Kako se u 5 koraka obraniti od – zombie napada!

srijeda , 16.10.2013.

Zombie stvorenja su zavladala svijetom i svakim ih danom ima sve više. Napadi su sve učestaliji i učinkovitiji. Ostatak čovječanstva ne zna kuda pobjeći i kamo se sakriti. Naravno, ovo je samo opis scenarija većine novonastalih TV serija i filmova, ali priče iz filmova često se ostvaruju...

Zbog toga smo, u suradnji sa prof.Siguromza sigurnost, op.ur.) za vas pripremili 5 efektnih koraka za obranu od zombie napada. I svakako preporučujemo da sačuvate ovaj tekst na sigurnome.
1. Ostanite mirni i pribrani, kao da to nije ništa strašno i opasno
2. Napravite plan zaštite vašeg stana ili kuće. Baš poput dečkića u Sam u kući 1 i 2. To će vam dati na vremenu
3. Obucite udobnu odjeću i počnite vježbati kung fu (ili barem osnove karatea)
4. Nađite se s bliskim prijateljima, postavite zadnje statuse na Facebooku i Twitteru i napunite mobitele. Nikad se ne zna kad će neki zombie pregristi strujni kabel
5. Uživajte u miru svojeg doma, s obitelji, psom i mačkom. Plešite, pjevajte, svirajte...što god vas veseli. I imajte na umu da iako su zombie-ji strašni, vi ste na sigurnom i toplom, bezbrižni i okruženi onima koje volite.

A za sve ostale zaštite, u stvarnom svijetu, tu su Erste osiguranje i sRiziko.

Što je sRiziko?
Želite li svojoj obitelji pružiti zaštitu i sigurnost kao i sve važniju financijsku sigurnost u slučaju najgoreg, sRiziko - životno osiguranje za slučaj smrti - je rješenje za vas. Nitko ne zna što nam donosi budućnost ali ugovaranjem police sRiziko možemo biti sigurni da će naša obitelj biti zaštićena, u slučaju da nam se dogodi ono najgore. sRiziko premija može se uplaćivati godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno, a ugovara se na razdoblje od 5 do 40 godina u slučaju višekratnog plaćanja te od 2 do 40 godina u slučaju odabira jednokratnog plaćanja. U slučaju smrti osigurane osobe za vrijeme trajanja osiguranja, osigurana svota isplaćuje se obitelji.

Kao dodatni instrument zaštite sRizikogovaranje dopunskih osiguranja za slučaj smrti, kao posljedice nesretnog slučaja, gdje se isplaćuje dvostruka svota za slučaj smrti zbog prometne nezgode, dopunsko osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja te dopunsko osiguranje za slučaj operacija koje pokriva više od 900 operacija izvršenih zbog posljedica nesretnog slučaja.
sRiziko i prof.Siguro – uvijek su na vašoj strani

Vaše Erste osiguranje



Oznake: osiguranje, osiguranje zivota, osiguranja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.