Hoće li i vaše dijete ići na vrhunski fakultet?

četvrtak , 12.09.2013.

San mnogih roditelja je da, ako oni to već nisu mogli, njihovo dijete otiđe na vrhunski fakultet i dobije priliku učiti od najboljih.
Često takva prilika nastane tek kada roditelji isplaniraju financijsku budućnost i počnu za svoje dijete štedjeti od njegovih prvih mjeseci.Time mu osiguravaju dvije stvari: zaštitu od bilo koje nepredviđene situacije i 100%-tnu priliku za vrhunsko obrazovanje, što je danas presudno za njegov budući život

Profesor Siguro otkrio je o čemu maštaju djeca razne dobi, pitajući ih – što želite biti kada odrastete?
-„Želim biti teta u vrtiću!“ – 6-godišnja Petra
-„Ja ću biti doktorica“ – 10-godišnja Vita
-„Što je to poduzetnica? Ako ona prodaje svoje kolače, ja bih bila ona“ – 7-godišnja Mila
-„Mislim da ću biti učiteljica. Ili raditi u banci. Ili glumica.“ – 9-godišnja Ivona
-„Imat ću kamione i putovati po cijelome svijetu!“ – 8-godišnji Jan

A što želi biti vaše dijete? Pomozite da njegova uspješna karijera bude plod vašeg financijskog i plana osiguranja.

Kako skočiti u sigurnu budućnost
Olakšajte djetetu prve samostalne financijske korake u životu, bez obzira je li je riječ o troškovima fakulteta ili nekoj drugoj potrebi tek punoljetne osobe, ulažući u njegovu budućnost. Već od 15 eura mjesečno životni snovi mogu postati stvarnost. sKoki je Erste mješovito životno osiguranje sa štednom komponentom čija je namjena olakšati djeci prve samostalne financijske korake u životu te im pružiti sigurnost i zaštitu u trenucima kada im je to najpotrebnije.

Dobro je znati: sKoki glavna obilježja
Premiju možete plaćati višekratno: godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno, kao roditelj - ugovaratelj i osiguranik. Trajanje osiguranja je minimalno 4 godine, uz uvjet isteka osiguranja između djetetove 17. i 25. godine života. Odlična pogodnost je i ova: ako vaši mališani završe sve razrede srednje škole s odličnim uspjehom bit će nagrađeni jednokratnom isplatom u iznosu 5% osigurane svote!

Ne pitajte se što ako, djelujte preventivno!
Kako biste svojem djetetu omogućili zaštitu i u slučaju nepredvidivih životnih situacija, potrebno je ugovoriti jedno ili oba dopunska osiguranja djeteta: dopunsko osiguranje djeteta za slučaj nastanka teške bolesti i/ili dopunsko osiguranje djeteta od nesretnog slučaja (nezgode) koje uključuje: isplatu osigurane svote za slučaj nastanka potpunog ili djelomičnog trajnog invaliditeta, isplatu u iznosu 250 EURA za prijelom kostiju te isplatu ugovorenog iznosa dnevne naknade za boravak u bolnici.

Klikom na sKokija skočite u sigurnu budućnost!


Oznake: Erste osiguranje, osiguranje djece, osiguranje života, osiguranje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.