Jeste li pobjednik?

četvrtak , 16.05.2013.

Pobjednici nikada ne čekaju priliku, oni je love!

Čitate li intervjue s poznatim milijunašima i milijarderima, shvatit ćete da svi imaju jednu zajedničku crtu: svoj uspjeh nisu čekali kod kuće, već su koristili svaku moguću priliku za pobjedu. Profesor Siguro proučio je što ih još, osim velike proaktivnosti, odlikuje i napravio 7 pobjedničkih tajni:

1. otkrivanje novih stvari. Pobjednici su uvijek u potrazi za novim saznanjima, prednostima, programima, informacijama, benefitima...
2. spremnost na rizik. Puno je istine u staroj izreci: tko riskira, višestruko profitira
3. ne odustajanje. Odustati? Nikada, kažu svi oni koji danas na bankovnim računima imaju pozamašne iznose
4. brzo odlučivanje. Prilika je šansa za rast, stoga je brzina naših odluka ključna
5. zaštita stvorenoga. Osiguranje onoga što su stekli stavljaju među top prioritete
6. odlična zabava. Pobjednici kroz svoj život prolaze zabavljajući se i zato vrlo često sudjeluju u odličnim nagradnim igrama!

U nagradnu igru ušao je i pobjednik - prof.Siguro, tako što je ugovorio sAktiv Premium, policu Erste životnog osiguranja. sAktiv Premium nije bilo kakva polica, već ona koja i vama i vašim najmilijima omogućuje financijsku stabilnost. Riječima prof.Sigura, ova polica je melem za ublažavanje posljedica nepredvidivih životnih situacija. I onih sretnih, koji tek slijede!

Detalji nagradne igre
Ugovorite li životno osiguranje sAktiv Premium u poslovnicama Erste banke u razdoblju od 2. travnja do 3. lipnja, velika je šansa da baš vi osvojite vrijedne nagrade: 1 x 10.000 kuna, 3 x 3.000 kuna ili 5 x 1.000 kuna na Diners Club Standardnoj kartici.

O životnom osiguranju
sAktiv Premium je mješovito životno osiguranje koje se ugovara za slučaj smrti i doživljenja i kod kojeg se premija uplaćuje višekratno (godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno). U slučaju doživljenja ili smrti, korisniku police isplaćuje se osigurana svota. 3% osigurane svote isplatit će vam se za rođenje djeteta, a čak 6% osigurane svote, dobijete li blizance. Trajno oslobađanje od plaćanja premije dolazi u slučaju invaliditeta od 80% ili više, kao posljedice nesretnog slučaja, dok za dodatnu sigurnost možete kombinirati sAktiv Premium i dopunska osiguranja. Ovisno o potrebi, policu sAktiv Premium možete koristiti kao jamstvo otplate kredita. Policu, koja može trajati od 5 do 40 godina, možete ugovoriti već od 18 godine života pa sve do navršenih 65 godina. Minimalna godišnja premija iznosi 180 eura, a minimalna osigurana svota 1.500 eura. Informativni izračun životnog osiguranja potražite na linku http://www.erste-osiguranje.hr/calculator

Pravila nagradne igre „sAktiv Premium nagrađuje“ možete pronaći na internetskoj stranici www.erste-osiguranje.hr
Izvlačenje sretnih dobitnika bogate nagradne igre održat će se 17. lipnja 2013. godine u 10 sati u sjedištu Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d., u Zagrebu, Miramarska 23. Za sve informacije posjetite najbližu poslovnicu Erste banke ili nazovite info telefon 062 37 2700.

„Budite pobjednik, uvijek!“ – vaš prof.Siguro

Oznake: životno, osiguranje, osiguranje života

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.