mnogi slavni pisci, filmaši, glazbenici...ali svi odreda obožavali su i dalje je obožavaju – predviđati. Zbog toga smo, u suradnji sa prof.Sigurom (savjetnikom za sigurnost, op.ur.) za vas pripremili kratki test, u kojem možete lako doznati što vam donosi budućnost.

Pitanje br.1.
Kada vas netko pita što planirate u sljedećih 5 godina, vi odgovarate:
a) živjeti, što drugo
b) ne vidim baš neke naznake popravka gospodarstva i stvarno ne znam što ću
c) planiram proširiti biznis, kupiti vlastitu kuću, imati dijete i osigurati se za budućnost te marljivo raditi, da sve to ostvarim

Pitanje br.2
Da sutra ostanete bez posla, što biste učinili?
a) na burzu, a što drugo
b) to bi bilo prestrašno i ne znam kako bih plaćao/la kredit, auto, režije, hranu....
c) snašao/la bih se: naći drugi posao nije lako, ali ja bih uspio/la!

Pitanje br.3
Zamislite da vas nazove neki multimilijarder i ponudi vam ostvarenje vaše 3 najveće želje. Što biste mu rekli?
a) hm, morao/la bih razmisliti
b) otplatu kredita, bolji posao i novi auto
c) mogućnost da radim za njega ili s njime i steknem financijsku neovisnost

Ako je odgovor A onaj na koji ste najviše pomislili, vaša je budućnost nedefinirana. Savjetujemo vam da na papir zapišete i opišete top vaših 10 životnih želja i ciljeva, i zatim ih jedan po jedan krenete realizirati. Osjetit ćete ogromnu energiju.

Ako je B odgovor koji najradije birate. vama se budućnost čini iznimno teška i pesimistična, iako ona uopće ne mora biti takva. Pogledajte kroz prozor, u sunce, nasmijte se i krenite hrabro naprijed. Bez problema, život ne bi bio toliko zanimljiv, a uz njih osjećamo se puno življima, zar ne?

Čestitamo vam ako ste birali samo odgovor C. Vi ste osoba koju bi svatko poželio za kuma, prijatelja, rođaka, mamu, tatu, brata ili poslovnog partnera. Posudite koji put naočale kroz koje promatrate na svijet svojim bližnjima, to bi im itekako moglo pomoći :) I samo tako naprijed, u sigurnu budućnost.

A želite li i vi jednako 'naočale' za sigurnu budućnost, tu su Erste osiguranje i sRiziko.

Što je sRiziko?
Želite li svojoj obitelji pružiti zaštitu i sigurnost kao i sve važniju financijsku sigurnost u slučaju najgoreg, sRiziko - životno osiguranje za slučaj smrti - je rješenje za vas. Nitko ne zna što nam donosi budućnost ali ugovaranjem police sRiziko možemo biti sigurni da će naša obitelj biti zaštićena, u slučaju da nam se dogodi ono najgore. sRiziko premija može se uplaćivati godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno, a ugovara se na razdoblje od 5 do 40 godina u slučaju višekratnog plaćanja te od 2 do 40 godina u slučaju odabira jednokratnog plaćanja . U slučaju smrti osigurane osobe za vrijeme trajanja osiguranja, osigurana svota isplaćuje se obitelji.

Kao dodatni instrument zaštite sRiziko nudi ugovaranje dopunskih osiguranja za slučaj smrti kao posljedice nesretnog slučaja, gdje se isplaćuje dvostruka svota za slučaj smrti zbog prometne nezgode, dopunsko osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja te dopunsko osiguranje za slučaj operacija koje pokriva više od 900 operacija izvršenih zbog posljedica nesretnog slučaja.

sRiziko i prof.Siguro – uvijek su na vašoj strani
Vaše Erste osiguranje


Oznake: osiguranja, osiguranje, osiguranje života, osiguranje djece

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.