Povećajte produktivnost svojih radnika

četvrtak , 30.05.2013.

Kako da vaši zaposlenici rade više i bolje? Evo rješenja!

Brine vas produktivnost vaših radnika?
Mislite da još uvijek nisu pokazali 110% svojih sposobnosti?
Uložili ste u njih puno i dali im stalan posao, no oni još uvijek strahuju?
Prof.Siguro ima rješenje

„U svojoj sam tvrtki godinama primjećivao pad radnih sposobnosti i koncentracije. Unatoč trudu da radnike motiviramo, uvijek je nedostajao ključni element...Neprestano smo imali osjećaj kao da spremamo najfinija jela na svijetu, a zaposlenici i dalje nisu sretni, zbog čega ni kupci nisu reagirali najbolje. Sve je promijenila iskrenost jednog radnika, koji nam je rekao da se ne osjeća – zaštićeno“ – rekao je prof.Siguro

Od sklapanja police grupnog životnog osiguranja za naše zaposlenike, stvari su se znatno poboljšale. Ljudi su nam počeli vjerovati te je tvrtka, koju smo vodili, ostvarila u samo godini dana, 30% veći profit nego u godini prije. Život i posao doista su nepredvidljivi, no pravi izbor mijenja sve!

Informirajte se i ugovorite
Grupnim osiguranjem života možete osigurati minimalno 20 svojih zaposlenika. Osigurateljno pokriće koje dogovorite, vrijedi za vrijeme zaposlenja vaših zaposlenika, a u slučaju smrti tijekom trajanja osiguranja, osigurana svota isplaćuje se brzo i jednostavno. Sam proces ugovaranja osiguranja je jednako brz i jednostavan: osiguranje se ugovara bez zdravstvenog pregleda, a samo jednom policom osiguravate sve svoje zaposlenike.

Ovakav način osiguranja ima i povoljniju premiju u odnosu na pojedinačno osiguranje. Osiguranje, ovisno o vrsti paketa, pokriva osiguranje života za slučaj smrti, trajni invaliditet kao posljedicu nesretnog slučaja i dnevnu naknadu u bolnici kao posljedicu nesretnog slučaja.

Za više informacija posjetite www.erste-osiguranje.hr.
Zapamtite: vaši su zaposlenici najbolja investicija u vaš biznis
Vaš prof.Siguro





Oznake: životno, osiguranje, radnici, business

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.