Vodič za roditelje: Što svako dijete želi?

srijeda , 04.09.2013.

Često pitanje baki i djedova, teta i stričeva, prijatelja, učitelja, doktora i brojnih drugih osoba koje utječu na odgoj vašeg dijeta, jest – kako ga učiniti sretnim malim bićem? Vi se trudite i radite najbolje što možete, jer priručnik za njegovo odrastanje nemate. Cijelim tim putem jednostavno se nadate da za svoje dijete činite najbolje i usrećujete ga najviše na svijetu!

A što svako dijete doista najviše želi, upitali smo našeg stručnjaka za sigurnost, profesora Sigura: „Svako dijete želi, naravno, imati ono što uoči kao trend pojavu oko sebe. Primjerice, kompjutor, mobitel, novi album za sličice, majicu s popularnim likom, cool torbu. No, materijalne stvari dolaze na red tek kada je dijete sretno i voljeno i kada osjeća da uza sebe uvijek ima nekoga tko ga može štititi i voljeti.“

Evo što je profesor zanimljivoga otkrio u razgovoru s 10-godišnjacima i 6-godišnjacima:
• djeca vole biti neovisna, ali znati da su mama i tata uvijek tu
• djeca vole maštati o svojim budućim profesijama i sanjariti da će imati prilike biti i astronauti, ako to požele
• djeca shvaćaju da novac ne raste na drvetu i da mama mora imati novaca da im kupi nešto lijepo
• djeca znaju da se, čim sjednu u auto, moraju vezati
• djeca znaju da mama i tata misle na njihovu sigurnost jer doma imaju letak klokana sKokija

Kako skočiti u sigurnu budućnost
Olakšajte djetetu prve samostalne financijske korake u životu, bez obzira je li je riječ o troškovima fakulteta ili nekoj drugoj potrebi tek punoljetne osobe, ulažući u njegovu budućnost. Već od 15 eura mjesečno životni snovi mogu postati stvarnost. sKoki je Erste mješovito životno osiguranje sa štednom komponentom čija je namjena olakšati djeci prve samostalne financijske korake u životu te im pružiti sigurnost i zaštitu u trenucima kada im je to najpotrebnije.

Dobro je znati: sKoki glavna obilježja
Premiju možete plaćati višekratno: godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno, kao roditelj - ugovaratelj i osiguranik. Trajanje osiguranja je minimalno 4 godine, uz uvjet isteka osiguranja između djetetove 17. i 25. godine života. Odlična pogodnost je i ova: ako vaši mališani završe sve razrede srednje škole s odličnim uspjehom bit će nagrađeni jednokratnom isplatom u iznosu 5% osigurane svote!

Ne pitajte se što ako, djelujte preventivno!
Kako biste svojem djetetu omogućili zaštitu i u slučaju nepredvidivih životnih situacija, potrebno je ugovoriti jedno ili oba dopunska osiguranja djeteta: dopunsko osiguranje djeteta za slučaj nastanka teške bolesti i/ili dopunsko osiguranje djeteta od nesretnog slučaja (nezgode) koje uključuje: isplatu osigurane svote za slučaj nastanka potpunog ili djelomičnog trajnog invaliditeta, isplatu u iznosu 250 EURA za prijelom kostiju te isplatu ugovorenog iznosa dnevne naknade za boravak u bolnici.

Klikom na sKokija skočite u sigurnu budućnost!




Oznake: osiguranje života, djeca, osiguranje djece, dječje osiguranje, Erste osiguranje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.