Provodadžija 2018 - Pronađi pratnju

utorak , 25.12.2018.

Provodadzija - Trgoviste (TV Happy 2017)










Click here: Provodadžija 2018






Druženje je bilo diskretno i zatvorenog tipa, jer, kaže, većina žena ne bi došla da je bilo otvoreno i javno. Drugi je vec posle deset minuta devojku pitao da se uda, ubeden da je ona njegova srodna duša...



provodadžija 2018

Želimo o vašoj proslavi da se priča jer je to nama najbolja reklama! Raspolaže centralnom ventilacijom, prijatnom muzikom tokom celog dana. Posebna pogodnost: Mladencima obezbeđujemo apartman za boravak tokom slavlja i gratis prenoćište.



provodadžija 2018

Provodadzija - Rakovica-Kumodraz - (TV Happy 20.03.2018) - Restoran Lukan pruža vrhunsku uslugu uz bogatu ponudu nacionalnih jela i jela internacionalne kuhinje uz isto tako bogat izbor domaćih i stranih pića, domaćim i stranim gostima.



provodadžija 2018

Prvi korak je, priča Špadić, bilo javno isticanje broja telefona na koji su potencijalne neženje mogle da se jave, a sve se, kaže, brzo proširilo i javilo se mnogo zainteresovanih muškaraca. Za druženje uz večeru, piće i muziku uživo nisu bile zainteresovane samo prijedorske neženje, pa su se tako, priča Špadić, javljali i iz Sarajeva, Viteza, Brčkog, Derventa, Sanskog Mosta i drugih dijelova BiH. Pozivnicu za skup, kaže Špadić, željeli su mnogi, pa je tako bilo i intervencija ljudi koji poznaju njega, kako bi na druženje bio ubačen i neki njima blizak neženja. Druženje je bilo diskretno i zatvorenog tipa, jer, kaže, većina žena ne bi došla da je bilo otvoreno i javno. Kaže da su se više zbližile zrelije osobe, mada, priča, pronašli su se i jedna dvadesetšestogodišnja djevojka i četiri godine stariji momak. Nije razmišljao, kaže, da li će u narednom periodu organizovati nešto slično, a ovaj skup je bio nešto više eksperimentalan, da se vidi na kakvo interesovanje će naići. Na skupu je bilo i Srba, Bošnjaka, Hrvata i Ukrajinaca, te, kako kaže, nacionalnim podjelama nije bilo mjesta, a jedino o čemu su vodili računa bilo je da bude i starijih i mlađih muškaraca i žena. Da bi sve bilo još zanimljivije, angažovali su, kaže i Miljanu Kos, mještanku Orlovaca, koja je imala ulogu provodadžije. Željeli su da dovedu i djevojke iz drugih zemalja pa su kontaktirali agenciju u Srbiji, koja se bavi spajanjem parova. Prijedorčani su, kaže Špadić, probili led i postali prvi u RS koji su se potrudili da spoje usamljene duše na putu ka sreći, a nama preostaje da poželimo da ovakvih skupova bude još mnogo te da mnogi upoznaju ljubav.



Provodadzija - Ljubovija-Bajina Bašta - (TV Happy 03.04.2018)
Restoran Lukan pruža vrhunsku uslugu uz bogatu ponudu nacionalnih jela i jela internacionalne kuhinje uz isto tako bogat izbor domaćih i stranih pića, domaćim i stranim gostima. Hranu, piće i ostale namirnice obezbeđuju naši provereni dobavljači. Specijalni meniji za proslave! Nije razmišljao, kaže, da li će u narednom periodu organizovati nešto slično, a ovaj skup je bio nešto više eksperimentalan, da se vidi na kakvo interesovanje će naići. Sve se kao izodusevljavaju ,samo dok se islikaju. @>2548B5 482=> 25G5 A0 4@03>< >A>1>< C7 AB0@>3@04A:C @0=C Lukan Lux.

[Erotske igre|Split upoznavanje|Zene traze muskarca srbija]






Oznake: Provodadžija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.