Upoznavanje psa i macke - Lijepe djevojke

ponedjeljak , 14.01.2019.

Psi i mačke u zajednici mogu biti najbolji prijatelji










Dating Site: Upoznavanje psa i macke






Pokušati da uklopite lovačkog psa i mačku, moglo bi se završiti, blago rečeno, katastrofalno. Ovo je samo nekoliko ključnih saveta, a za sve ostalo bi trebalo da se konsultujete i sa stručnim licima, kao na primer sa veterinarom.



upoznavanje psa i macke

Pre svega morate svog psa naučiti najosnovnijim komandama, kao što su dođi, sedi, lezi, stani, ne, kako biste mogli u toku upoznavanja da kontrolišete njegovo ponašanje. Psa i mačku je u početku najbolje držati u odvojenim uglovima sobe, a upoznavanje bi trebalo da teče onolikom brzinom koliko je mačka kao nepoverljivija od psa spremna da prihvati. Međutim za početak, potrebno ih je upoznati i pomoći im da se priviknu jedno na drugo.



upoznavanje psa i macke

Psi i mačke u zajednici mogu biti najbolji prijatelji - Pustite mačku da istražuje Nakon što se mačka upozna sa jednom prostorijom, dolazi vreme da joj postepeno otkrijete ostale, kada uvidite da se mačka sada ponaša opušteno i da više nije uplašena kao na samom početku. Ukoliko se mačka ponaša agresivno u prisustvu psa, to takođe može značiti da se neće uklopiti.



upoznavanje psa i macke



Ljubav psa i macke. Hulio i Cicko :)) 3
Upamtite da je mnogo bolje imati nekoliko kraćih prvih susreta, nego dugih jer duži susreti označavaju veću verovatnoću da će neka od životinja postati agresivna ili uplašena. Ukoliko Vaš pas pripada baš ovakvoj vrsti, mnogo je veća šansa da će bez problema tolerisati novog ukućanina. Imajući to u vidu, vrlo je važno da prvi susret između dve životinje protekne pod Vašim strogim nadzorom. Veliku većinu takvih ljudi brine pitanje da li će njihov pas prihvatiti novog ljubimca ili će ipak biti agresivan i neprijateljski nastrojen prema njemu. Dovršite susret pre nego što se životinje uznemire. Najviše šansi ćete imati ukoliko budete životinje upoznavali postepeno, kontrolisano, konstantno obraćajući pažnju na njihovo ponašanje. Pokušajte to da učinite tako što ćete staviti hranu za mačku i vodu sa jedne strane vrata, u drugoj prostoriji, a za psa sa druge strane, u drugoj prostoriji. Međutim za početak, potrebno ih je upoznati i pomoći im da se priviknu jedno na drugo. Potrebno ga je naučiti da prema njoj ne može da se ophodi kao prema ostalim psima, što zaista zahteva neko vreme prilagođavanja. Pre nego što se odlučite da uzmete mačku, proverite kako se Vaš pas ponaša u njihovoj blizini.

[Craigslist dating wv|2 beans dating site|Mali oglasnik slobodna dalmacija osobni odnosi]






Oznake: love

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.