Pet savjeta kako unaprijediti vlastiti život

četvrtak , 04.07.2013.

Savjeti s efektom!

Biti sretniji, produktivniji, kreativniji, zdraviji, bogatiji...svatko od nas trudi se ostvariti ono što mu najviše nedostaje. A upravo ovih pet savjeta pomoći će vam unaprijediti baš svako polje vašega života, tvrdi profesor Siguro, svačiji savjetnik za sreću:

1. Smiješite se
Prema nekim istraživanjima, kada se smiješite, postajete sretniji i samopouzdaniji. Stoga, pronađite razloge da se smiješite baš svakoga dana: kolegi na poslu, toplom povjetarcu, vozaču koji vas je propustio na cesti, djetetu u parku, prodavačici u trgovini...

2. Razvijajte se
Proučavajte teme koje vas interesiraju, naučite nove zanimljivosti o računovodstvu, staro egipatskoj kulturi, svjetskim čudima, matematičkim zagonetkama ili poduzetništvu. Što god proučavate, proučavajte s veseljem i dječjom znatiželjom.

3. Ne odgađajte obaveze
Završite obaveze koje 'spremate u ladice'. Rješavajte ih jednu po jednu i sa veseljem. Osjetit ćete veliko olakšanje.

4. Upoznajte nove ljude i 'proslijedite' ih dalje
Sigurno imate puno prijatelja i poznanika oko sebe. Jeste li razmišljali o tome da ih međusobno upoznate? 'Proslijedite' prijatelje, kolege, rođake i činite sve da usrećite druge. To je najbrži put za povratak vaše sreće.

5. Budite u toku s korisnim informacijama i prosljeđujte ih dalje
Jednako kao što prosljeđujete prijatelje, prosljeđujte korisne informacije. Jednog dana, u trenutku kada to najmanje očekujete, i vama će netko poslati ili reći pravu informaciju, koja će promijeniti vašu perspektivu.

A za najljepše trenutke u životu, izaberite Senior Plan. Osurajte financijska sredstva sebi i svojim najdražima u trenutku kad im je najteže. Senior Plan doživotno je osiguranje za slučaj smrti s višekratnim plaćanjem premije. Korisniku police – vašoj djeci, bračnom drugu, roditeljima...se u slučaju smrti isplaćuje osigurana svota i do tada pripisana dobit. Odlična pogodnost Senior Plana je da životno osiguranje možete ugovoriti i za nekog drugog, što znači da ugovaratelj osiguranja i osiguranik ne moraju biti ista osoba. Svoju premiju možete plaćati mjesečno ili godišnje. Pristupna dob osiguranika je od 18 do 70 godina, najduže trajanje plaćanja premije 10 godina, a dinamika plaćanja mjesečno ili godišnje.

Za sve informacije posjetite Vama najbližu poslovnicu Erste banke, internetsku stranicu www.erste-osiguranje.hr ili nazovite info telefon 0800 7722

I zapamtite: važno je misliti na budućnost
Vaš prof.Siguro


Oznake: životno, životno osiguranje, osiguranje života

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.