Najlepsi ljubavni stihovi e e e: Ljubavne poruke - Pravi datiranje

srijeda , 16.01.2019.

Ljubav na daljinu stihovi citati statusi










Click here: Najlepsi ljubavni stihovi e e e: Ljubavne poruke






I'm glad I met you. I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. Kome god zelite slati sms, čestitku, poruku ili neki lep tekst kod nas možete ga pronaći, tu su lepe reči za devojku, momka, brata, sestru, prijatelje, roditelje, djecu i sve ostale.



Najlepsi ljubavni stihovi e e e: Ljubavne poruke

Ljubav na daljinu statusi i slike Pitanje za sve koji imaju vezu na daljinu je da li je srce sigurno u tu ljubav, ako srce voli onda nije bitno kakva pitanja zdravorazumska glava postavlja jer samo proračunate osobe razmišljaju glavom, a ne srcem. Ljubavne poruke za ljubav na daljinu Gdje god da si na kugli zemaljskoj moja ljubav prema tebi ne može da mine. U očima tvojim vidim zvezda sjaj, na usnama mednim tvojim, dotako sam raj.



Najlepsi ljubavni stihovi e e e: Ljubavne poruke

najlepsi ljubavni stihovi - Neka vaša ljubav uživa u najlepšim stihovima koje ste napisali za nju. Patnja i teški trenuci su neizbježni.



Najlepsi ljubavni stihovi e e e: Ljubavne poruke

Treba je prihvatiti jer je ona hrana našega postojanja. Bez ljubavi nema života, nema radosti i sreće, bez ljubavi nema ničega, i zato volite i ne stidite si da to pokažete. Pred vama su ljubavne poruke ispirisane ljubavlju, kao najvrednijom božanskom vrlinom. Obradujte devojku ili dečka ljubavnom porukicom ili stihom. Ljubavne poruke za devojku ili dečka Za ono što osećam prema tebi, nisu potrebne reči bez broja, treba mi samo srce ko kuća, da u njega stane sva ljubav moja. U njega da staneš i ti i pogled tvoj sneni, da zauvek ostaneš samnom, kraj mene i u meni. Ponovo gledam gore, kako se zvezdice male i sjajne sa beskrajnom tamom bore. I bezbroj zvezda nebom sja, a najlepšu od svih imam samo ja. Dva poslednja daha ja bih tebi dala, jednim da te poljubim, drugim da ti kažem volim te i hvala. Sve ono najčistije što u srcu čuvam, što nisam hteo ni sa kim da delim, čuvao sam dugo dok te nisam sreo, volim te srećo svojim bićem celim. U očima tvojim vidim zvezda sjaj, na usnama mednim tvojim, dotako sam raj. To što sam te sreo, to je pravo čudo, pogledao jednom, zavoleo ludo. Što me činiš srećnim beskrajno ti hvala, voleću te zauvek, srećo moja mala. Znao sam već posle našeg prvog poljupca da ću odbiti da poljubim bilo koju drugu i da će mi se taj poljubac zauvek urezati u dušu. I nemoj slučajno da kažeš da sam te zaboravio i da mi muškarci zaboravljamo lakše i pre od žena. Tako je oduvek bilo, i zauvek će tako biti. Volim svaki deo tvog bića, kao da je oduvek pripadao mom, kao da je deo mene. I u bolu i patnji, voleću te jednako. I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. I tužan sam i ne želim nikoga da vidim, ne želim ni mene da vide. Jedino što želim si ti. Ti si razlog, nada i san, sve što sam poželela. I bez obzira na to šta će se u budućnosti dogoditi, svaki dan proveden sa tobom za mene je najbolji dan u životu. Nadamo se da su vam se dopale naše ljubavne porukice, želimo vam puno sreće u ljubavi. Pogledajte i stranicu na kojoj možete pronaći još mnogo lepih i zanimljivih poruka.



Tužna priča o tebi i meni..
I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. Kad je čovek zaljubljen, po glavi mu se vrzmaju ljubavni stihovi, koje je ponekad teško izreći voljenoj osobi. I u bolu i patnji, voleću te jednako. Ljubavni stih na papiru brzo ugreje srce voljene osobe, zato ne oklevaj previše, uzmi papir i hemijsku i prepiši koji ljubavni stih, koj će sigurno razveseliti tvoju simpatiju. Ljubav na daljinu statusi i slike Pitanje za sve koji imaju vezu na daljinu je da li je srce sigurno u tu ljubav, ako srce voli onda nije bitno kakva pitanja zdravorazumska glava postavlja jer samo proračunate osobe razmišljaju glavom, a ne srcem.

[Zaljubi se u mene tekst| Sarajevo Chat|Završiš medicinu i ne možeš do posla]






Oznake: najlepsi, ljubavni, stihovi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.