Šitite li svoje radnike?

četvrtak , 23.05.2013.

Profesor Siguro štiti svoje radnike, a vi?
„Nakon grupnog osiguranja, svi rade još produktivnije!“

Neizvjesnost i konstantna borba sa životnim troškovima, realnost su gotovo svakog hrvatskog zaposlenika. Iz mjeseca u mjesec, nadaju se boljemu životu i šefovima koji će ih znati cijeniti. Zbog toga su važnost zaštite zaposlenika prepoznale brojne domaće tvrtke, rekli bismo predvodnici novog vala koji dolazi...

Kako rade i napreduju tvrtke-vođe:
• prepoznaju svoje najbolje i najodanije zaposlenike
• osiguravaju im najbolju moguću edukaciju i osposobljavanje
• s njima imaju posebne ugovore
• omogućuju najkvalitetnijima bonuse
• i najvažnije od svega: grupno ih osiguravaju!

„Život je nepredvidiv. Jedan neočekivan događaj može poremetiti sve naše planove. Kako biste vi i vaši zaposlenici bili spremni na sve, pa i na ono najgore, kreirali smo za vas grupno osiguranje života. Polica grupnog osiguranja života osigurava živote ljudi o kojima ovisi vaš biznis, a vama omogućuje da, u slučaju najgoreg, pružite neophodnu pomoć njihovim obiteljima bez dodatnih troškova“ – zna prof.Siguro.

O grupnom osiguranju života
Grupnim osiguranjem života možete osigurati minimalno 20 svojih zaposlenika. Osigurateljno pokriće koje dogovorite, vrijedi za vrijeme zaposlenja vaših zaposlenika, a u slučaju smrti tijekom trajanja osiguranja, osigurana svota isplaćuje se brzo i jednostavno. Sam proces ugovaranja osiguranja je jednako brz i jednostavan: osiguranje se ugovara bez zdravstvenog pregleda, a samo jednom policom osiguravate sve svoje zaposlenike. Ovakav način osiguranja ima i povoljniju premiju u odnosu na pojedinačno osiguranje. Osiguranje, ovisno o vrsti paketa, pokriva osiguranje života za slučaj smrti, trajni invaliditet kao posljedicu nesretnog slučaja i dnevnu naknadu u bolnici kao posljedicu nesretnog slučaja.

Za više informacija posjetite erste-osiguranje.hr/zivotno-osiguranje

Zapamtite: vaši su zaposlenici najbolja investicija u vaš biznis
Vaš prof.Siguro


Oznake: grupno osiguranje, osiguranje, osiguranje života

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.